Заступником Тенюха став львів’янин Буца

Тема у розділі 'Стрічка новин', створена користувачем NewsBot, 18 бер 2014.

1. NewsBot

NewsBot Well-Known Member

19 березня 2014 року першим заступником Міністра оборони України призначено Буцу Богдана Еманоїловича

Читати публікацію повністю на www.lvivport.com

2. avatarwin

цікаво а що він там загубив, там зараз нема що хапати

3. Lutra

Lutra Well-Known Member

Без поняття хто він. Тре поїхати у Воютичі і запитати.

4. Locke

Locke невиправний реаліст

Зате я добре знаю. Вчилися в одному вузі, близько 2-х років працювали в одній фірмі. Після закінчення політеху був призваний в армію де вступив в КПРС і був ярим і переконаним комуністом. Завдяки цьому був призначений на посаду зам. директора одного з львівських заводів. Коли подув вітер перемін, в кінці 80-х урочисто спалив партквиток і став ярим рухівцем. Не знаю яким чином, але в середині 90-х раптом став заступником фонду держмайна України (головою був Єхануров). За часів Ющенка деякий час був міністром кабінету міністрів.

5. kym

kym Well-Known Member

Виняткова зараза - допустив дерибан львівських заводів... був заступником губернатора ... ніхрена не зробив і втік у Київ... з тих пір десь в Києві ошивався. До воєнних не має ніякого відношення і не має зеленого поняття в армії.. Блін та що це робиться таке непотопляєме гівно ніяк не може втопитися все на верх вилізає...
    То не дивно що армія без бою віддає свої частини.... як то все почистити...як то гівно втопити

6. Lutra

Lutra Well-Known Member

Можуть зробить лише самі військові. Ми тут нічого не зробим зараз. 5 грн. армії пришлем :)

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Розстріляти біля смітника?

---------- Додано в 22:43 ---------- Попередній допис був написаний в 22:42 ----------

Ці підерасти дотепер не видали наказу про евакуацію військ...

8. Lutra

Lutra Well-Known Member

а де твій аватар? :)