Пропозиція здам квартиру в районі привокзальної

Тема у розділі 'Нерухомість та будівництво', створена користувачем Zolotse, 3 чер 2014.

1. Zolotse

Zolotse Member

Здам в оренду квартиру в районі Привокзальної-церква Єлизавети і Ольги, 1 кімната, стан добрий, є все необхідне для проживання: сантехніка нова, душова кабіна, пральна машинка, інд. опалення, інтернет, телефон, кабельне ТВ. Віддам перевагу подобовій оренді, хоча розглядаємо і оренду на тривалий термін. Ідеальний варіант для студентів, близенько Політехніка, до франкового університету 15 хв. пішки, до залізничного вокзалу теж дуже близько. Деталі в ПП

2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

ви б ше ціну вказали зразу шоб нарід вас дармо не турбував.

3. Zolotse

Zolotse Member

Якщо подобово - то від 200 грн за добу. В разі оренди на довший термін - ціну обговорюємо індивідуально.

4. як з вами можна зв'язатись щоб взнати всі деталі? и ціну теж?? (якщо натривалий час)

5. скажіть яка ціна на тривалий час?

6. skelja

skelja Active Member

По добово

Ви донбаським небіженцям не здасте на 2-3 доби? Хотіли по дорозі до родичів на Львів глянути, а квартиру не знайду. Може і хостели нам не здадуть?

7. muravey

muravey Well-Known Member

skelja, хостелы сдадут)

8. skelja

skelja Active Member

Мені то подобається - тим, що вересконіли, тим все - і Крим, і Карпати, і волонтери... А як ми вирішили відпочити, то " бенці здраві, грайці марш". Життя несправедлива штука...

9. muravey

skelja, я вас не понял, если честно (буквально - не понял смысл высказывания). Есть, например, сайт karpaty info, где мильон вариантов по жилью для отдыхающих по всем областям Западной Украины, причем полно вариантов очень бюджетных в очень красивых местах. Есть куча вариантов по Львову посуточных, как хостелы, так и квартиры (например, на сайте "Ваш магазин").

• Подобається Подобається x 1
  10. skelja

skelja Active Member

11. Alicia

Alicia Well-Known Member

А де вам не відповідають? На різних сайтах з подобовою орендою, коли ви кажете, що з Донбасу, чи що?

12. skelja

skelja Active Member

Я одразу кажу, що з Донбасу, знаючи, що наші "біженці" багато де насвинячили. А я не біженець, я турист. Телефонний зв*язок у нас поганий, ми серед степу і дзвінки звідси зриваються, тому зверталася через інтернет. Мовчать... У недорогих хостелах біля вокзалу зайнято поки що. Після сьогоднішньої ночі і меншу дитину мушу брати, бо свекра-сепаратистка її зовсім залякає.

13. Alicia

Alicia Well-Known Member

А недорогі - це яка ціна за добу?
    От дивіться, різні квартири в центрі (задала в пошуку галицький р-н, 1-кімнатна квартира, ціна від 100-200 грн), і там багацько сторінок, дзвоніть/питайте. Або на мейл пишіть, якщо зв'язок поганий.
    http://www.real-estate.lviv.ua/podobovo-kvartira/Lviv-Galickiy/1/100-200/p_4
    Можна дивитися інші райони. Якщо біля вокзалу хочете, то там дешевше має бути (якщо з свекрухою, то може і двокімнатну за ту ж ціну, що в центрі, знайдете).

14. skelja

skelja Active Member

Ні, свекра най ліпше йде в союз :mocking:. Я й кажу - писала, сьогодні третя доба пішла на три квартири, не відповідають. Дякую, що турбуєтесь, якось прорвемся.

15. muravey

skelja, вот почту они скорей всего редко проверяют, лучше звонить. Печально, что у вас звонки обрываются :sad:

16. skelja

skelja Active Member

Мы уже привыкли, может МТС так на соединении зарабатывает. Если правда про почту, попрошу родственников позвонить. Спасибо.

---------- Додано в 16:34 ---------- Попередній допис був написаний в 16:28 ----------

А "бенці здраві...", то наші батьки так говорили. Це, скоріш за все з польсько-лемківського "Будьте здорові, грайте марш", тобто - все, діла не буде, розмова закінчена.:)

• Подобається Подобається x 1
  17. skelja

skelja Active Member

Весь Львів зайнятий! Яке чудове місто!

18. Pandemiya

Pandemiya New Member

Народ, требуется 1-2х комнатная квартира для 3х человек с 23 августа по 25 августа, желательно центр города. Со всеми удобствами)) Если есть личный транспорт, было бы вообще замечательно, за отдельную плату нужно будет забрать 3х человек с концерта ОЕ. Если кто может помочь в решении данного вопроса, но стесьняется выкладывать цены, пишите в ПП. Буду признателен всем ответившим до завтрешнего дня, желателен номер телефона для связи.

Останнє редагування модератором: 29 лип 2014
  19. Cristina Bandrovska

Cristina Bandrovska New Member

цікавить довготривала оренда для молодої пари, ще актуально?

20. Yuliya Tuluptseva

Yuliya Tuluptseva New Member

квартира на сутки

Добрый день!
    подскажите, будет ли свободна квартира на 1 сутки с 24.08 для 3 чел?

а де твій аватар? :)