В мене дружина зараз за кордоном у Бельгії, а мені треба зібрати дочку до табору... якось не можу вирішити, що саме їй з ліків з собою давати? аби не займало місця і щоб вона сама зрозуміла, до чого це. Дочці 12 років. Дуже дякую за поради!
Знеболююче, жарознижуюче, йод, зеленка, перекис, бинти, вату, пластирі.... перше, що згадала, хтось доповнить!
я думаю, такі екстремальні ліки в дитячому таборі будуть обов"язково в медпункті чи щось типу того напевно, треба точно пластир, щось для травлення (тобто від розладів травлення), від застуд - смоктальні таблекти чи льодяники від горла, від нежиті щось - тобто ліки першої необхідності. а решта - напевно будуть у дорослих, які за тих дітей відповідатимуть
Що з ліків давати залежить від цього, зможе дитина їх самостійно приймати чи ні. Можна дати пластир від мозолів, щось із сорбентів, наприклад, активоване вугілля (або навіть краще біле вугілля, наш лікар каже, що воно безпечніше для дітей), бинт (еластичний та звичайний), вату, перекис водню. Інші ліки (жарознижуюче, від болю тощо.) запакувати в окремий пакет й докладно розписати, що від чого, як й скільки. У Вас дитина приймає будь-які ліки постійно? Якщо можливо, то, вам треба попередньо перемовитися з вожатими чи мед. персоналом табору (медперсонал мав відбутися о кожному пристойному таборі)
А якщо у Вашої дочки вже є місячні, то ще й прокладки....Згадалося як нас в табір збирала мамаТоді ще не треба було, але на всяк випадок одержали інструкцію і доповнення
На таборі має бути лікар, або відповідальна за це людина. Треба пояснити дочці, що якщо в неї будуть проблеми зі здоров'ям чи щось турбуватиме, нехай обов'язково попередить таборового лікаря про це. З собою треба дати пластирі, як вже було сказано. А також щось від комарів та захисний крем від сонця, бо діти багато часу проводитимуть на сонці.. Багато їздила по таборах. Більше нічого не потребувала. Бинт чи якісь таблетки давали лікарі. А взагалі то на зборах перед табором мають сказати які речі і медикаменти треба мати з собою.
Лікар буде, я вже пропитав. Мабуть треба окрема спакувати те, що вона може сама приймати і те, щодо чого вона має порадитися з лікарем. До речі, дуже дякую всім! батьком бути - важка праця тим більше, якщо дівчинка Це щось на зразок сорбексу? А скільки воно коштує, то біле вугілля? Ще запув запитати у всіх: що краще мезим чи фестал? І краплі софрадекс це від вушок, чи від очей?
Добродію! Ви тут комерційне тестування надумали? ЛФ надає платні послуги. Можете і на Дівочих Посиденьках і на ЛФ оплатити та використовувати...
Можна піти в аптеку і все випитати. А ще можна купити аптечку таку, яку автомобілістам в авто тримати треба. Там все необхідне є.
Врахуйте той аспект що лікування яке запропонуе ліар в таборі може значно відрізнятися від того як ви лікуєте дитину тому головне правило, якщо є негаразд зі здоровям , болить пече шкребе чи просто щось не так позвонити мамі чи татові з медпункту щоб пояснити що сі стало і потім вислухати коментар медика і скорегувати прийом препаратів (ми наприклад не можемо вживати сиропчики, нас проносить, в смислі дітей )
Нічого. В таборі є всі потрібні ліки. А часто і медпункт та навіть ізолятор. Єдине, чого вони не видають - це презервативи. І хочете смійтеся, хочете ні, але сексуальна революція триває і просто ігноруючи такі теми від проблем не втекти. Я розумію, що Вам зарано, але рекомендую вже брати до уваги, суспільство та моральне виховання дітей зараз не найкращому стані, потрібно перестраховуватися. Не маю на увазі нічого особистого, але кажу це впевнено, не так давно по роботі спілкувався з відомою в києві ВІЛ-спецалістом. Фактаж та вік захворювань шляхом статевого контакту вражає.
Форесте, ну-ну! У 12 років? Я розумію, що "дітки" бувають різні, але ж дааалеко не всі такі. Не лякайте батька. Може, донька ще нічого про це не знає.
Рибко,та вони в 12 років певно більше за вас знаютьшвидка акселерація,сучасна пропаганда і вулиця роблять своє нехитре діло....
дійсно, а якщо завбачливі батьки дадуть дітям з собою в табір презерватив - то хіба не буде в них (дітей) стимулу його випробувати, так би мовити, в дії?
Навіть якщо не дадуть, діти підуть і куплять (якщо у місто пускають). А давати батькам не варто, навіть у 14-15 років (хоча я навіть не можу уявити таку картину). Це тільки розбещує дітей. Треба їх виховувати і їм довіряти, тоді буде діло.
Сьогодні їздив в табір до своєї. Теж 12 років. Возив теплий одяг, тому що в горах похолодало. В кімнаті захворіла дівчинка сусідка (горло). Медсестра забезпечує ліками (таблетки, спреї). Все в них є. Був здивований, але це правда. В дівчаток інша проблема- нагребти купу одягу на всі випадки життя а потім обривати руки тягнучи то від автобуса в кімнату, а пізніше назад. Я свою при збиранні- виїзді вмовив залишити пару речей, які повторюються. Сьогодні завіз дещо з теплого, а дещо з набраного раніше позабирав. От такі пироги