19 березня 2014 року першим заступником Міністра оборони України призначено Буцу Богдана Еманоїловича Читати публікацію повністю на www.lvivport.com
Зате я добре знаю. Вчилися в одному вузі, близько 2-х років працювали в одній фірмі. Після закінчення політеху був призваний в армію де вступив в КПРС і був ярим і переконаним комуністом. Завдяки цьому був призначений на посаду зам. директора одного з львівських заводів. Коли подув вітер перемін, в кінці 80-х урочисто спалив партквиток і став ярим рухівцем. Не знаю яким чином, але в середині 90-х раптом став заступником фонду держмайна України (головою був Єхануров). За часів Ющенка деякий час був міністром кабінету міністрів.
Виняткова зараза - допустив дерибан львівських заводів... був заступником губернатора ... ніхрена не зробив і втік у Київ... з тих пір десь в Києві ошивався. До воєнних не має ніякого відношення і не має зеленого поняття в армії.. Блін та що це робиться таке непотопляєме гівно ніяк не може втопитися все на верх вилізає... То не дивно що армія без бою віддає свої частини.... як то все почистити...як то гівно втопити
Розстріляти біля смітника? ---------- Додано в 22:43 ---------- Попередній допис був написаний в 22:42 ---------- Ці підерасти дотепер не видали наказу про евакуацію військ...