Західна медицина (переміщено)

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Alexey Titievsk, 18 лип 2008.

1. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

Уляна, я глубоко уважаю Вашу веру в гомеопатию, но я просто умоляю давать информацию, а не выводы!! То, что Вы написали как выводы противоречит ВСЕЙ Западной медицине.. Западная медицина права, потому что позволяет жить до 80 лет большей части населения!! Если надо - необходимо принимать антигистаминные препараты. Мы РУТИННО выводим родинки и бородавки. Высыпания и нос - по желанию трудящихся.

2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Відповідь: Закон Герінга

Замість 100?
    Дякуєм щиро! :)

3. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

а наслідки - за чиїми бажаннями?
    Олексію, при всій повазі - сперечатися ні з Вами, ні ще з кимось на цю тему не буду. Те, що я тут виклала - це не віра в гомеопатію. Це те, до чого я прийшла дуже важким і гірким шляхом, і в істиності чого переконалася, на жаль, на прикладі власних дітей. Це вже потім я це все прочитала в гомеопатів отак гарно і складно, як викладаю тут. А тоді це було биття головою об стінку і ходіння по замкненому колу.
    Надто дорого мені далося це знання, щоб зараз розмінюватися на пустопорожні дискусії. Я сказала. А інші хай думають. Sapienti sat.

• Подобається Подобається x 4
  4. Alexey Titievsk

Вот щас как влеплю красненького, шоб задумался о том, шо такое шарлатаны в условиях отстутствия нормального распорядка.. В Украине мужчины еле доживают до 56 лет.. Это известно?

• Подобається Подобається x 1
  5. Ука

Ага, і ще прохання. Не розповідайте тут про західну медицину. Це буде цілковитий офтоп. Тому що вся західна медицина - це виключно антигерінг і налаштовування мікросхем кувалдою. Відкривайте аналогічну гілку про стандарти західної медицини - і вперед.

6. Alexey Titievsk

Уляна, Вы "доходили" до этого только потому, что не видели "хорошего". Попасть в нынешнюю Украину после Советского Союза - это тяжёлое испытание. А я говорю про нормальный распорядок, по которому живёт вся цивилизованная Европа.

Додано через 4 хвилини
    Уляна, Антигеринг - да. Микросхемы - кувалдою нет. Мы же их и делаем, эти микросхемы. Я - тот человек сотоварищи, который внедряет стандарты Запада в Украину... Я считаю, что "умозаключения Геринга" не укладываются в стандарты Западной медицины. И теория Котока - тем более не укладывается.. Почему для этого ответа я должен открывать отдельную ветку?

7. mxa

mxa Well-Known Member

Американці як завжди все спрощують, просто обожнюю їх за це :)
    Якщо когось дійсно цікавить ця тема то раджу почитати про китайську медицину. Так як вони описують хвороби більше ніхто не описує, а гомеопати і т.п. все занадто спрощують.

8. Ука

Ви не знаєте, що я бачила, а що ні. То ж і не пишіть такого. Гаразд?
    Ви говорите про тривалість життя? А при яких стандартах вона закладалася? Ой, не при сучасних. Років так за 60-70 можна буде говорити про стандарти західної медицини і тривалість життя. А не зараз.
    У мене в родині були довгожителі, 80-100 років. Через три війни, окупації, депортації, голод, тиф, табори інтернованих і всі інші "прєлесті" початку 20-го століття. Без усіляких щеплень і з медициною у вигляді травичок, меду і народної мудрості. Всі вони робили статистику вашої західної медицини. За рахунок того, що звертатися почали до неї років так після 70-ти, не рахуючи хіба офтальмолога і дантиста.

9. Alexey Titievsk

Хорошо. Но как закладывается догожительство Запада и чем оно отличается от Украинского я вижу ежемесячно.. Статистика и единичные случаи всё-таки отличаются..

10. Ука

Ні, Олексію. Не ви їх робите. Їх Бог створив. І закони, за якими вони діють - теж. А ви вловили кілька закономірностей і уявили себе богами. І з кувалдою...

давайте все таки в окрему гілку. ця гілка не стосується західної медицини жодним боком. це різнобіжні прямі.

11. Alexey Titievsk

Спокойной ночи :)

12. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Західна медицина

Пропоную тут про досягнення і недоліки і поговорити. :)

13. Alexey Titievsk

Відповідь: Західна медицина

Нету у Западной медицины недостатков.. А какие есть - быстро исправляются...

• Подобається Подобається x 2
  14. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

Відповідь: Західна медицина

то був жарт?
    якщо ні, то що ви мали на увазі?

15. Калиниченко

Калиниченко Well-Known Member

Відповідь: Західна медицина (переміщено)

Просто на Заході виникла так звана „доказова медицина” (evidence-based medicine), тобто ставиться мета – продовження життя пацієнта, покращення якості його життя, а для цьго неохідно, щоб діагноз був якомога достовірніший і доведений інструментальними обстеженнями, лікування проводиться тільки препаратами, чи методами, які мають доведену в багатьох дослідженнях ефективність в плані безпеки для пацієнта і продовження його життя. Тобто впроваджуються стандарти лікування,і коли лікар лікує не по стандартах, застосовує необгрунтовано додаткові ліки чи обстеження, його дії можна оскаржити і фінансово покарати. Гомеопатія,фітотерапія, гіпноз і різні методи лікування з недоведеною ефективністю відкидаються...
    Добре це чи погано, не знаю, життя нібито продовжили, але в плані його якості, особливо в старшому віці, доказава медицина, на мій погляд, ще не допрацювала, бо за Заході дуже багато столітніх „довгожителів”, які взагалі не розуміють, живі вони чи померли, з памперсами, катетерами, зондами, сиділками з України, в будинках перестарілих – про яку тут якість життя говорити, а таких на Заході багато...То й постало питання евтаназії, та й спадкоємцям довго чекати... Не може західна медицина бути абсолютно ідеальною, якась темна сторона там є...:beee:

16. Alexey Titievsk

Давайте спорить о вкусе устриц до хрипоты.. до драки.. С теми, кто их ел (с)

Додано через 4 хвилини
    Я имел в виду, что Западная медицина впитывает практически сразу (понятно, с некоторым интервалом, необходимым для тестирования нового изобретения на безопасность) все новейшие достижения науки и техники Запада. Социально же ориентированные страны, например Скандинавские позовляют ВСЕМ людям получать это обслуживание практически бесплатно. Результатом является потрясающее увеличение качества жизни и её продолжительности на Западе.

17. Калиниченко

Калиниченко Well-Known Member

Точка зрения зависит от точки сидения... Устриці – гидота, досі нудить....
    Ви бачите з одного боку, хто витирає європейське лайно(дерьмо) – з іншого...
    Ладно, це ми вже чули і осозналі...Олексію, якщо я щось не те сказав про доказову медицину, поправте мене, так, я чайник, але ми не ваші пацієнти , а ви тут не наш лікар, а форумлянин... І не потрібно нас агітувати, що там все так добре...Будь-яка точка зору повинна бути критичною, розкажіть нам про недоліки західної медицини, з якими ви знайомі...:)

18. Romko

Romko Дуже важлива персона

А я вже казав з точки зору пацієнта:в порівнянні навіть з Польщею...в нас медицини нема....
    Є люди.які всупереч бюрократам,дефіциту медикаментів і препаратів намагаються допомогти хворим...але медицини нема.

• Подобається Подобається x 4
  19. Londoner

Londoner Абирвалг

Люди добрі, яка гомеопатія?!?! Зрозумійте - Офіційна Медицина, на відміну від різних бізнесменів-гомео-бабко-чарів, має на меті якнайбільше продовжити життя громадян і отримує великі гроші з державного бюджету.

Новоявлені цілителі, з іншого боку, зловживаючи непоінформованістю переважної більшості громадян і прикриваючись незрозумілими термінами, користуються моментом і набивають власні кишені.

Я знаю, в Україні зараз важко здобути правди, але зрозумійте, у вас є право на достойне обслуговування! Адже в кінці-кінців державі необхідні дієздатні платники податків.

Рівень життя на Заході тому і більший, що гроші там дійсно йдуть за призначенням, а не на примхи тих, хто до "годувальні" тимчасово дотягся.

Недосяжність належного медичного забезпечення для рядових громадян - ось що є причиною розквіту в економічно недорозвинутих країнах усіляких гомеопатів та в'єтнамсько-марсіанських чаклунів.

І, будь-ласка, не потрібно говорити про заслуги Західної медицини в поєднанні з нетрадиційною, що тут не має абсолютно ніякого підгрунтя.

-----
    (с) Висловлено власну думку.

Додано через 4 години 7 хвилин
    До речі, тривалість життя в окремій країні аж ніяк не є заслугою медицини (як такої).
    Тривалість життя залежить від багатьох факторів, як соціо-економічних, так і етно-ґеоґрафічних.

Розумна політика в державі і належне спрямування коштів в першу чергу на ЗАПОБІГАННЯ захворювань - ось що, на мою думку, відіграє дуже важливу роль (якщо не найголовнішу)!

20. Alexey Titievsk

Люди! Я вообще не собирался говорить про Западную медицину!! Я лишь выссказал в другом месте своё категорически негативное отношение к Герингу и Котоку. Если кому-то нравится гомеопатия или фитотерапия, ради Бога. Но говорить о том, что гомеопатией можно предотвратить развитие смертельно опасных инфекционных заболеваний может только преступник! Чуть-чуть другого рода, чем воры Минздрава, завозящие в страну смертельно опасную незарегистрированную и непроверенную левую вакцину, но всё равно преступник! Или, по меньшей мере, опасный трепач. Это всё равно, что лечить воспаление лёгких не антибиотиками, а "заряженной водой" Чумака или "гипнозом" Кашпировского!

Я тоже считаю, что в нашей бедной разорённой стране сейчас говорить о медицине Западной по меньшей мере неэтично... Это как голодному человеку показать на растоянии стол, заваленный явствами, к которому доступа у него нет.

Поскольку эту ветку перенесли сюда от моего имени модераторы форума и название они же придумали, прошу на этом данную тему закрыть до того момента, пока мы не начнём менять ситуацию в украинском здравоохранении и хотя бы чуть-чуть начать приближаться к нормальным Западным стандартам здравоохранения.

а де твій аватар? :)