Заміж за іноземця

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Juliia, 21 лют 2016.

1. Juliia

Juliia New Member

Добрий день! Прошу вашої допомоги, може хтось проходив через це)
    Ситуація така, я громадянка України зараз живу в Польщі, маю карту часового побиту, замельдовання, збираюсь вийти заміж за громадянина Німеччини. Потребую дві важливі довідки перша - довідка з міста реєстрації/проживання
    І друга - довідка про шлюбну правоспроможність
    В генеральному посольстві України в Польщі мені відповіли, що ці довідки я повинна брати в посольстві України в Німеччині, бо саме там будемо реєструвати шлюб, в Німеччині ж сказали, що потрібно їх взяти в Польщі.
    Чи можу я отримати ці довідки, не виїжджаючи з ЄС? Може хтось щось може мені порадити?
    Дуже дякую ;)

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

То для церкви? Ну раз мова про шлюб....

3. Juliia

Juliia New Member

Для німецького штандесамту

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Напишіть листа і всі справи. Або попросіть, щоб хтось це зробив тут, в Україні. Хоча я не зрозумів, Польща - теж ЄС.

5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

У посольстві України в Німеччині.

Довідка видається або по місці укладення шлюбу, або в місті постійного проживання особи. Якщо Ви стоїте на консульському обліку в Польщі, то довідку можете взяти там.

6. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Єще єдна.
    Варіанти два - або на 10-25 років старший чудакуватий перестарілий німчик, або совковий русак з дойчляндським пассом.
    Дівчьонка прішла к успєху.))

• Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  7. Patrick

Patrick Well-Known Member

Я знаю одну таку сімю ...вони з півдня Дойчланду.Я там був на Октоберфест.
    Він етнічий українець ,роджений в Німеччині. Bона кручена дівка зі Львова ,як пройшла ...і Крим , і Рим ...
    А тепер така свята ....як монахиня.
    Живуть в апартменті , де більша половина турків/ліванців.....але все ОК , йому подобається.Вона майже всі гроші шле до Львова , а він мовчить.
    Добре що є такі добродушні лохи з великими рогами.

• Подобається Подобається x 1
  8. Hyligan

Hyligan Іронічний

@Patrick ну ви ж то собі теж заграничну наречену знайшли, судячи з вашої логіки то моє бути перестаріла пенціонерка з грубим палярошом :)))

9. Patrick

Patrick Well-Known Member

В нас одинакові паспорти , ми живемо в одній державі .
    .....??????.....
    Щось я вас тут не дуже розумію.Не має в мене такої логіки.... Sorry pal wrong number. Faux pas.

Останнє редагування: 24 лют 2016
  10. Gyppsy

Gyppsy :hi:

а де твій аватар? :)