пропоную створити клуб "анонімних узалежнених".... я перший: я -- пупер, і в мене залежність від інтернету та ЛФ...
Відповідь: залежність... Угу! І тре реєструвати Радіо "Залежність"... Новий столик "Без кофеїну"... Нарисувати додатковий скін: замість філіжанки - самовар. Додано через 1 годину 7 хвилин Нє... Самовар не підійде! Кальян! Правда, Пупере?
Відповідь: залежність... а будуть якісь практичні заняття для викорінення залежності ? тантри-мантри? тоді я запишусь.... :rolleyes: в мене стільки залежностей...
Відповідь: залежність... Від мельодії... Є - і всі справи миттєво роблю. Нема - ще луччє, не роблю ніц, п'ю каву на Форумі. А маніпулювати..? Того навіть жінці не вдається. Додано через 1 хвилину Можна з собою приносити, у розумних кількостях.
Відповідь: залежність... Так у кожного своя "розумна кількість".Дивіться, щоб одна залежність не перейшла в іншу
Відповідь: залежність... У мене теж залежність від ЛФ спостерігається, це мені мій чоловік такий діагноз поставив. Коли тут зареєструвалась думала почитаю пару гілок тай все, а не тутто було, напевно багато позитивної карми форумських людей сюди мене притягує.
Відповідь: залежність... А в мене колись була залежність від чату. Потім його закрили залежність якось минула. Ще була від кави, а залишилась лише любов до її запаху А тепер починаю за собою помічати залежність від форуму, бо перше, що роблю, коли приходжу на роботу чи додому, то заглядаю сюди. Згадала ще одну: я не можу сама спати. Коли чоловік кудись їде, то вже все - прощавай нормальний сон Можливо їй то так добре вдається, що Ви цього не помічаєте?
Відповідь: залежність... Як виставить хтось дієві ліки проти залежності від "аднакласнікі.сру" і Skype - то свисніть самойловича. Мені для жінки рецептик треба... Ну а самому побороти зачатки залежності від Інету і ЛФ допомогли: 1. наявність сина, який моєї уваги потребує 2. і як він спатки йде, то вищеназвана залежність дружини... а ляптоп в нас йно їден... :dance:
Відповідь: залежність... як правило, одну залежність лікують "менш тяжкою".... я колись курив, покинув курити "підсів на тік-так".... у мене навіть було підпільне прізвисько "серьога тік-так"...
Відповідь: залежність... А я була залежна від ЛФ. Чоловік вилікував. Видно, дуже добре мене знає. Він знав, що з таким характером, як у мене треба особливий підхід. Питання було: "ти залежна?" Ну, і як порядна залежна я відповідала: "ні, анітрохи". Гм, на тому мене й підловили. - А можеш на ЛФ три дні не заходити і комп не вмикати? - Ясно, що можу. - Щось мені не віриться. - От побачиш! Ну, і я три дні на форум не заходила. І взагалі до компа не підходила. Перший день важко було... Довелося знайти щось, на що відволіктися. На щастя, якраз був час Пасхи. А в понеділок потім було дуже дивно заходити на форум. І якось досі дивно. Коротше, тепер треба часу, мабуть, аби назад втягнутися.