Вітаю вас. Мене звати Артем, я програміст з Хмельницького. В понеділок 7-го числа, я був у Львові на сесії і втратив там дещо дуже важливе. Приблизно о 18:30 в Chicken Hut я, очевидно, забув на раковині в туалеті два кільця: просту золоту обручку та срібне кільце з невеличкими камінцями. Chicken Hut знаходиться по вулиці С. Бандери 69 ( перехрестя Русових-Бандери-Антоновича ) біля 5-го корпусу НУ "ЛП". На-жаль, я помітив це лише за 20 хвилин до потягу і мав дуже обмаль часу, але добіг в заклад і розпитав працівників — ніхто не бачив і не знаходив. Ці персті були для мене дуже цінними. Срібне кільце мені подарувала моя жінка, 4 роки тому, коли ми ще були молоді і тільки зустрічалися. Обручка — це обручка, це символ шлюбу, тут і пояснювати зайве. Я не тішу себе надіями, що мені хтось поверне золоту обручку, якщо її без проблем приймуть в ломбарді. Але світ не без добрих людей і я ще досі надіюся та вірю, що можливо хтось знайшов мої кільця і поверне мені хоча-б срібне кільце. Воно мені дуже дороге як пам'ять і символічний елемент мого життя. Фото срібного персня прикладаю. Я прошу, якщо хтось знайшов кільця, повернути за винагороду. Нажаль, я не маю більше 500 грн, але я віддячу будь-кому хто поверне мені кільце. Дякую, заздалегідь. Мої контакти: телефон: +38097 953-99-90 email: azure.email@gmail.com jabber: azure.km@jabber.org ICQ: 338343279 ПС. 14 або 15 числа я знову буду у Львові.