За фактом перевищення «беркутівцями» повноважень під час розгону Євромайдану відкрито кримінальне пр

Тема у розділі 'Львівська газета', створена користувачем gazeta, 26 лис 2013.

1. gazeta

gazeta Well-Known Member

Про це повідомив начальник київської міліції Валерій Коряк

Читати публікацію повністю на www.gazeta.lviv.ua

2. чергове засирання мозгів людям, ніхто нічим і не збирається займатися

3. Locke

Locke невиправний реаліст

Це не "перевищення повноважень" це повинно бути відкрите кримінальне провадження по статті 257 - бандитизм.

4. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ні, це саме перевищення повноважень .... та Ви і самі це розумієте ...

ну ось про що я і казав, влада відхрещується від дій беркуту, та ще обіцяє роздати "пілюлів" ...

• Подобається Подобається x 2
  5. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Влада вважає нас імбіцилами, вочевидь. Беркут не прийшов на Майдан на променад, беркут не напав з власної волі - це інструмент влади.

• Подобається Подобається x 1
  6. artobstrel

ну то так, але чому ми так дивуємось? це нормальне еропейське явище, ось в Ірландіі в серпні масові заворушення між прихильниками/противниками об'єднання Ірландії, десь тридцяти поліціянтам пробили голови, є жертви серед демонстрантів, чим не наш випадок? дуже схоже ...

7. mrochkizm

Не схоже.
    Люди мирно стояли і не чіпали нікого.

8. Locke

Locke невиправний реаліст

Законом це названо перевищенням повноважень, а по суті - це бандитизм. Тільки люті бандити-беспрєдєльщики можуть по звірячому бити мирних людей, копати ногами лежачих, переслідувати десятки метрів і добивати. Не кожен бандит, який має понятія "бандитської честі" дозволить собі так чинити.

• Подобається Подобається x 1
  9. artobstrel

а там де з балонів псикали ? відео ж було? мене там не було, на відео як мирні стоять а на них беркут з кийками кидається не видно, Ви знов робите висновки на основі переконань ніж наявної достовірної інформації ... мені здається )

так - якщо так як Ви сказали, але мало інформації ...

10. Romko

Romko Дуже важлива персона

35 покалічених дітей - МАЛО?

11. artobstrel

яких дітей? джерело? Ромко - Ви знаєте які бувають діти, як оті з вболівальників карпат "діти" по 17 років з арматурами та тереном ? якщо так як Ви кажете що стояло собі 35 біленьких пухнастих діточок, а тут - нна тобі по писку "демократизатором" - то це однозначно злочин ... але лише за умови що саме так було, до речі забороняється застосовувати вогнепальну зброю до неповнолітніх осіб - крім випадків здійснення групового або озброєного нападу (не знаю як зараз, але нас колись вчили так) ...

12. mrochkizm

Артобстрєл, та як на відео не видно? Ви жартуєте?
    Купа відео, фото та свідчень очевидців.
    Як нападають. Як тягають дівчат. Як женуться. Як б' ють лежачих, у яких нема зброї. Влада пішла проти свого народу, у час перед світанком як чинять останні злодії.

• Подобається Подобається x 6
  13. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Подивіться в неті списки пострадалих.

Божья роса.

14. Hyligan

Hyligan Іронічний

Артобстріл, я ся щиро дивую...Виж казали хоч в гітлерюгент підете шоб яника скинути, а тепер говорите як тітушко...

Небуло арматури і газу не було...Це були одні з найкращих людей з якими мені довелося спілкуватися...В них не було агресії було тільки забагато ідеалізму і максималізму щоб відійти....

• Подобається Подобається x 4
  15. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

• Подобається Подобається x 3
  16. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ось тут докладно розказують,як били нещасних беркутівців...

17. avatarwin

За фактом перевищення «беркутівцями» повноважень під час розгону Євромайдану відкрито кримінальне провадження ------як відкрито так само буде і закрито---інформація для дебілів.

а де твій аватар? :)