запитання!!!

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем malyatko, 24 гру 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. malyatko

malyatko Well-Known Member

чому на форумі:
    1. дуже багато висловлює замість своєї думки цитати з біблії та інших релігійних книг:? невже ви не маєте своєї думки, що цитуєте ці книжки.
    наприклад мені не дуже цікаво читати такі дописи адже я не релігійна людина, якби мені то було цікаво то читав би біблію чи коран чи ще щось...
    п.с. не тре знову плювати..реально це не тільки моя думка відносно таких дописів
    2. чому тут за деякі теми погрожують баном хоча ці теми є цілком нормальними..(приклади не наведу бо не памятаю, але декілька разів був дуже здивований бо тема не мала в собі нічого поганого..)

• Подобається Подобається x 5
  2. EntOther

EntOther Well-Known Member

Відповідь: запитання!!!

Відповім на перше питання :
    тут всі навчені та дуже інтелегенті люди(сподіваюся) і хочуть показити які вони(ну одним словом ви мене зрозуміли)...
    Відповім на друге :
    Адміністраторам та модераторам іноді сумно та й вони банять всіх підряд(це тільки моя думка)...

• Подобається Подобається x 4
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Коли хтось цитує СП,чи якусь думку видатної людини,то тільки підкреслює тим свої слова і свою думку.Цей звичай прийнятий в будь-якому товаристві,де ведуться дискусії,і де люди прочитали крім "Колобка",ще хоч кілька книжок.

• Подобається Подобається x 6
  4. egoistka

egoistka Well-Known Member

А я теж просто принципово не читаю відповіді де є цитати з біблії чи корану... хоча крім "Колобка" читала ще й "Червону шапочку":haha:

• Подобається Подобається x 6
  5. dvin

dvin Well-Known Member

інтелигентні, до речі...

6. EntOther

EntOther Well-Known Member

Значить я не такий :sad: ...

7. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Теж ігнорую такі дописи. Вважаю , є теми де згадування релігії просто неприпустиме. Релігія то духовне, і привязування до тілесного - викликає не однозначні відчуття.

• Подобається Подобається x 3
  8. Romko

Я додам,що, на мою думку, релігія і Віра в Бога - то цілком різні речі.Часто протилежні по суті.
    Але СП ніхто не відміняв,просто кожна конфесія трактує його по іншому,шукаючи докази своєї правоти.

• Подобається Подобається x 2
  9. egoistka

Шановний Romko, дозвольте Вас запитати, а за що ви додали мені карму? якщо у нас абсолютно протилежні думки стосовно цього питання?...чи може це похвала за те що я крім "Колобка" ще й "Шапочку" осилила?

• Подобається Подобається x 1
  10. Meg

Meg Well-Known Member

Про Біблію змовчу.Думаю,і так всім ясно,раз в релігійних темах є не відписуюся.
    У нас на форумі твоя особиста думка аж ніяк не може відрізнятися від думки маси.Інакше-знімають карму,посилають в баню,хамлять...
    Найбільше мені сподобалася тема "де ви, люди:?".Чувак задає цілком нормальне запитання-чого ви всі тут такі правильні,якшо в реалі даааалеко не такі.Я ніколи не повірю,шо тут всі святі зібралися.А таке враження складається.

11. malyatko

не Ви один

Додано через 1 хвилину
    ви вкрали з язика запитання : ..отже всі чекаємо на відповідь затамувавши подих..

Додано через 2 хвилини
    а я спромігся "івасика-телесика" прочитати..

напевно варто нову тему відкривати хто що осилив..

12. Romko

А Ви ще й догадлива!
    ЗІ.А,взагалі-то ціню почуття гумору.
    А в чому протилежність думок?

13. malyatko

дякую за розуміння

п.с. чувак - то я :)

• Подобається Подобається x 2
  14. egoistka

На скільки я зрозуміла Ви схвалюєте цитати з релігійних джерел... ?

15. Redhotchilly

Redhotchilly Well-Known Member

тому що аргументи без джерел не мають ніякої сили

16. Romko

Я схвалю цитати,коли ними підтверджують свою думку.

17. egoistka

А я не схвалюю... от чесно коли бачу напис типу:Любов ніколи не переминає..." (1.Кор--13) Почуття двох проходить через різні стадії, кризи...Партнери розходяться, продовжують нові стосунки в іншій парі, але їх Любов залишається на небесах, записується у книгу Вічности... І підсвідомо завжди присутня у колишніх закоханих... Правда, це тоді, коли любов справжня...
    аж читати не хочеться, якщо мене буде цікавити що з цього приводу каже СП то я візьму і прочитаю, а тут на форумі, обмінюються своїми думками ЛЮДИ, а не КНИГИ.. якщо щось сподобалося можна просто перефразувати і написати своїми словами, а не цитувати. Це чимось схоже на те як на вулиці до вас пристають Свідки

18. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Люди, так форум на то і форум, щоб кжен міг спілкуватися на теми, йому цікаві. Не цікаві Вам релігійні теми - не читайте, ніхто Вас не змушує. Он мене не цікавить спорт, так я навіть не заходжу у відповідну гілку. А не питаю, чому тут люди спілкуються про спорт.

Для мене ця постановка питання щонайменше дивна...

19. Тіріон

Тіріон Active Member

1. Багато - сильно сказано. Я от помітив лише одну таку людину.
    2. А що за теми? Взагалі-то, не помічав такої практики. От щодо несправедливих (на мою думку) бану чи зауважень - є таке. Однак я тут в гостях, а не в себе дома, відповідно сприймаю правила гри такими, як вони є.

20. malyatko

якщо я задаю запитання на форумі то для мене як раз в першу чергу має силу думка людини а не те що написано в біблії чи чомусь схожому...тому що це підтверджує що людина вміє думати і висловити СВОЮ думку.

тим паче Біблія має стандартні "правильні" відповіді на всі запитання, а сенс з них як що в нас світ далекий від ідеального біблійного суспільства..як мені допоможе зазделегідь правильна відповідь:?
    якщо більшість суспільства живе по іншим законам..
    користуючись вашими методами..
    з Євангелія: "Хай кине камінь той, хто без гріха". якщо вам цитатами зрозуміліше...

ми ж всі розуміємо що нема в цьому форумі святих людей..тоді навіщо радити по-святому якщо самі не так робимо:?

Додано через 2 хвилини
    сонечко, в тому то й справа що пишуть не тільки в релігійних темах, а можна сказати навіть що в далеко не релігійних..правильно зауважив
    п.с.

в релігійні теми взагалі носа не пхаю..тіко один раз відповів в темі на рахунок того до якої релігії належу..

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)