Танго - мережа салонів у Львові, Києві, Одесі, та Дніпропетровську, в яких представлені елітні меблі, світло, декор та аксесуари таких країн-виробників як Італія, Бельгія, Голландія та багатьох інших. У зв'язку з розширенням ми запрошуємо на роботу завідуючого складом. Основні обов'язки: прийом, видача та облік товарно-матеріальних цінностей; організація роботи складу; забезпечення збереження ТМЦ, дотримання режимів зберігання; організація комплектації замовлень, перевірка якості товару; забезпечення дотримання правил та норм техніки безпеки; участь у проведенні інвентаризацій; контроль виконання робіт працівниками складу. Наші побажання до Вас: Обов'язковий досвід роботи у відповідній сфері від 2 років; Освіта середньотехнічна або вища; Впевнений користувач ПК (знання 1:C (7-8.3), excel, word); Чесність, порядність, відповідальність, активність, бажання працювати; Без шкідливих звичок. Що ми пропонуємо: Роботу в динамічній компанії, яка постійно прагне до вдосконалення використовуваних технологій, а також до розвитку персоналу; навчання за рахунок компанії, можливість професійного розвитку; Графік роботи: пн.- пт. Місце роботи: західно-регіональна митниця у м. Городок (доставка до та з місця роботи безкоштовна) З/п - 4000 грн. з перспективою підвищення. Шановні претенденти, якщо Вас зацікавила вакансія, звертайтесь в ПП
а можу я поцікавитись у Вас які саме вимоги Ви вважаєтє "покрученими"? чи може чесність, порядність та бажання працювати для завідуючого складом мають якось оплачуватись додатково?
В нас в сусідньому селі тваринницький комплекс якісь алігархи тримають, то народ дуже жаліється -шо з того як зарплата 5 тисяч, коли 4 тисячі на штрафи йде...ше і "взяти" нічого не дають, а рУбити треба з 8 до 5, і вже кіньми на ліво не поїздиш ...Знущаються над людьми
1960г. Волгоград. Волгоградский тракторный завод. Абрам (21год). Отдел кадров. (сотрудник ОК) - Какими специальностями вы владеете? (Абрам) - Многими. (ОК) - Токарем работать можете? (А) - Конечно, я токарь 5-го разряда. (ОК) - Сварщиком? (А) - Без проблем (ОК) - Фрезеровщиком? (А) - Легко! (ОК) - Замечательно! Идите пишите заявление о приеме на работу. (А) - Вы знаете, я писать не умею. (ОК) - Как не умеете? (А) - Ну не умею, война, голод, холод, приходилось много работать.. (ОК) - Вы знаете, у нас даже дворники писать умеют, мы не можем взять вас на работу 2003г. Нью-Йорк. 5-я авеню. Магазин "Сакс". Абрам (64года). Рядом блондинка (Б) 90-60-90 и брюнетка (б) 90-60-90. (б) - Хочу вот эту норковую шубу ($75345). (А) - Заверните! (Б) - Хочу вот это колье ($220300). (А) - Заверните! (б) - Хочу вот это кольцо с бриллиантом ($114576) (А) - Заверните! Подходят к кассе Кассир - С вас $410221. Абрам начинает пересчитывать толстые пачки сто долларовых купюр. Кассир смотрит на все это, - - Вы знаете, сейчас 21 век, вы можете выписать чек, это быстрее и удобней! Абрам:-Милочка, если бы я умел писать, то я бы работал на Волгоградском Тракторном заводе!!
Щоб стати в вас завскладом з зарплатою 4 000 тисячі гривнів . То вже краще непющим фірманом за 5 піти, як би кріп перестали брати