Я втомилася коментувати в мамських гілках на тему крапель в ніс, антигестамінних препаратів, мазів від висипок тощо. Тому викладаю тут основний постулат, згідно котрого я намагаюся підходити до лікування себе чи своїх дітей. Називається цей постулат закон Герінга і звучить так: Конкретна цитата взята з якогось лівого сайту, серйозність якого оцінювати не беруся, але суть викладено цілком доступно. Тут - відповідь на те чому не потрібно: капати ніс приймати антигестамінні виводити бородавки і родимки замазувати висипки і т.д. і т.п. Найближчими днями тут дискусію підтримувати не буду або майже не буду, бо фізично бракує часу. Сподіваюся, не зафлудите
Відповідь: Закон Герінга Ги , я якраз після вашого допису в гілці про щеплення пішла на цю тему в гугл. Дякую, що узагальнили і тут повішали..
Відповідь: Закон Герінга давно тре було, лиш руки не доходили Додано через 3 хвилини до речі, один з докторів-гомеопатів, з якими я спілкувалася (може і мій - не пригадую), ділився власною статистикою про те, що у 99% випадків міом матки, з якими він мав справу, при опитуванні з'ясовувалося, що в "анамнезі" є виведені бородавки... то просто для "задуматися"
Відповідь: Закон Герінга Уууух, пора просвіщатися і вилазити з рівня співчуваючого...і мужа звідтам витягувати.. Дякую
Відповідь: Закон Герінга або то вже вечір пятниці, або то останній день перед відпусткую, але я ніц не зрозуміла на всяк випадок видрукувала закон, почитаю його "на досуге" Ука, дуже дякую, що даєте конкретні поради
Відповідь: Закон Герінга а це не дивно. бо нажаль, на практиці так майже не буває. Цей закон - це те, як має бути при лікуванні. Він говорить про те, що організм - не набір окремих модулів, коли ЖКТ лікує гастроентеролог, нерви - невролог, серце кардіолог і т.д., а єдина цілісна система. І лікувати його треба комплексно і дуже обережно. А не за принципом "одно леичм, десять калечим". Традиційна медицина - це , здебільшого замазування і усування симптомів, і ніхто не задумується, до чого це призводить в майбутньому. Побачивши діатез в дитини, ми мажемо його чимось і дамо кларитин, не думаючи, що його спричинило. І які наслідки нашого мазання. І коли в 10 років дитина раптом стає асматиком, нам і в голову не приходить, що ми це зробили власними руками в 2 місяці. "Екологія" - зітхаємо ми і розводимо руками... Біда в тім, що окрім гомеопатів (справжніх, а їх одиниці) і грамотних психотерапевтів (якщо не помиляюся) за цим принципом ніхто не діє. Ще десь на Котоку в обговоренні фігурували остеопатія і голковколювання, але я в тому дуже погано розбираюся. З традиційних лікарів тільки одиниці намагаються дотримуватися цих принципів, і то радше інтуітивно прийшовши до цього методом спроб і помилок - якщо не ліньки було спостерігати й аналізувати.
Відповідь: Закон Герінга Ука, дякую за тему! малий два рази мав соплі, але я ще раніше прочитала ваші дописи і дописи Левандівки з цього приводу, так що спокійно до того поставилася ми нічого не капали і все саме минулося
Відповідь: Закон Герінга Привіт всім. Може хтось щось порадить. Не знаю в яку гілку правильніше було написати, вирішила тут. В мого синочка (3рочки), збільшені лімфовузли на шиї. Вже десь біля 3-4 місяців(а може і більше. Я не зауважувала, бо не знала про них взагалі ніц (показала сусідка)). Я повела до лікаря, ми здали кров, аналіз добрий, але прописали нам ЛІМФОМІОЗОТ. П"єм ми його вже 2 тижні - і змін ніяких. Цілу весну ми хворіли форингітом(були стенози), влітку здоровий, але ті цілі лімфовузли то збільшуються то чу-чуть зменшуються. Але все-рівно лишаються великими(як горошок зелений). Буду дуже вдячна, якщо щось порадите чи підкажете!
Якщо не помиляюся, це гомеопатія (швидких змін не дає). Моя порада - шукайте причину. Або (краще) серйозніше займіться профілактикою, щоб виключити причину ТАКої реакції ЛВ.
Відповідь: Закон Герінга Я пробувала. Ми були в Чорнобильській в імунолога. Каже (на рахунок фарингіту) що мав би перерости. але кожне лікування - це антибіотик.Хоча слабенький, але розумію, що і то хімія. Я веду до того, може хтось порадить ще якогось фахівця(хотілося б почути пару висновків від лікарів)
Відповідь: Закон Герінга Якщо не помиляюся, Ука саме на імунолога тамтейшого плювалася... По собі пам'ятаю, що з фарингітів\ларингітів не вилазив довгий час у дитинстві. Антибіотиків (як переможного засобу) - "не пам'ятаю". Я зараз перелопачую сайт Комаровського. Пропоную почитати ст. "Еще раз про ОРЗ" Цитую останній абзац:
Відповідь: Закон Герінга В нас був такий за вушком, але ми нічого не робили і він сам пройшов, коли саме я і не помітила, але тримався досить довго.
Відповідь: Закон Герінга В мого правда на шиї. Я теж трохи чекала, бо замітила якраз після хвороби, і десь вичитала, що то так має бути (захисна реакція організму). Але проходив час і ...нічого. а відколи ЛВ збільшені точно навіть і не знаю. А читала ще десь, що якщо сильна інфекція, то можуть навіть гноїтися. І тоді роблять операцію...
Відповідь: Закон Герінга Лімфовузли під час та після хвороби бувають збільшені - то нормальна реакція організму. У дітей інші норми розмірів ЛВ - вони можуть бути дещо збільшені. Якщо дійсно має місце фарингіт, то його треба лікувати у ЛОРа, а не імунолога . Ви можете вимагати обгрунтування кожного призначеного препарату. Антибіотики - не зло. Зло - якщо їх призначають без потреби. Якщо фарингіт вірусний - АБ не треба, якщо бактеріальний - треба. Не забувайте, що застосовуючи ЛІМФОМІОЗОТ Ви ризикуєте, бо цей препарат і його вплив не вивчений.
Відповідь: Закон Герінга Були підозри, що то на алергічній основі був кашель (я пізніше вже знаю, що кашель - то як наслідок від тертя звязків і ще там чогось), і тому ми звернулись до імунолога-алерголога. І вже там кожного разу нам ставили діагноз - то фарингіт, ларингіт, стеноз гортані, і все в тому роді (як коли).І що цікаво, 3-4 дні і взагалі ніяких признаків хвороби. Причому аналізи завжди в нормі. Я розумію що вже напевно надоїла своєю проблемою, але, повірте, дуже мене болить. Вибачайте. Буду рада порадам. (я щодо рекомендацій до файних лікарів (Фахівців!)) Про Лімфоміозот читала добрі відгуки, але дякую за попередження.
Перше: дитина 7-ми років живе одним біополем із мамою,будь-який ваш негативний емоційний стан передається дитині.Друге: дитина здорова тоді коли між батьками є простір любові, тобто відсутні сварки чи якісь непорозуміння які викликають напруження.Третє: харчування, ще древні лікарі казали "Скажи мені що ти їси і я скажу тобі хто ти", тобто різний непотріб у їжі викликає набряк слизової, лімфовузлів,кашель, нежить, і як наслідок далі що в кого.Можуть дати реакцію вакцини...І препарат що вам виписали це не гомеопатія.Перш ніж давати дитині хімічні ліки- прочитайте побічні дії, це і є справжня дія препарату, все решта - можливі. Почитайте Синельнікова "Возлюби болезнь свою", закони Ганемана, тощо або підіть до хорошого гомеопата.У Львові таких 3-5.Дехтярьова,Будзинський, ішнших не знаю.
ааа... настрахали. завтра перечитаю уважно... в мене з бородавками постійні проблеми. Постійно їх вивожу і без результату - через деякийсь час рецедиви(((
Уко, "виводити бородавки" - малося на увазі оте припалювання ітд? Бо я малому так і виводила, поки не наткнулась на гомеопата.