Зброя богів - міфи чи маскування під легенди? Знаки на полях - попередження чи розваги людей? Та про інші таємниці, про які чули та не бачили.
Доречі. Ловіть простий рецепт малювання "таємничих знаків" по траві. Розмічаєте контури "таємничого знака", наприклад "Слава Вальцману" , і посипаєте невеликою кількістю селітри (азотне добриво), посипана трава за кілька днів стане темно-зеленою, бум.......і на лузу проступило "знамення боже", чи "сліди інопланетян" Можна так рекламу малювати на пагорбах біля дороги
Було в мене таке... у 1992 році. Мав сім курок - а яєць несуть обмаль... Якось косив на льосі, а там навіс такий собі. А під тим навісом лежали яйця... Штук з 200! Ото вже наївся тоді!
Ми таке з кумом в Польщі мали, паня знайшла таке гніздо, але їсти сама засцяла, то дала нам (заробітчанам), але казала "справджати" чи не тухлі....кум як одне справдив то виригав торішню паску
Колись знайшов по інтернету за вказівками одного шукача на "мапі Землі":Саудовська Аравія... там багато чого цікавого в пісках.
Так не хочеться створювати нову тему... Тому назву наступний пост "Плями на холодильнику". Прийшов якось додому в такому гнетючому стані, що важко передати словами. Так і завалився на диван і тупо дивився на холодильник на відстані трьох метрів... Через вікно на холодильник падало світло сонця, яке ховалося у хмаринках. Через пару хвилин з дверцят дивилося на мене бородате обличчя старого дідугана... А ще через пару хвилин роздивляння разводів на дверцятах я вже посміхався, бо побачив інше - веселу і життєрадісну пику (Рис.4_2). Потім взяв карандаша і замалював те, що побачив у плямах на холодильнику (Рис.4).
"Плями на холодильнику-2" Дивився на той малюнок і так гадав - життя таке, яким ми його бачимо. Яке хочемо бачити. Радісне або хмурне... Пройшов тиждень... Вирішив поглянути, як там мої знайомі поживають і був знову вражений. Плями (навіть трудно сказати, що то були плями - такі собі легкі перепади фарби і чогось ще) ніхто не чіпав, але вони змінилися (Рис.3-2). Знову замалював в зошиті і вийшло таке (Рис.3). Щоб це означало? Весела пика перетворилася в плаксиву свиню, а старий в веселого хитруна... Тобто, ніхто не знає, що його чекає? Вчора щасливий - а завтра нещасний?
Охоронець полуниці. Два підноси з намальованими очима (взято три роки тому з якогось журналу), які обертаються на мотузках, урівноважують стрілу флюгера. Біля самого флюгера закріплене іграшкове брязкальце, яке вдаряється в один з підносів. Все повертається від вітру 1СВ на ковзаючий підшипниковій системі Windvane316.
Cправа у тому, що ці кола намальовані на компі, а не на полі. Якщо добре їх порівняти, то можна побачити одних й тих самих людей, камінці, тільки от малюнок змінюється і розкидається в інтернеті.