Добрий день! Прошу вашої допомоги, може хтось проходив через це) Ситуація така, я громадянка України зараз живу в Польщі, маю карту часового побиту, замельдовання, збираюсь вийти заміж за громадянина Німеччини. Потребую дві важливі довідки перша - довідка з міста реєстрації/проживання І друга - довідка про шлюбну правоспроможність В генеральному посольстві України в Польщі мені відповіли, що ці довідки я повинна брати в посольстві України в Німеччині, бо саме там будемо реєструвати шлюб, в Німеччині ж сказали, що потрібно їх взяти в Польщі. Чи можу я отримати ці довідки, не виїжджаючи з ЄС? Може хтось щось може мені порадити? Дуже дякую
Напишіть листа і всі справи. Або попросіть, щоб хтось це зробив тут, в Україні. Хоча я не зрозумів, Польща - теж ЄС.
У посольстві України в Німеччині. Довідка видається або по місці укладення шлюбу, або в місті постійного проживання особи. Якщо Ви стоїте на консульському обліку в Польщі, то довідку можете взяти там.
Єще єдна. Варіанти два - або на 10-25 років старший чудакуватий перестарілий німчик, або совковий русак з дойчляндським пассом. Дівчьонка прішла к успєху.))
Я знаю одну таку сімю ...вони з півдня Дойчланду.Я там був на Октоберфест. Він етнічий українець ,роджений в Німеччині. Bона кручена дівка зі Львова ,як пройшла ...і Крим , і Рим ... А тепер така свята ....як монахиня. Живуть в апартменті , де більша половина турків/ліванців.....але все ОК , йому подобається.Вона майже всі гроші шле до Львова , а він мовчить. Добре що є такі добродушні лохи з великими рогами.
@Patrick ну ви ж то собі теж заграничну наречену знайшли, судячи з вашої логіки то моє бути перестаріла пенціонерка з грубим палярошом
В нас одинакові паспорти , ми живемо в одній державі . .....??????..... Щось я вас тут не дуже розумію.Не має в мене такої логіки.... Sorry pal wrong number. Faux pas.