Заммера Калуша: галичани - не миті цигани

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 5 тра 2011.

1. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Радецкая на прошлой неделе собрала совещание работников здравоохранения города Калуша и, не выбирая слов, рассказала все, что думает о медиках и галичанах вообще.

«Вы - генетически недоразвитый регион, цыгане вы немытые и нечесанные... Мне говорили, что в этом регионе была зона, теперь понятно, откуда такие гены ..., вы разбиваете себе лбы, когда бьете поклоны в церкви, а ничего в душе святого у вас нет... Пишите заявления об увольнении, всех уволю, уволю за саботаж руководителей любого уровня», - сказала Радецкая.

http://lb.ua/news/2011/05/05/94938_Zammera_Kalusha_obozvala_galichan_.html

http://zahidonline.com/news/article...o_skazhi_men_hto_tvj_zastupnik_ya_tob_skazhu/

• Подобається Подобається x 3
  2. Svjato

Svjato Well-Known Member

Цікаво де та су.а шляється...

• Подобається Подобається x 2
  3. smeet

smeet просто спілкуюсь

Напевне так їм і треба, якщо вони це проковтнули. Якби були нормальні люди, то всі б встали і вигнали її на вулцю і дали 10 годин, щоб вона залишила м. Калуш.І не хтось один, а всі повинні були встати і її вигнати. Тим більше було за що.Вона б в штани наробила, якби побачила, що всі лікарі на неї йдуть.

---------- Додано в 19:14 ---------- Попередній допис був написаний в 19:04 ----------

Знакомьтесь! Лучший врач-расист Виталина Радецкая http://dm-dobriy.livejournal.com/

• Подобається Подобається x 13
  4. Tanka

Tanka Well-Known Member

тьху, курва ботоксна

Останнє редагування: 5 тра 2011
    • Подобається Подобається x 11
  5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я калушан не сильно люблю, але називається яке їхало - таке й здибало.

6. Svjato

Svjato Well-Known Member

Там практично немає корінних. Місто приїжджих.
    Бабі хімія в голову вдарила. Цікаво, як відреагує населення?

• Подобається Подобається x 5
  7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та є там хтось. Просто форсу в них забагато, не знаю чому. Ну бабу цю ясно що виживуть скоро, раз вона плете таке. А може просто сама не хоче там сидіти, то наривається навмисно.

8. smeet

smeet просто спілкуюсь

9. Tanka

Tanka Well-Known Member

Чи посміють вижити креатуру Януковича?

10. smeet

smeet просто спілкуюсь

колись наші пращури могли за таке вимастити смолою і обкачати пір"ям.Все місто б виганяло. А тепер скаргу президенту напишуть.:haha:

• Подобається Подобається x 7
  11. Полковник

Полковник миється в бані

Почитал статейки писаки Вашего:

"Садальский принял гражданство Грузии в августе 2008 года, в знак протеста против военного вторжения РФ на территорию этой суверенной страны."

О брешет, о брешет.
    И не краснеет.
    У Садальского грузинское гражданство с 2007 года.

• Подобається Подобається x 1
  12. smeet

smeet просто спілкуюсь

Полковник, це не мий писака. Я його статтю знайшов через Гугл. Я не читаю його відношення до героїв допису, а сам факт.Якщо не хочете його статті, читайте тут :
    http://www.google.com.ua/search?sou...UKUA334&q=Виталина Радецкая&btnG=Пошук Google Достатньо;) Чи всі писаки. Полковник. Колись була в когось така рубрика:"Глядя из Лондона" Ви так само , дивлячись з Москви пробуєте коментувати те що робиться на Україні. Повірте, якби Ви пожили б тут хоч півтора місяці Ви самі б писали те що пишемо ми.Ви б подивились на наші ціни на продукти(уявляєте, ціни на продукти вирощені в багатих українських чорноземах в 5- раз дорожче від цін на ті самі продукти в лондонських супермаркетах). А це що писали про Калуш правда, про це сьогодні шумлять у всіх засобах масової інформації(СМИ по Вашому:) )

• Подобається Подобається x 8
  13. smeet

smeet просто спілкуюсь

Полковник тут відгуки пацієнтів київської клініки нашої "героїні"( там де вона була головним лікарем)

Vitaline - клиника современной медицины, диагностика, консультации

Игорь
    27 Янв
    В интернете предлагают многое, а на самом деле у них практически ничего нет для обследования, приходилось ездить обследоваться в другие учреждения. Развод на деньги, а результата ноль.
    2
    Вероника
    23 Окт 2010
    Солидарна практически во всем. Профессионализма не хватает. Обратилась по совету друзей, я потом пожалела. Ухнула тольго деньги.
    1
    оля
    18 Окт 2010
    я туда хожу только делать узи, там хороший диагност долот андрей петрович, долго смотрит, внимательно, ходила к другим, бабло выкинула, 5 мин посмотрели, а потом начинаешь сомневаться видели ли вообще что нибудь
    10
    Анатолий И.
    10 Май 2010
    Интересно, что писали предыдущие. У меня сложилось впечатление, что главная цель клиники- отбой бабла. Соотношение цена и качество явно склоняется в пользу первого. Окститесь люди и относитесь критически к вашей конторе.
    1
    Инна
    25 Апр 2010
    А где можно почитать отзывы о клинике? Я рядом живу, удобно
    Татьяна И.
    25 Апр 2010
    Чистый развод на деньги. Гоняют от одного врача к другому, назначают уйму анализов, а диагноз установить не могут: то одно, то другое. Больше не буду обращаться и другим не советую.
    Ирина Б.
    16 Апр 2010
    Примитивизм. Не советую. Разве только деньги некуда девать. А так на уровне районной больнички. Только пафоса много
    1
    Игорь В.
    16 Мар 2010
    Согласен полностью ! Посредственная конторка.
    1
    Ирина
    14 Мар 2010
    Не советую обращаться в клинику. Просто выкачка денег, а условия и врачи посредственные. По сравнению с другими частными клиниками и цены невыгодные. В Добробуте и Обериге намного лучше обслуживание, а цены ниже.
    1

14. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ніколи. Він би писав, що бандерівці з'їли дешеве сало і москалям дуже скрутно. :)

Я думаю він би цю химеру підтримував, як і Васілій... Бо це для них героїня сезону.

• Подобається Подобається x 3
  15. Полковник

Полковник миється в бані

Никакого намерения Вас обидеть не имел, это первое.
    Второе, я особо и не комментирую, так, спостеригаю, в меру сил.
    Ежегодно бываю на Украине, это третье, т.е. многое наблюдаю сам.

16. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я не казав що Ви мене обідили.Я казав, що інколи стуація міняється не по днях, а по годинах-не завжди можна мати об"єктивну оцінку того що відбуається тут, а не дивлячись з Москви.Сьогодні моя дружина пішла за кавою, і звичайна 250 гр пачка яка коштувала 18 грн тепер коштує 23 грн.Подорожчала абсолютно вся кава. Кожен день все дорожчає. Зарплата залишається на місці. За мішок картоплі-35 кг віддали вчора 245 грн. Це 4 частина з моєї зарплати лікаря вищої категорії. А ще треба заплатити за світло і газ, за воду і кварт плату, за навчання сина (за 2 місяці по 1300грн)і за те щоб він 2 місяці прожив там де навчається 500грн в місяць. Я не кажу про їду йому і гроші на проїзд. Такої влади у нас ще не було. Таке враження, що вони плюнули на все і займаються рекетом власного народу.

• Подобається Подобається x 9
  17. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Тому представники влади і роздувають політичні питання, щоб народ не "спитав" де "покращення нашого життя"
    От Чечетов каже, що
    http://zaxid.net/newsua/2011/5/6/232911/

• Подобається Подобається x 4
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

таки екологія на неї подіяла.

19. Полковник

Полковник миється в бані

Не знаю,успокоит-ли это Вас,но ЖОПА должна быть.
    Когда ОНА была в России тут очень некоторые радовались.
    Извините.
    Никак не хочу охаивать Украину.
    НО!
    Это вполне объективно.
    Немного позади России ВЫ идёте.
    Стоп, стоп, крикуны (с).
    Я говорю то, что вижу.
    Будет немного больно, а потом легко и весело.
    Не отчаивайтесь,братья-украинцы.
    Всё наладится.
    Из личного опыта говорю.

20. smeet

smeet просто спілкуюсь

А звідки Ви знаєте, що вона коли-небудь закінчиться? Ціни на основні продукти в Україні давно обскакали ціни в Лондонських супермаркетах.Мені здається що більшої ..пи не було і не буде.

а де твій аватар? :)