З Новим роком, дорога Україно.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Прокіп, 31 гру 2011.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Наш народ переживає не дуже легкі часи постколоніалізму. Ми завинили Богові своєю лінькуватістю, що не захистили себе і свій край від варварів з півночі, які довели нашу землю та народ до сурогатного вигляду. Та все ж, всупереч деяким "доброзичливцям" з тієї ж півночі, в цьому історичному місиві на цьому прохідному дворі для кочівників та мігруючих народів ми не розгубили до кінця свого Я, маємо залишки потенціалу для відновлення свого європейського статусу. То ж скористаємося цим потенціалом та шансом, відновимо загублене в колоніалізмі громадянське суспільство, а з його допомогою відновимо і свою еліту та необхідний лад на Богом даній нам землі.
    Шанси для цього в нас є. Це видно й по цьому форуму, де ми, всупереч різним записам в графі "національність", хоч і ще не дуже чіткою шеренгою, але ж в якійсь єдності захищаємо своє цивілізаційне Я. Тому я впевнений, що позитивний результат у нас буде, нова хвиля повернення до європейськості всупереч тимчасовій реакції "5-ї колони" після зради Ющенка не за горами. То ж набираймося необхідної енергії та розсудливості для майбутньої їх реалізації в потрібному напрямку.
    З НОВИМ РОКОМ, панове українці по духу, бажаю вам та вашим сім'ям здоров'я, оптимізму, достатньо енергії для здійснення його та певного щастя від Бога в досягненню своєї мети. Ви варті кращого життя. БОРІТЕСЯ - ПОБОРЕТЕ!
    Також бажаю всього найкращого іноземним доброзичливцям України.

2. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

І ні одного відгуку від "толерантних" форумних тріпачів, які в кількості біля 30 чоловік заглянули на цю сторінку. Нашому жлобу потрібні тільки "бабки та видовища" з олів'є та нічними випендрюваннями.
    Та не так страшні для України імпеорські спадкоємці Золотої Орди з Московії, як "толерантні" Танни та Баярди, які були виховані загарбниками і які з потрохами продають Україну, самі того не помічаючи.

3. Tan To

Tan To сын империи

4. tanna

tanna Дуже важлива персона

Я продаю Україну? Едрён батон! А де ж ті гроші? :dntknw: Баярде, де моя частка? :ireful::))

5. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Він пропив. Не вірете? подивіться розділ де він виклав цілий фоліант свої фотографій.;)

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Вам, несвідомим, замість грошей крутять цілодобово москальських звьозд по ТБ. На більше вас не оцінюють.

7. tanna

Таки крутять. А ще там крутять чесні і в основному не чесні новини, тупі американські фільми і мультфільми у кількості значно більшій москальських зірок, бразильські і не бразильські серіали, численні шоу українського виробництва на всіх каналах і навіть українською мовою - і що?

8. Inga

Inga Дуже важлива персона

Бей своих, чтоб чужие боялись?

Можете смело записываться в команду нашего гаранта, он таких любит (иначе не вбрасывал бы в МВД в 3 раза больше, чем в армию)

А я была о Вас гораздо лучшего мнения, жаль разочаровываться...

9. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Дівчата, я не збираюся з вами тут розбурхувати емоції. Ви такі ж "наші", як і "їхні". Вас виховували НАШІ бабушки лиш три місяці в рік, а весь інший час ви варилися в колоніальній культурі "рашен" від Сухових в ваших краях, з якою ви хочете бути в толерантних стосунках. Можете продовжувати свою толерантність, цьомкаючись з Антихристами, Фаустами, які ще мають надію законсервувати культуру "рашен" в Україні, тим самим гальмуючи наше просування в Європу. Тому ви є звичною рабською (толерантною) опорою колоніалізму. Заключи дурнуватий Хмель договір з Туреччиною, ви би зараз так же успішно співали "Тепер я турок, не козак", толерантно ведучи себе з окупувавшими Україну нащадками османів.
    Успіхів в продовженні вашої толерантності з явним ворогом я вам не бажаю.

10. tanna

Нет, просто враги не по зубам. Вот и сгоняют злость на тех, кто терпит по причине *толерантности*. :rolleyes:

11. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А так хочеться де-кому ще трошки погризтися. Танна з Інґою, давайте щось конструктивне. Борщ потрібно варити, а не пустим ополоником махати.

12. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Ага! Украинкам у плиты торчать, детей растить, мужа содержать, а пустим ополоником махати позвольте мужикам. ;)

13. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Давай свою чалдоншу на форум, відірвавши від ополоника. Чекаю тільки не в темі про Україну.

14. tanna

Та нет, дела обстоят ещё хуже. :girl_cry:Наши мужики настолько ополитизировались, что уже пожелания обыкновенного человеческого счастья рассматривают как ненужный штамп и грубое вмешательство в их личную околополитическую жизнь. :rolleyes:

15. Chaldon

16. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Наші жінки лізуть чомусь в розділ Международная политика зі своїми "фа-фа, ля-ля", який вони називають толерантністю.

17. ГРАНД

То може дасте чітке , стандартне формулювання "щастья"? Таке щоб було однаково для всих.Бо Ви ж його бажаєте всим, своє щастя.

18. Chaldon

Это что за феодализм?
    И что к девушке привезались? Насколько мне не изменяет память, она не по разу высказывала своё мнение. о_О

19. ГРАНД

Перекладіть хоча б кацапським язіком що це значить.о_О

20. Chaldon

Ну я же с Вас не требу перекладывать на чалдонский, как то понимаю.:)

а де твій аватар? :)