"Египет движется по пути Украины, — эксперты" http://news.online.ua/377772/egipet-dvizhetsya-po-puti-ukrainy-eksperty/ А в цей час^ "В Україні зріє справжня революція, як у Єгипті", http://svit24.net/politic/77-politic/1790-v-ukraini-zrie-revolucia це якесь замкнене коло виходить.
Коло точно замкнене. Пока. Що до "в України визріває ситуація, яка може повторити ситуацію в Північній Африці" - з мої точки зору дуже правильна думка. Скоро будемо лазити по деревах голі і босі...Зате коло розімкнеться.
идиотизм ситуации заключается в том, что власть никогда в жизни тебе не даст в руки автомат из которого ты будешь по ней стрелять, ни под каким предлогом, но та же самая власть тебе с огромным удовольствием этот автомат продаст за "откат". они же не халявщики, они партнеры. (с) АО МММ П.С. зарабатываем на автомат?
"Таку думку висловили народний депутат Володимир Ар'єв (НУНС), Олесь Доній (НУНС) і генеральний директор телеканалу ТВі Микола Княжицький на прес-конференції... «Американці ще не дуже активно дивляться в бік України, але можливе збільшення уваги найближчим часом через ситуацію в Тунісі та Єгипті .... В Америці прорахували, що в України визріває ситуація, яка може повторити ситуацію в Північній Африці »- заявив Володимир Ар'єв." )Нє, ну якшо гамериканці цим УКРАЇНСЬКИМ парламентарям шось таке натякнули, то це ховайся, звісно. Гамерика це вам не шушри-мухри. Мені особисто вже страшно.
Автомати...кулемети.... Справжня зброя пролетаріату (а ми пролітаємо у всьму ) це гілляка... Так що ПРОШУ ВЛАДУ ДО ГІЛЛЯКИ....:o
Автомат совсем и не нужен. События в Египте и Тунисе это доказали. Необходимо организованное сопротивление народа и режим падет за считанные дни. Нужен план
понимаешь в чем закавыка, мне от всех властей было плохо, и я не строю иллюзий, что от следующей будет хорошо. от власти меня интересует одно - понятные правила игры, которые не меняются каждый день, и чтобы в первую очередь эти правила соблюдала сама власть.
я ненормальный, но хочу того же тем чаще меняются те самые правила игры о которых я говорил (я про нашу страну), в цивилизованных я вижу, что реально пофиг, кто играет во власть, правила игры в общем и целом не меняются, так может дело все таки не только и не Столько во власти?