Загинув журналіст Павло Шеремет.

Тема у розділі 'Що у світі чути', створена користувачем manur, 20 лип 2016.

1. manur

manur Well-Known Member

ЗАГИНУВ ЖУРНАЛІСТ ПАВЛО ШЕРЕМЕТ. Хроніка

У середу вранці унаслідок підриву машини керівника та співзасновника УП Олени Притули загинув відомий журналіст Павло Шеремет.

Товариство, пропоную тут обмінятися думками. Вже день кінця добігає, а на нашому форумі ніхто ані слова.....

На одному з досить сепарських форумів вже кілька десятків дописів на цю тему нашкробали.

Особисто я навіть не знаю що казати. Всі дуууууже сильно тим всім переймаються. Я розумію - прикро, що загинула людина.

Але, я в якихось непонятках. Я про нього до сьогоднішнього дня й не чув нічого взагалі. Ну, не знав я про його існування.

З іншого боку - людина немало часу в Росії працювала. Чи він був насправді щирий під час роботи в Україні?

З іншого боку - коханець (пишуть : громадянський чоловік) Олени Притули. Таким же чоловіком їй був і Гонгадзе.

Ще з іншого боку : сам президент кличе до себе керівників силових структур, доручає негайно розслідувати..... і !!!!!!!! і !!!!!! Президент же ж доручає їм також залучити до розслідування ФБР і Європол. Ше-м такого досі не чув ні разу.

Товариство, а самим ФБРу і Європолу то треба?

Карочє, в мене дууууууже багато питань з приводу цієї події. Прошу поділитися інфою.

2. prius

prius Well-Known Member

Якось по барабану,ще б гонопольскі і кісілеви з інш.забрались додому

• Смішно Смішно x 1
  3. prius

prius Well-Known Member

На фб пишуть що за шеремета тількі лінивий не написав з,а тощо загинуло девять наших бійців то навіть не згадують

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. manur

manur Well-Known Member

Все таки, вам, може, з ЗСА видніше :

5. prius

prius Well-Known Member

Мені здаєтся що це понти потроха

• Смішно Смішно x 1
  6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А товаришу мабуть глибоко насрати на оцих журналістів, -

За період військового конфлікту на Донбасі загинули дев'ять журналістів, висвітлюючи військові дії, ще п'ять – як військовослужбовці.

Вони ж не шеремети.

7. manur

manur Well-Known Member

Мені?????? Зовсім ні.

Просто, я ніяк не доганяю, чому АЖ ТАКИЙ резонанс і в тирнеті і, особливо, в телевізорі, і на рівні найвищої влади саме через цей трафунок.

8. VasMT

Вмикаємо мозок, -
    Чого свинорилий Вальцман заметушився? Чого Хатія пачала підскакувати? Справіа честі, бібійогомать... Чому ЗМІ взвили хором імені Пятніцького?
    Людина, Шеремет, яка була голосом Росії на центральних каналах ТБ, раптом стає не останньою ососбою на УП. І починає співати славні всій шоблі вальцманоїдів, підспівуючи свинорилому. Лишаючись при цьому громадянином Росії.
    З другого боку, Україні не дали грошей в МВФ ,риторика європейських лідерів змістилась в сторону Росії, світу вже обридли брехливі харі наших державних жебрунів, рейтинг барижного блоку і самого свинорилого стрімко паде, збільшились жертви на фронті...
    І тут під руками є прикормлений громадянин Росії!!!
    Думку вловлюєте? Оцінили красу гри?
    Зараз знайдуть руку москви, запис переговорів Гіркина з Путіним, і етікетка від цукерок Трі мєдвєдя...
    Отак...

• Інформативно Інформативно x 1
  9. manur

manur Well-Known Member

Це мені не відоме, бо, повторюю, я його (Шеремета того) до сьогодні ваабчє не видів і не чув ніколи.

10. VasMT

Проскакував, але брехливу газєтьонку УП, я читаю мало ,тому теж не дуже за ним слідкував. Але за сьогоднішній день трохи про нього вчув і почитав...
    Ось хоча б тут, - 10 последних публикаций и высказываний Шеремета

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

Просто геніальна комбінація, многахадовка прям....підірвати журналістм, і запросити ФБР розслідувати :)))

12. VasMT

І отримати відповідну реакцію Москви. Російський же громадянин загинув. А що там Дума прийняла, який закон?
    Правильно, нову воєнну доктрину РФ.
    А шо там?
    Ось шо -
    22. Российская Федерация считает правомерным применение Вооруженных Сил, других войск и органов для отражения агрессии против нее и (или) ее союзников, поддержания (восстановления) мира по решению Совета Безопасности ООН, других структур коллективной безопасности, а также для обеспечения защиты своих граждан, находящихся за пределами Российской Федерации, в соответствии с общепризнанными принципами и нормами международного права и международными договорами Российской Федерации.

От і многохадовачка.

13. Hase

Hase зайчик

а ви вже знаєте хто підірвав???

14. prius

prius Well-Known Member

Так він ще на брехливому радіо вєсті працював

15. VasMT

І на брехливих ТК.

• Подобається Подобається x 1
  16. Evg

Evg Санкт-Петербург

Сегодня кстати...

17. Evg

Evg Санкт-Петербург

Надо подождать... шо следствие покажет. Вариантов много разных...

18. prius

prius Well-Known Member

Чому ж він в 91 році паспорт України не хотів получати,і мені цікаво від відмовився від російского громадянства? В Україні подвійне громадянство заборонено

19. Evg

Evg Санкт-Петербург

По идее должен был отказаться... иначе в нарушении закона ему не дали бы... так понимаю. А так я про него ничего давно уже не слышал. Сегодня в связи с убийством Шеремета просто новость засветилась. Знаю шо родился у Львове... учился в Киеве. А в Раше работал... там где больше грошей... так думаю.

20. manur

manur Well-Known Member

Наскільки мені відомо, просто "не вітається", але заборони чіткої нема.

а де твій аватар? :)