Заворушення в Лондоні

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Муму, 9 сер 2011.

1. Муму

Муму Well-Known Member

Третій день не вщухають заворушення в Лондоні, вчора вони перекинулись на Бірмінгем, правоохоронні органи ледь контролюють ситуацію (якщо це можна так назвати) а ізолятори вже переповнені мародерами... Почалось все із вбивста 29-річного пасажира таксі Марка Даггана, чорношкірого наркоторговця, який загинув під час перестрілки з поліцейськими (http://en.wikipedia.org/wiki/Death_of_Mark_Duggan). Я не хочу виглядати расистом, хоча частково я таким і є:)), але мені здається Європа скоро остаточно втратить контроль над "нацменшинами"...

2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

толерантність :pardon:
    негрів неграми називати не можна, так само і гоміків гоміками

3. forester

forester Well-Known Member

Во имя толерантности европейцы бьют друг дружке морды?

4. Муму

Муму Well-Known Member

5. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

не втратыть:rolleyes:
    Во Франции они случились и сразу потухли. Зато Саркози оказался на коне.

6. tanna

tanna Дуже важлива персона

Я только что видела сюжет в новостях. Сказали, что буянят подростки 13-14 лет. Показали жуткие пожары и прочее. Я в шоке. Что с детьми случилось?

7. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Які "діти". То нігери гребані. Бачив би адольф, що європейці зробили з Європою. :sad:

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Блік, ану дивіться мені прямо в очі та відповідайте без обману - лондонські події не ваша робота?

9. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

причина бития -- толерантность

10. Муму

Муму Well-Known Member

Як що? Літні канікули:rock:

Я які новини і фотозвіти не дивився, всюди повно чурок і нігерів, таке відчуття, що це англійська окупація а не навпаки...

11. Филипп

Филипп Американец

бывая иногда в лондоне и париже, как то спокойней чувствуется обстановка в Лондоне. Возможно из за того, что выходцы из пакистана менее буйные...
    В париже, опять же, из за стран, откуда выходцы, которые автобусы жгли, обстановка гораздо более напряженная.

12. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Для мене взагалі загадка, як "вихіці з пакистану" заполонили Англію ? Ну, кожен сам собі риє яму.

13. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А як вихідці з Нечорнозем'я заполонили Донбас?

14. forester

forester Well-Known Member

А что тут загадочного? Дешёвая рабсила действует одурманивающе на просвящёные мозги. Кажется что такая халява имеет только плюсы.

а де твій аватар? :)