В неділю у Львові проводилося зібрання за ініціативи кількох партій. Саме зібрання позапартійне. Основна мета - змінити країну методом самоорганізації людей за принципом - ви організуйтеся самі, робіть все самі (типу самодопомоги) а ми мету вам придумаємо потім для вашої діяльності. Сумно. Дуже сумно було дивитися на все це видовище. По перше. Зібралися лише літні люди - 95 відсотків людей - пенсіонери. По друге. Мета зібрання була не ясна - нікому. (такий собі таємний зговір) По трете. Не було оголошено жодної мети проекту. Трохи передісторії. Як я вичитав - сама Зарваницька Ініціатива зародилася ще майже рік назад. Було вже багато зібрань але основних пунктів програми вони так і не вродили. Як діти малі. Вони лише додумалися до самоорганізації на місцях... (то вже прогрес). В суботу 5-го числа в них був з'їзд в Брюховичах, де вони провели цілий день. (за це ніхто не згадував - висновок - пили коньяк і думали - "про що би то подумати"...) Зрештою, вчора (вже) 6 числа в 14 годині вони провели збори в Кінотеатрі Довженка, що на Сихові. Слід віддати належне Стецьківу - триндіти він вміє. Інші учасники теж казали слушні речі, але як їх втілити в життя вони не знають тут дуже сумно Що було плюсом - народ передав дуже багато записок із запитаннями...!!! Питання були гострі і деякі дуже влучні. Я до речі теж передав одне питання - питання стояло наступним чином: Чому п.Стецьків до сих пір не озвучив жодної цілі? Дивно було, але на це питання він відповів першим. Відповідь була дуже агресивна і в стилі: Ми повинні об'єднатися, щоб побороти цю орду зі сходу... За бажання - плюс. За визначення цілі - три мінуси... Хто і де буде боротися з ордою. І до речі орди вже як 700 років немає.. Я розумію, що це порівняння, але що буде потім? Народ хоче жити просто краще і вже! Ну, вже не вийде, але туди ніхто і не веде... На томість пропонується об'єднати зусилля усіх. Як що ви вже так хочете панове об'єднати всіх, то: По перше: Що у вас немає жодного пратрійця з "нашої україни", партії реформ і порядку, та інших??? Покажіть приклад на своїх "членах" і може народ за вами піде, ну хоча б пенсіонери, що прийшли. По друге! Якщо ви вже об'єднюєте народ, то об'єднюйте усю УКРАїНУ! Вашу мать... А для цього потрібні ідеї, а жодної ідеї зі слів одного виступаючого - він не зустрічав!??? Ну нє? в неті купа платформ для об'єднання, а він жодної ідеї не зустрічав... ПИТИ ТРЕБА МЕНШЕ В БРЮХОВИЧАХ!!! Може помітите... Зрештою я дуже розчарований нашою політикою - бардак там повний. Але не все втрачено... Хоча би бажання в них є. (це видно по буклету, бо з причинами зневіри вони таки вже розібралися...) Вже в новинах...
Як там у Булгакова? ... боже вас сохрани, не слушайте до обеда украинских политиков. - Да ведь других нет? - Вот никаких и не слушайте...
Отут точно! Стецьків, клоун прогорівшого театру, вже два роки закликає і під"юджує людей:- Вставайте, збирайтесь,робіть що небудь, а ми (тобто ВОНИ), як Ви влучно підмітили, І в"їдемо на білому мерині на царствіє по ваших спинах. Це мерці, політичні мерці...