Я вдома цим плеєром користуюсь, щоб дивитись айпі-тіві. Так от... Там в опціях є можливість збереження на диск. Точно сказати не можу, бо зараз на роботі. Сам плеєр невеликий, якщо не лінь, скачайте, пошукайте що там і як. А я теж вдома гляну, відпишу.
Шось воно і відкривати не хоче,.... ---------- Додано в 17:34 ---------- Попередній допис був написаний в 16:52 ---------- З ютуба відкривається, а з сайта який мене цікавить ні............Може там який захист стоїть?
Я видно не правильно висловився...треба записати онлайн трансляцію... ---------- Додано в 18:03 ---------- Попередній допис був написаний в 18:02 ---------- Вже нагуглив програмку, для захвату відео з екрану, видно по іншому ніяк не вийде
http://www.creativelive.com/live1 Там скоро розпочнеться PhotoshopWEEK і мені дуже б хотілося стирити його безвозмЄздно.... Правда за тиждень два всерівно буде на торентах...
У мене на роботі стільки обмежень для інтернету, що я навіть не намагаюсь пробувати... У вас в браузер відтворює, а плеєр ні? Я правильно зрозумів?
Саме так... Просто вони ті семінари в прямому ефірі дозволяють дивитись на халяву , а потім записи продають по 100-200 ує...Так що мабуть прості способи скачування не підійдуть...
Значить є там якийсь додатковий захист... До речі, я так розумію, це онлайн уроки фотошопу? Ви на деміарті на пробували уроки брати?
Це в основному уроки фотографії, ну і відповідно фотошоп з точки зору фотографа.. А шо таке деміатр ---------- Додано в 14:54 ---------- Попередній допис був написаний в 14:53 ---------- Ааа..вже бачу..цікаво, але трішки не та орінтація ---------- Додано в 14:54 ---------- Попередній допис був написаний в 14:54 ---------- Ладно...проїхали. Життя заставляє бути чесному (с)
xvid, 7video, vlc Ось тут можете завантажити, там тільки безкоштовне ПО, виберіть потрібну категорії і обирайте програму