http://humor.gornet.ru/modules.php?name=News&file=article&sid=4972 Везет же жителям города Новояворивска Львовской области)))
Відповідь: Завод презервативів "Перфект" під Львовом львіва, а чому ви думаєте, що це в новояворівську... ці фото я вже бачив на іншому сайті, там про новояворівськ нічого не було сказано...
Відповідь: Завод презервативів "Перфект" під Львовом Есть куча ссылок в инете, что именно в этом городе: http://gpu-ua.info/print.php?&id=109496 http://www.umoloda.kiev.ua/regions/73/116/0/5453/ http://mignews.com.ua/articles/78652.html
Відповідь: Завод презервативів "Перфект" під Львовом бачу: цікавилися цією темою.... так “пощастило” новояворівцям, чи навпаки?...
Відповідь: Завод презервативів "Перфект" під Львовом То добре що він є Я чула за совітів на весь союз тільки один завод був. Вважалося що таких виробів в країні не потрібно
Відповідь: Завод презервативів "Перфект" під Львовом правильно.... сексу не було, тоді навіщо презервативи?....
Відповідь: Завод презервативів "Перфект" під Львовом Хм... я считаю что повезло всем, а не только жителям Новояворовска. Уж точно хуже китайских изделий клепать не будут... а про восточное качество резины говорить не приходится, плюс их недоразвитое мнение о истинных размерах европейских потребителей и интенсивности одноразового использования сего продукта Если попроще: маленькие и рвутся блин...
Відповідь: Завод презервативів "Перфект" під Львовом Цей напрямок галузі мені дуже подобається , тому що в майбутньому коли ми війдемо в европейський ринок наша країна може стати монополістом у цій галузі , А те що вони не якісні тільки збільшить народжувальність що покращить генетичний фон Европи ,і тим самим можна буде зменьшити єміграційний потік з інакших неблагонадійних країн як близького так і далекого сходу.
Відповідь: Завод презервативів "Перфект" під Львовом Найбільше тішить шо хоч здорова конкуренція буде і ціни впадуть трохи... більше на аперітів залишиться.
Відповідь: Завод презервативів "Перфект" під Львовом Кажете повезло мені, раз я житель Новояворівська . Та чомусь самі жителі (і я в їх числі) не дуже втішені. Екологія таки страждає від викидів в атмосферу залишків латексу
Відповідь: Завод презервативів "Перфект" під Львовом Та я б не проти . Хоча можна і домовитися з працівниками на пару коробок. Конче там знайомі знайдуться. А якщо серйозно, то були мітинги і т.д. - результат очевидний - приїхала санстанція, зробила експертизу і за відповідну суму сказала що все гаразд.
Відповідь: Завод презервативів "Перфект" під Львовом А ти впевнений шо наші ліпше робити будуть??? А взагалі, то тепер буду знати які не купувати )))
Відповідь: Завод презервативів "Перфект" під Львовом Нет конечно, откуда у меня может быть такая уверенность? Просто в данный момент символом антикачества являются изделия №1 китайского производства. Да и в любом случае мне пофигу... Презервативами не пользуюсь.
Відповідь: Завод презервативів "Перфект" під Львовом Ну взагалі-то зараз більшість товарів виробляється у Китаї... а з побутової, електротехніки то і взагалі 95-98%... І всетаки вважаю що китайське ліпше ніж україниське, полюбому....
Відповідь: Завод презервативів "Перфект" під Львовом Ні фіга. Подібного. Фактично,90% техніки(імпортної) зроблено в нас,в Україні.Автомобілі,побутова техніка і т.д. Думаєте,китайцями? Скажу відверто,що китайського ширпотребу не признаю і нікому не бажаю. В тому числі і презервативів...
Відповідь: Завод презервативів "Перфект" під Львовом Фактично,90% техніки(імпортної) зроблено в нас,в Україні.Автомобілі,побутова техніка і т.д. Де Ви таке бачили? Шось Мейд ін Юкрейн я ніде не бачив а товар де б не писало Мейд ін Чайна певно не найдеш вже! На рахунок автомобілів то роблять тільки деякі марки (Шевралє, Шкода, Фольксваген здається...) і то в більшості їх дільки дозбирують основні вузли.
Відповідь: Завод презервативів "Перфект" під Львовом Пральні машинки(за винятком секондхенду) складають в нас,телевізори - складають в нас, сотові,комп’ютери,складають в нас. Правда з готових запчастин.