Схоже, мер Львова дуже не подобається жителям. На нього вже було скоєно третій замах. У двір його будинку було кинуто гранату, але ніхто не постраждав. Злочинець був затриманий і на даний момент йде слідство. До цього інциденту були ще замахи, в грудні 2014 року будинок був обстріляний з гранатомета, але сім'я була відсутня, ще раніше знову таки будинок був обстріляний і снаряд потрапив у будинок. Що ж сподвигає людей до таких радикальних дій? корупція з боку мера? Або ж все-таки це так сказати бандитські розборки?
придурки, хто б це не робив, кажуть він ходить без охорони, то замахуйтесь скільки влізе, а діти що винні?
Якби я був сусідом Садового, я б через суд добивався, щоб його переселили за місто, де менше народу живе. А то що виходить? Хочеться жити спокійно, а в нього постійно якісь тьорки і розборки. Ну а так... що я можу сказати? Ні шабля го не бере ні муха, ні граната, ні правосудіє... Я щегульнє... у мене така підозра, що скоро у Садіка почнуться чималі проблєми....
Мені сьогодні теж одна тьотка на сусіда жалілась, каже розвів хавазяки кругом хати, там завелись вежі, жаби, білки і "інша нечисть", вона його просить прибрати, а він каже "постав сто грам тоді подумаю" Каже піде до новообраного голови сільради, треба її про гранату підказати .