За борги квартиру львів’ян продадуть на аукціоні - Львівські новини

Тема у розділі 'Стрічка новин', створена користувачем NewsBot, 24 тра 2013.

1. NewsBot

NewsBot Well-Known Member

12 травня Державна виконавча служба Личаківського району провела експертну оцінку майна, громадян, що проживають на вул. Черемшини, 6/13. Відтак, квартиру в подальшому продадуть на торгах, ...

Читати публікацію повністю на news.lvivport.com

2. avatarwin

А мені цікаво, , чи ті самі хто хочуть відібрати квартиру, або держава в якій вони проживають і видала такий закон, запропонували цим людям які там проживають які небудь гідні умови праці щоб вони мали за що сплачувати цю квартиру . У них два виходи або померти з голоду або лишитися квартири. Гарна країна з її покращанням.

3. coolzak

coolzak Well-Known Member

По боргам треба платити-нема грошей на вплику квартиру то продавай і переідь в меншу або знімай.якщо не інвалід то ніхто нікому нічого не повинен.

• Подобається Подобається x 3
  4. Forpost

Forpost Стоїк

ось ця сума якраз є критичною,не можна допускати досягнення сукупного боргу перед постачальниками комунальних послуг,до цієї сумі всі позовники йдуть лєсом

5. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

4 роки тому в мене була тяганина в суді з комунальниками за 400 гривень. Так от уявіть собі: у будинку 175 квартир. Сума боргу за опалення з усього будинку була натой час 30 000. З цих грошей майже 11 000 була винна ОДНА КВАРТИРА!!! І ніхто нікого не тягав по судах. Зате за 400 гривень мене готові були з’їсти. Правда на сраку я їм солі насипав у суді. Так от, після суду в приватній розмові я задав юристу питання:
    - А скажіть, Вам відома в нашому будинку квартира під номером "Х"?
    - Відома. В них борг понад 10 000.
    - Так а чому ви не приймаєте ніяких мір? За 400 гривень скубите, а на 10 000 закриваєте очі
    - Так а толку їх тягати? Вони все одно не заплатять...

Окрім боргу за опалення також були борги за воду і ЖЕК. Загальна сума боргів перевищувала 15 000.
    Отакий у нас підхід. З одного 10 шкур, а іншому "всьо пращаю"

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)