СБУ считается преемником советского КГБ. как известно: КГБ была ничем иным, как "тайной полицией" советского союза, что-то вроде гестапо у нацистов. а какие функции выполняет СБУ сейчас?!
В человеческой стране - могущественная организация, мечта мальчишек и сериальных домохозяек, а у нас - крысы, бизнес по углам крышуют.
по идее такие же как и ФБР вероятно стоит спросить улла... а вообще спецслужбы Германии это отдельная страница истории. во-первых это федерация, во вторых штази во время второй мировой, да и после была самой разветвленной разведкой в мире, после моссада. как образец, я бы в Украине параллельно, с СБУ, создал аналог службы Федеральных Маршалов. это как раз то чего нам не хватает....
"по идее"? нічого спільного з фбр, звичайна таємна поліція багато чого тре, тут і придумувати нічого не потрібно -- достатньо повернути те, що вже було -- війтів, солтисів, громаду тільки влада цього боїться, як вогню, бо не матиме каральних оплотів, які навіть називаються неправильно -- "міліція"; яка ж це "міліція", якщо типова "поліція"?!
Взагалі, існує вона виключно для непоганого влаштування в житті людей, що там працюють. Виконуючи ту ж функцію, що у радянські часи кдб - придивлятись за всім та всіма, підробляють тим, що отримують гроші від комерційних структур, до яких ходять придивлятись. :rolleyes: Хоча є контрозвідка, вона дійсно працює.
Тому її й опустили в 91-му трохи, і всі керівники України на неї ніколи не орієнтувались. Той же Кучма вбити Гонганзе доручив своєму Кравченко з МВС.
Убийство Гонгадзе было проплачено Борей из Лондона. Который в свою очередь получил деньги от британской разведки. С целью дискредитации власти Кучмы в рамках общей подготовки к оранжевому захвату власти.
вот чего чего, а нахлебников и бездельников у нас аж через край. вы никогда не общались с СБУшниками не в Киеве? вы вообще знаете чем они реально занимаются?
Баярд тут розбазікався на тему якихось маршалів та прочих фельдмаршалів на додачу до дармоїдів із СБУ , а тим часом його однопартійці ось чим займаються.
о фельдмаршалах не писал, а то что вы не знаете что такое United States Marshals Service так то не моя проблема, а проблема вашего образования, как и в случае со знанием бизнеса Тигипко...
Мені до лампочки United States Marshals Service . Я констатую, що діюча спец.служба при Вашій владі остаточно перетворилась на бандитську структуру і банальних паразимтів і дармоїдів. І називайте її хоч маршалми хоч фельдмаршалами (як в кацапщині мусарню перейменували в поліцаїв, а толку з того стало ще менше ніж було за мусорів). я бізнес Вашго вилупка із молдови не вивчав, точно так же як і він не вивчав моїх особистих справ. Але про нього мені розповідали, хто мав досвід попрацювати з цим цинічним негідником та альфонсом.