За Україну молились і в таборах

Тема у розділі 'Львівська газета', створена користувачем gazeta, 1 січ 1970.

1. gazeta

gazeta Well-Known Member

У довжелезному списку жертв більшовицького тоталітарного режиму – й родина Гавдидів із Тростянця, одного з найбільш нескорених повстанських сіл Галичини. Повний текст

2. Марусино

Марусино Well-Known Member

ну скільки можна... знов про "жертви Галичини" та ганебних більшовікив.. вам самим ще не остогидло? в вас що там, з дитинства це така тема болюча, цікава і турбуюча?
    чому в нас не так і не таке ставлення.. що, щиро кажучі, і слава Богові.

3. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Маруся, ну скільки можна?! Вам ще не остогидло по подібних гілках шастати і провокаціями займатись?!
    А що ви хотіли на львівському форумі бачити?!
    Судячи з того, як вас трусить від "любові" до всього західноукраїнського - не ходіть просто в УА-РУ. От і все вирішення проблеми.

• Подобається Подобається x 3
  4. Марусино

а я не можу. Бо відчуваю себе частиною всього цього. Частина моєї родини - з ЗУ, Мати чоловіка з Івано-Франківщини.. І це - моя країна до того ж.

5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

На форумах комуняк теж вважають, що це - ЇХНЯ країна.
    Формально - так, паспорти такі ж.
    Але Ви, здається, навмисно ставите себе "поза клубною спільнотою".
    Чи Ви заклалися з кимось - як скоро Вас забанять чи поставлять в ігнор ?

6. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

то читайте, знайомтеся. Смородити не мусово.

7. Марусино

кажіть нормальною українською мовою. Або це зу-діалекти якісь? все одно, не розумію.

тож я вас зачепила таки... А чому? тому, ще ви всі відчуваєте щось рідне, але не знаєте, як налагодити контакт із нами. Я думаю так.

8. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Уявіть собі - болюча і турбуюча. Бо це наші рідні. Батьки і батьки батьків. Це історія наших родин. Наші поламані долі. І воно болить. Справді.

• Подобається Подобається x 2
  9. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

єсть ли жизнь на Марсє... (с)
    На ЛФ є нормальні одесити, які вміють контактувати. і гілочка є про Ваше місто.
    Для шовінюг і провокаторів у нашій кав'ярні місце у Бані. щоб не заважали приємно спілкуватися.

Останнє редагування: 15 жов 2008
  10. Шурави

Шурави Well-Known Member

I що цiкаво, пiдстав на це в них на порядки бiльше. Як не крути, а свої вiйни вони виграли. I громядянську, i вiчизняну, i проти УПА. Та й сучасна Україна, в її кордонах, та й що казати, навiдь незалежнicть, це все здобуто коммунiстами.

11. Шурави

Шурави Well-Known Member

Певно так?

12. Boris_Kiev

Проти УПА ?
    Вони ганебно оголосили амністію. Просрали вони війну проти УПА. І проти китайців на Даманському. І самі знаєте де.

Виходчи з Вашої логики, давайте подякуємо Мавпам за те, що ми походимо від них. А може й не походимо. :)

13. Шурави

Шурави Well-Known Member

А що, треба було... Ось так i жалiй...

Не розповiсте де i коли?

14. Boris_Kiev

Інет перед Вами. Шукайте.

15. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ну і де ж вони зараз, коли виграли? Англія є, США є, навіть те чого добивалася УПА - незалежної України, є. То де ж комуняцький СССР після гучних перемог? Видно все таки програв. Бо врізав дуба...

• Подобається Подобається x 4
  16. Марусино

Шурави, та вони краще з'їдять власні шапки, ніж признають, що так звані "комуністи" й дали їм оцю незалежність, і кордони, і все-все...

а де твій аватар? :)