Шановні чоловіки! Жінки в якому взутті вас більше приваблюють: 1.туфлі на підборах 2. туфлі без підборів ( або на низькому каблуці) 3. кеди 4. кросівки 5. туфлі на платформі п.с. обставини і стиль одягу до уваги не приймати, мається на увазі, що будь-яке взуття з переліку підібране відповідно до ситуації і стилю.
Відповідь: запитаня для чоловіків А мені подобаються жінки які носять 1.туфлі на підборах 2. туфлі без підборів ( або на низькому каблуці) 3. кеди 5. туфлі на платформі 6.А також набосака....
Відповідь: запитаня для чоловіків Вчора дивилась фiльм "Along Came Polly" - переклад типу "Раптом з'явилась Поллi" це з Дж. Анiстон i Бен Стиллер. Якщо хтось бачив то там на самому початку Клодовi була до вподоби жiночка в ластах, вони тi ласти навiть не зняли :D:D:D:D:D:D:D
Відповідь: запитаня для чоловіків в кедах не подобаються..... дівчатам в кедах можна ходити років (максимум) до вісімнадцяти.... якщо їм більше років, а вони в кедах -- це ознака інфантильності... каблуки -- непогано, але, якщо говорити суто про мою дружину, то їй каблуки не варто вбирати, бо вища за мене на зріст, аж на п’ять сантиметрів.....
Відповідь: запитаня для чоловіків Я - за туфлі на підборах. Люблю, коли жінки у традиційному класичному одязі.
Відповідь: запитаня для чоловіків 1. ок. 2. ок. 3. ок. 4. ок. 5. ок. але строго: бо кеди і кросовки на жінці (дівчині) - інколи виглядають гармонійніше за невдало підібрані туфлі на каблуках із такою походкою а-ля "я зара впаду".
Відповідь: запитаня для чоловіків Шо значит молодий і вострий.. я то саме хтів сказати...але забув....
Відповідь: запитаня для чоловіків власне, погоджуюсь з висловленими вище думками, що має бути гармонія з рештою одягу... але, якщо чесно, найбільш приваблюють дівчата на підборах(звичайно вдягнуті відповідно до взуття)... хоча, іноді, в ранзі винятку буває, що тягне до дівчат в спортивному одязі і в кросівках)))
Відповідь: запитаня для чоловіків хммм... ну, зрештою в будь-якому взутті, якщо воно гармонійцно поєднується з одягом дівчата гано виглядають... але щодо ботфотів... так, воно виглядає гарно, але не на кожному типажі дівчини... та й до всього - при одн7аковому стилі, але різнгому типажі це все виглядає, ну дуже по-різному...