Завтра майданівці готуються влаштувати «виніс тіла» новопризначеного прокурора Львівщини

Тема у розділі 'Стрічка новин', створена користувачем NewsBot, 2 бер 2014.

1. NewsBot

NewsBot Well-Known Member

«Запрошую завтра на 15 30 в РОКС на виніс з наших теренів тіла новопризначеного прокурора Львівщини», написав на своїй сторінці у Фейсбук знаний у Львові активіст Ігор Коцюруба

Читати публікацію повністю на www.lvivport.com

2. avatarwin

що там робиться у Лвові? У свій час його ледве позбулися і зараз він появився, --це люстрація , чи ротація?

3. Green belt

Green belt Well-Known Member

це не люстрація, а ілюстрація склерозу у влади, благо в людей пам*ять краща :) та й розуміння своєї сили також

• Подобається Подобається x 1
  4. Green belt

Green belt Well-Known Member

5. Оля

Оля Старожилка форуму

М-дя.... Партія "Сволота" в лиці Тягнибока ніяк заспокоїтися не може, що народ розкусив її і побачив її істинне рило, як вони вели себе на Майдані в найнебезпечніші моменти. В країні майже війна, а вони взялися за Садового. Як після перемоги Майдану за мовний закон, який наробив такого рейваху, що ще довго будемо його розхльобувати.:sad:

• Подобається Подобається x 4
  6. Locke

Locke невиправний реаліст

Ще би організувати на Майдані "виніс тіла" генпрокурора, поки не пізно, поки не накоїв лиха. Він також з їхньої братії, причому з "найактивніших" її членів.

• Подобається Подобається x 1
  7. Оля

Оля Старожилка форуму

А Майдан ж ще стоїть? Треба їм то терміново довести до відома. Хоча я сумніваюся, що зараз можна когось чесного знайти на цю роль. Вони ж всі погрузли в корупції, що нема на то ради. Чи є хто такий, що незаплямований?

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я думаю, вын призначений для "роботи" з Садовим.

• Подобається Подобається x 2
  9. avatarwin

та тут усіх депутатів в першу чергу потрібно виносити на завжди до кінця цього століття, і разом з ними прихопити перших керівників влади разом з замісниками., і нема чого відволікати з тою справою, а молодих і здібних у нас на черзі повно

а де твій аватар? :)