Заробіток на інвестиціях

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Роман Мураль, 14 лют 2014.

1. СКІЛЬКИ МОЖНА ЗАРОБИТИ НА ІНВЕСТУВАННІ В ПАММ-РАХУНКИ [власний досвід]

Попробую розповісти свою історію, як я почав інвестувати. І що з цього вийшло? У вересні 2013 року в мене була невелика сума грошей, близько $500, яку я хотів задіяти. Ще зі школи я пам’ятаю слова «багаті люди тому і багаті, що їхні гроші на місці не стоять, вони завжди обертаються». Але куди вкласти $500? Депозит в банку це просто збереження грошей, нерухомість.. ну тільки не з такою маленькою сумою. Я почав шукати інформацію в Інтернеті, вибрав ПАММ-рахунки. Десь щось я про них вже чув. Порадившись з людьми та зробивши навпаки, я вибрав декілька привабливих рахунків та вклав гроші. Пройшов не повний місяць і… все спрацювало. Заробив я лише 3.458% за неповний місяць.

Після чого я кожен місяць по мірі можливостей докладав гроші. Враховуючи мої вклади і вже отриманий прибуток (який я реінвестую) мій інвестиційний портфель зараз становить $2 645.25

Прибутковість інвестицій помісячно
    Вересень 3.458%
    Жовтень 5.01%
    Листопад 6.578%
    Грудень 0.96%
    Січень 6.61%

Середня прибутковість 5% в місяць. Враховуючи складний % за рік очікувана прибутковість близько 80%.

---------- Додано в 14:58 ---------- Попередній допис був написаний в 14:57 ----------

В попередній статті (вище) я розказав що інвестування приносить мені в середньому по 5% в місяць. ПАММ-рахунки працюють просто. Припустимо, що у вас є друг Іван який займається торгівлею на форексі і досить успішно. У нього є капітал $10 000, середня місячна прибутковість 10%. Значить він заробляє в середньому $1 000 кожного місяця. Але як йому почати заробляти більше (і вам почати разом з ним)?

1) Реінвестувати (повторно вкладати) зароблене
    2) Залучити капітал інвесторів
    У вас, наприклад є вільна $1 000. Трейдер Іван залучив вашу тисячу і ще $9 000 інших друзів-інвесторів. Тепер у трейдера є $20 000. Скільки заробите ви і Іван у такому партнерстві?
    Оскільки прибутковість 10%, то загальний прибуток буде $2 000. З власних грошей ми вже рахували скільки заробить трейдер. Використовуючи залучені гроші Іван заробив також $1 000. Іван чесний і ділиться прибутком з інвесторами по братському. 50% трейдеру і 50% інвестору. $500 Івану і $500 друзям-інвесторам які вклались.

Ваша інвестиція була $1 000. Заробіток з них $100. Після розподілення прибутку у вас чистий дохід $50. Крім цього він пасивний, працював Іван замість вас.

Зароблене ви можете, як забрати, а можете реінвестувати. Наступного місяця ви вже отримаєте свій заробіток не з $1 000, а з $1 050.

Заробляйте колеги!

2. В ЯКІЙ ВАЛЮТІ ІНВЕСТУВАТИ

Насправді вибору немає. У доларах! Але це добре. Долар валюта надійна. Якщо б інвестування в ПАММ рахунки проводилось у гривнях, то за останній час я та інші інвестори втратили б більше 30%. Гривня значно втрачає в ціні, і це вже не вперше! Зовсім недавно долар можна було придбати приблизно по 8 гривень. Зараз вже більше 11 гривень потрібно віддати за долар.

Особисто моя думка, вкладати куди би це не було варто у доларах (якщо є можливість), а брати кредити та борги краще в гривні.

Заробляйте колеги!

© Роман Мураль

P.S.Приближається кінець ще одного інвестиційного місяця. Отож скоро я покажу прибутковість моїх інвестицій за лютий.

3. Vedun

Vedun Well-Known Member

Маючи 1000$ купую товару який 100% продаэться. За місяць з накруткою 20% цей товар продається. Заробіток 200$. І для чого мені ПАММ рахунок на якому як можна заробити так можна і втратити.

4. Я навів приклад. До того ж це пасивний дохід. В мене є також інший бізнес де прибутковість набагато більша 5% в місяць. ПАММ інвестування круто підходить для створення пасивного доходу і набору капіталу з невеликих сум. А продаючи товар (я також продавав) потрібно робити побільше зусиль ніж раз в місяць виділити 5-10 хв щоб проаналізувати прибутки.

Можливо дійсно у Вашому випадку такий спосіб заробітку Вам не підходить. Все індивідуально.

---------- Додано в 15:05 ---------- Попередній допис був написаний в 15:04 ----------

ДИВЕРСИФІКАЦІЯ

Якщо ви це не прочитаєте, то втратите свої гроші! Диверсифікація значно знижує ризики. Припустимо, що ви інвестували свої кошти лише в один ПАММ-рахунок і втрати за місяць 20%. Тепер вам прийдеться повертати свій капітал декілька місяців. Як уникнути таких ситуацій? Інвестуйте не в один ПАММ-рахунок, а одразу в 5-10 і більше! Коли гроші на 10 рахунках ситуація буде виглядати дещо цікавіше. Один ПАММ-рахунок втратив 20%, а решту дев’ять заробили стабільно по 5%. Не в даючись до розрахунків, ми розуміємо, що будемо з прибутком. Решту дев’ять ПАММ-рахунків компенсують втрати першого і принесуть прибутки.

Розподіл ризиків і капіталу це і є диверсифікація. Не кладіть усі яйця в одну корзину!

Заробляйте колеги!

© Роман Мураль

P.S. Завтра підрахую прибуток своїх інвестицій за місяць.

5. ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ДОХІД за ЛЮТИЙ

Сидів я вчора за комп’ютером, займався створенням свого нового проекту і згадав, що вже 10 число. Отож час порахувати прибутки, витрати і звісно дізнатись як справи з моїми інвестиціями. Звіт за лютий:

ПАММ-рахунок №1 - депозит $711.25 (за місяць +$59.82, +9.18:wacko:

ПАММ-рахунок №2 - депозит $739.23 (за місяць +$30.82, +4.35:wacko:
    ПАММ-рахунок №3 -депозит $195.69 (за місяць +$13.84, +7.61:wacko:
    ПАММ-рахунок №4 - депозит $113.91 (за місяць +$5.5, +5.07:wacko:

ПАММ-рахунок №5 - депозит $575.93 (за місяць +$3.36, +0.58:wacko:
    ПАММ-рахунок №6 - депозит $226.58 (за місяць +$10.72, +4.96:wacko:
    ПАММ-рахунок №7 - депозит $211.29 (за місяць +$1.45, +0.69:wacko:

Інвестиційний портфель на початок місяця $2 645.25

Портфель зараз $2 773.88

Прибуток за місяць $128.63, тобто 4.86%

Заробляйте колеги!

© Роман Мураль

---------- Додано в 21:30 ---------- Попередній допис був написаний в 21:30 ----------

знак % і ) нажаль пропали і замінились на смайл. Якшо можливо відредагуйте будь ласка

6. СТРАТЕГІЯ ІНВЕСТУВАННЯ

Задача інвестування - зберегти та збільшити капітал. Деякі новачки в інвестуванні женуться за ПАММ-рахунками, які можуть приносити 10-20% і більше прибутку в місяць. Зазвичай ці ПАММ-рахунки існують лише декілька місяців. Прибутковість дійсно така, через агресивну, або не професіональну стратегію управління. Зазвичай «щастя» з такими ПАММ-рахунками довго не триває. Дуже швидко вони «зливають» 50% капіталу інвесторів… якщо не весь. Живий приклад один мій знайомий, який гнався за великими прибутками. Лише за декілька тижнів його капітал із $20 000 зменшився до $15 000. А в цей час моя прибутковість була більше 6% за місяць. Від ще більших втрат його врятувала лише диверсифікація, про яку я писав у попередній статті.

Заробляйте колеги!

© Роман Мураль

7. skole

skole Well-Known Member

Люди не ведіться на цей лохотрон. ПАММ-рахунки - це новий лохотрон, який придумали лохо-Форекс контори.

• Подобається Подобається x 2
  8. MoneyExchange

MoneyExchange миється в бані

Не упустите свой шанс!

Только сегодня и только у нас вы можете обменять свои старые гривны на новые по самому выгодному курсу. Спешите! Условия нашего предложения меняются каждый день. Для членов самообороны Майдана особые льготы. Все подробности вы можете получить, написав письмо на адрес michael.schuman@web.de. В теме письма обязательно укажите "Обмен гривны". Не упустите свой шанс!

• Подобається Подобається x 1
  9. ЩО КРАЩЕ – ІНВЕСТУВАТИ ЧИ ТОРГУВАТИ?

Я дотримуюсь думки, що краще інвестувати. Ви можете заперечити, оскільки інвестування дає прибуток менший ніж з торгівлі на форексі. Це не так! Для того, щоб заробляти свої відсотки на форексі потрібно пройти високоякісне платне навчання та отримати досвід мінімум 1 рік. А тепер подумайте скільки грошей ви втратите за цей час. У вас напевне нове заперечення, можна навчатись використовуючи демо рахунок, не втрачаючи своїх коштів. Знову хочу вас розчарувати, якщо ви вдало торгуєте на демо рахунку, то скоріш за все ваш успіх не повториться при торгівлі використовуючи ваші реальні гроші!
    Думка яку я хочу до вас донести – нехай кожен займається своєю справою. Якщо торгівля на форексі не ваша основна справа і ви не плануєте торгівлю робити основною справою, то і не варто цим займатись. Ви лише втратите свої кошти! Краще довірте свої кошти гідним управляючим.

Заробляйте колеги!

© Роман Мураль

10. ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ДОХІД за БЕРЕЗЕНЬ

Цього місяця я записався в один тренінг і на 100% був у ньому. Іншими справами майже не займався. Цей звіт я пишу в неділю з сонними очима, всетаки треба виконувати плани на тиждень.

ПАММ-рахунок №1 - депозит $757.35 (за місяц +$46.1, +6.48:wacko:

ПАММ-рахунок №2 - депозит $773.38 (за місяц +$34.15, +4.62:wacko:
    ПАММ-рахунок №3 - депозит $216.06 (за місяц +$20.37, +10.4:wacko:
    ПАММ-рахунок №4 - депозит $114.74 (за місяц +$0.83, +0.73:wacko:

ПАММ-рахунок №5 - депозит $642.88 (за місяц +$66.95, +11.62:wacko:
    ПАММ-рахунок №6 - депозит $285.69 (за місяц +$59.11, +26.08:wacko:
    ПАММ-рахунок №7 - депозит $204.53 (за місяц -$6.75, -3.19:wacko:

Інвестиційний портфель на початок місяця $2 773.88

Портфель зараз $2 994.63

Прибуток за місяць $220.75 тобто 7.958%

Висновки:
    Шкода що не хватило 6 долларів до $3 000.
    Особливо порадував ПАММ-рахунок №6 прибутковістю +26.08%.

Заробляйте колеги!

© Роман Мураль

11. webuser

webuser New Member

7.958% не погано. В мене за квітень 10,79%

12. ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ДОХІД за КВІТЕНЬ

Весь квітень після попереднього звіту я спеціально мовчав. Ось 3й публічний місячний звіт. Детальніше про інвестиції буде розказувати кожна нова стаття.

ПАММ-рахунок №1 - депозит $833.54 (за месяц +$76.19, +10.06:wacko:

ПАММ-рахунок №2 - депозит $788.96 (за месяц +$15.58, +2.01:wacko:
    ПАММ-рахунок №3 - депозит $237.69 (за месяц +$21.63, +9.1:wacko:
    ПАММ-рахунок №4 - депозит $121.52 (за месяц +$6.67, +5.49:wacko:

ПАММ-рахунок №5 - депозит $629.55 (за месяц -$13.33, -2.07:wacko:
    ПАММ-рахунок №6 - депозит $327.17 (за месяц +$41.48, +12.68:wacko:
    ПАММ-рахунок №7 - депозит $219.03 (за месяц +$14.5, +6.62:wacko:

Інвестиційний портфель на початок місяця $2 994.63

Портфель зараз $3 157.46

Прибуток за місяць $162.83 тобто 5.437%

Заробляйте колеги!

© Роман Мураль

13. ЧОМУ НЕ ВАРТНО ІНВЕСТУВАТИ

У інвестуванні є проблем:
    1) мінімальна сума інвестицій $500 без якої не можливо робити диверсифікацію (розподілити ризики)
    2) потрібні знання як правильно вкласти гроші, їх розподілити а також час на експеременти
    3) ризик втратити велику частину капіталі або весь капітал

Ці проблеми закривають більшості людям шлях до інвестування та пасивного доходу. Я насолоджуючись нашою теплою погодою найшов рішення цих проблем.

Компанія яка бере мінімальні кошти в оборот, професійно ними керує юридично гарантує як мінімум збереження грошей, можливі втрати бере на себе. Якщоб таке було (зараз нажаль немає), як вам?

Заробляйте колеги!

© Роман Мураль

14. ЩО РОБИТЬ ІНВЕСТОР ПІД ЧАС ГРОЗИ:)

Вчора весь день була прекрасна погода, справжнє літо. У вечері я запланував піти на турніки і бруси, але хороша злива, грім та блискавка зруйнували мої плани. Сівши на кухні з чашкою чаю я почав розмірковувати щодо проблем в інвестуванні, з якими зустрічаються усі бажаючі стати інвесторами. Самі проблеми я описав в попередній статті. Розмірковуючи я прийшов до цікавих ідей та рішень. Описувати тут я їх поки що не буду. Скоро я підготую досить цікаву нову статтю.

Заробляйте колеги!

© Роман Мураль

15. ЗДАЄТЬСЯ Я ВСЕ ЗРОЗУМІВ

Здається я зрозумів яку інвестиційну компанію хотів би створити. Без ризиків для інвестора, з мінімальною сумою інвестицій від $100, з чистим пасивним доходом близько 50% в рік.

УВАГА! Це НЕ пропозиція, НЕ реклама. Ніяких коштів я приймати не буду! Просто ділюсь ідеєю та хочу почути вашу думку. Дякую!

КОРОТКО ЯК Я ХОЧУ ЩОБ ВСЕ ПРАЦЮВАЛО:
    Бажаючий стати інвестором приходить з сумою від $100, вибирає бажаний період інвестування (від 3х до 12 місяців), заключає договір. Усе управління коштами компанія бере на свою відповідальність. Згідно договору інвестору по завершенню домовленого інвестиційного періоду буде виплачено мінімум його початковий внесок (у цьому прикладі $100). Навіть якщо прибутку не було чи були збитки, це вже проблеми компанії. А разі прибутку інвестор отримує свою суму інвестицій. А також прибуток з цих інвестицій (нагадую, що у мене не було ще ні одного збиткового місяця, завжди дохід).

ЯКИЙ ПРИБУТОК З ІНВЕСТИЦІЙ?
    Припустимо що інвестор вклав $100 на 12 місяців. Моя середня прибутковість 5% в місяць. З урахуванням складного відсотку (прибуток з прибутку, реінвестиція доходів) за рік із $100 буде близько $180. Комісія за управління та ризики 30% з ЧИСТОГО прибутку.

Тобто ПО ЗАВЕРШЕННЮ ІЗ $100 ІНВЕСТОР ОТРИМУЄ на руки $156 за 12 місяців. Прогнозована прибутковість близько 56% за рік.

ЯК ВАМ ТАКА ІДЕЯ? ОБОВ’ЯЗКОВО ПИШІТЬ СВОЇ ДУМКИ, ЗАУВАЖЕННЯ та ПИТАННЯ

Заробляйте колеги!

© Роман Мураль

16. ПЕРШИЙ ПАРТНЕР-ІНВЕСТОР

Інформація про можливо партнерство не була у загальному доступі. Її знали тільки найзацікавленіші люди. МІСЦЬ БІЛЬШЕ НЕМАЄ! "Перші отримують все, другі те що не взяли перші, а всі решта отримують лише те, що залишилось!" ©

Завтра мій восьмий місячний звіт. Після завтра детальніше про нового партнера-інвестора та що далі буде відбуватись.

Заробляйте колеги!

© Роман Мураль

17. ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ДОХІД за ТРАВЕНЬ +6.09%

ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ДОХІД за ТРАВЕНЬ +6.09%

ПАММ-рахунок №1 - депозит $904.14 (за месяц +$70.64, +8.47 відсотків)

ПАММ-рахунок №2 - депозит $843.28 (за месяц +$54.32, +6.88 відсотків)
    ПАММ-рахунок №3 - депозит $243.30 (за месяц +$5.61, +2.3 відсотків)
    ПАММ-рахунок №4 - депозит $126.64 (за месяц +$5.12, +4.2 відсотків)

ПАММ-рахунок №5 - депозит $671.51 (за месяц +$44.96, +7.175 відсотків)
    ПАММ-рахунок №6 - депозит $324.21 (за месяц -$2.96, -0.9 відсотків)
    ПАММ-рахунок №7 - депозит $236.56 (за месяц +$17.53, +8.0 відсотків)

Інвестиційний портфель на початок місяця $3 157.46

Портфель зараз $3 349.64

Прибуток за місяць $192.18 тобто 6.09 відсотків

Заробляйте колеги!

© Роман Мураль

P.S. Завтра розкажу детальніше про нового партнера-інвестора та що далі буде відбуватись.

Останнє редагування: 10 чер 2014
  18. ЕКСПЕРИМЕНТ З ПАРТНЕРОМ-ІНВЕСТОРОМ

ЕКСПЕРИМЕНТ З ПАРТНЕРОМ-ІНВЕСТОРОМ

Недавно я описував модель, по якій кожен бажаючий в партнерстві зі мною може стати інвестором. От перший бажаючий найшовся. Нагадую, МІСЦЬ БІЛЬШЕ НЕМАЄ. Партнера-інвестора звати як і мене Роман. Ось умови при яких Роман вклав 200 доларів:
    - гроші інвестовані на 3 місяці, прокручуються разом із моїми
    - через 3 місяці Роман отримує свої кошти та 70% від чистого прибутку
    - у разі збитковості вся відповідальність на мені та я покриваю втрати
    - кожного місяця 10 числа я буду публікувати інвестиційні звіти (нагадую, що середня прибутковість 5% в місяць)
    Крім цього, для читачів, я буду публікувати кожного місяця 11 числа стан Романових інвестицій. Ви на власні очі будете бачити, як Роман робить власні кроки в інвестуванні. Гроші мають працювати! Мої гроші працюють, в мене зараз інвестовано 3 349 доларів.

Якщо я щось забув чи є питання, буду радий відповісти на них в коментарях.

Заробляйте колеги!

© Роман Мураль

19. ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ДОХІД за ЧЕРВЕНЬ +3.41%

Спільний прибуток за місяць $121.08 тобто 3.41%
    Мій прибуток за місяць $114.22
    Прибуток патнерів за місяць $6.86

Доінвестовано за місяць $1 000
    Загальний портфель з доінвестиціями зараз $4 670.72
    Мій капітал зараз $3 463.86
    Капітал партнерів зараз $1 206.86

Заробляйте колеги!

© Роман Мураль

P.S. Нажаль місяць міг би бути більш прибутковий. Відчуваю що наступного місяця буде хороша прибутковість! З доінвестиціями партнерів звіти стали більш громіздкі та менш зрозуміли. Основна інформація зверху, більш детальну та менш зрозумілу можете прочитати знизу.

ПАММ-рахунок №2 - депозит $862.86 (за місяць +$19.58, +2.27:wacko:, доінвестовано $300, депозит зараз $1 162.86
    ПАММ-рахунок №3 - депозит $243.58 (за місяць +$0.28, +0.12:wacko:, доінвестовано $200, депозит зараз $443.58
    ПАММ-рахунок №4 - депозит $133.39 (за місяць +$6.75, +5.3:wacko:, доінвестовано $100, депозит зараз $233.39
    ПАММ-рахунок №5 - депозит $183.70 (за місяць -$16.30, -8.15:wacko:
    ПАММ-рахунок №6 - доінвестовано $100, депозит зараз $100
    ПАММ-рахунок №7 - доінвестовано $150, депозит зараз $150
    ПАММ-рахунок №8 - доінвестовано $150, депозит зараз $150

ПАММ-рахунок №9 - депозит $715.85 (за місяць +$44.34, +6.60:wacko:
    ПАММ-рахунок №10 - депозит $319.17 (за місяць -$5.04, -1.55:wacko:
    ПАММ-рахунок №11 - депозит $244.45 (за місяць +$7.89, +3.33:wacko:

Портфель зараз без доінвестицій $3 670.72

20. ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ДОХІД за ЛИПЕНЬ +3.87%

Спільний прибуток за місяць $180.98 тобто 3.87%
    Мій прибуток за місяць $134.05
    Прибуток патнерів за місяць $46.70

Доінвестовано за місяць $2020
    Загальний портфель з доінвестиціями зараз $6 871.7
    Мій капітал зараз $4 497.91
    Капітал партнерів зараз $2 273.56

Заробляйте колеги!

© Роман Мураль

P.S. Цього місяця знову затримався із звітом. Були технічні проблеми з доінвестуванням грошей. Доінвестована сумма досить не погана. Основну інформацію ви вже прочитали, більш детальну та менш зрозумілу можете прочитати знизу.

Тут опублікував лише загальний звіт, детальний та громіздкий звіт опублікований лише в спільнотах ВК та ФБ
    https://vk.com/investments_in_ukraine
    https://www.facebook.com/investments.in.ukraine

а де твій аватар? :)