Захисти Україну.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Прокіп, 4 чер 2012.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Депутат Парубій

2. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Адміністрація Президента видала за будь-яку ціну заблокувати автобуси, якими добираються люди з областей для участі у акції протесту біля Верховної Ради.

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А ось так готуються окупанти

4. Седой

Седой Well-Known Member

Оккупанты?Кто кого оккупировал?

5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Це тема для тих, хто пройшов курс середньої школи.

6. tanna

tanna Дуже важлива персона

Нас оккупировали оккупанты, которых мы сами себе выбрали. Школьные учебники в глубоком шоке.

7. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

ВИ нам вибрали. Мінні нам вибрала, Баярд нам вибрав, фора нам вибрав і ще деякі кацапи нащадки окупантів нам вибрали. І це зовсім не МИ. "Спасібо житєлям донбаса за "прєзідєнта" підараса". Кінець цитати поширеної у відкритому доступі.

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

"Вибирало" їх тільки бидло наподобі ... Дійсно, освіта в цього бидла на рівні Януковича.

9. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

І хто повірить цьому паразиту від ВЛАДОохоронців?

10. Седой

Седой Well-Known Member

Я что то не пойму.Разве жители Донбасса оккупировали Западные области Украины?Там что донецкая власть?В гор советах и олсоветах заседают не депутаты бандеровской "Свободы",а депутаты ПР?Или вы ппридумали очередную страшилку по поводу того ,что пришли донецкие и съели ваше сало.:))

11. tanna

tanna Дуже важлива персона

Хорошая мысль! :))

Во время выборов они наверное так и думали, что донецкие далеко и не дойдут до ихнего сала, ведь их хата скраю. Поэтому и не смогли ничего противопоставить "донецкому" варианту.

12. Седой

Седой Well-Known Member

Хамство и троллинг на форуме-это ваш метод.Всё кругом быдло только вы умные, белые и пушистые.

13. ГРАНД

Для початку зробим екскурс в геогроафію. Черкаська область можливо і є західною областю, але виключно для вас кацапів, для яких все що не гаваріт кацапським язіком запад та бандерівщина. Ви отупілі мавпи, які крім свого шовінізму нічого не знають і знати не хочуть. До речі у нас абсолютно позитивно ставляться до Бандери.

Щодо сала. Майже вгадали. Знову ж таки з кацапськими ментальними вивертами. Хоча напрямок вірний.
    Це натурально акупація, або щось таки схоже. коли навіть зав.гар виконкомівського гаража і той виписаний із донбаса. Не кажучі вже про ВСІ керівні посади у виконкомах держ установ області. Починаючи від управління охорони здоров"я і закінчуючи БТІ. Побори дикі. У самого Тулуба вже є прізвисько Донбаський пиловсмоктувач. Бо гребе підсебе все що хоч трохи приносе гроші. Що ж це як не окупація?

14. ull9

ull9 Дуже важлива персона

Гранд, учитесь подчинятся воле большинства, ето краеугольный принцип демократии.
    увы, большинство на украине быковатое-быдловатое-тупое избирающее бандюка с двумя отсидками..

и то что это большинство - ето факт..
    но вот вы или должны уважать выбор большинства, или признать, что до демократии эта территория недозрела и страной быть недостойна.
    ваш выбор?

15. ГРАНД

Не тобі жидок мене ставити перед вибором. По любому з країни тікати не буду. Буду стріляти, зубами гризти, в партизани піду, але не здамся. Це ви жидки (увас тут ще є колєга із Канади, який по ізраільській візі виїхав до ізраілю, але втік до канади, де жирніше годують) Мені до сраки ваша бидлувати більшість. Їх більше, але вони тупіші, а значить слабкіші за нас, за мене. А це значить що я і ми таки їх подолаєм. Через певний час.

Вибачаюсь за тикання.

16. ull9

и с чего ты взял, шо я жидок?
    :))

17. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Знову гноблятьо_О! Ну шо ж за життя таке%-)!

18. ull9

ну прямо смелый тузик.
    их больше гранд, но они не слабее..то же мне партизан ковпак.. укатают тебя в асфальт..
    и силой их или партизанами не возьмешь... если ты этого еще не понял, то... не умен ты, вовсе..
    такой же как они.

19. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

20. ull9

та тут у нас дьядьку партизан е.. он всех щас порвет..
    :))

а де твій аватар? :)