З ким кохатись чорнобривим..?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем рівноденник, 4 лис 2008.

?

Міжетнічні шлюби?

1. Підтримую

4 голосів
    8,7%
  2. Проти

6 голосів
    13,0%
  3. Серце підкаже

33 голосів
    71,7%
  4. Інше

1 голосів
    2,2%
  5. Не знаю

2 голосів
    4,3%
Статус теми:
Закрита.
  1. рівноденник

рівноденник Active Member

Поза тим, що 77% мешканців України є етнічними українцями, держава доволі багатонаційональна. І на цьому тлі перш за все вирізняються найбільші етнічні групи: москалі, кримські татари, молдовани, білоруси. Раніше, коли Вкраїна-Русь перебувала під ярмом держав-загарбників відповідь на питання: «чи варто одружуватися з іноземцем-кольонізатором?» була доволі однозначної, принаймні серед патрійотично налаштованих. Десята з десяти заповідей Міхновського була така: Не бери собі дружини з чужинців, бо твої діти будуть тобі ворогами, не приятелюй з ворогами нашого народу, бо ти додаєш їм сили й відваги, не накладай укупі з гнобителями нашими, бо зрадником будеш. /читати всі заповіді/
    Та це було в ті часи, коли діти, що мали батьків вкраїнця-русина і наприклад москаля, із радістю ставали тим, ким вигідніше, забували своє коріння. Нині ситуація докорінно змінилася, ми більше не перебуваємо в пригніченому стані, але позиції та престіжність українців досі доволі слабкі. Одружуючись із особою чужої наційональності ми таки ставляємо своїх дітей у непросту ситуацію самовизначення, хто вони такі є? Якого роду? Тим самим підставляємо свії рід, але ж і асиміляція іншоземців на нашій землі не триватиме без нашої «участі». Відмова від міжнаційональних шлюбів обов’язково призвде до радикалізації стосунків між народами України.

• Подобається Подобається x 4
  2. По-моему, сердце поскажет. Но я бы никогда не вышла замуж за араба или африканца.

• Подобається Подобається x 3
  3. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

В Украине живут украинцы. Этничные украинцы - живут за границами Украины...Например - в Канадщине...Или в Хороле (не путать с рекой - это город в российском Приморском крае)...
    Ну - спасибо, что не кацапуры...
    Вообще - с национальностью надо бы поаккуратнее обращаться...
    Я - русский. И что-то такой национальтности не увидел.
    Однозначно минус за такую "слонопосудолавочность"...

• Подобається Подобається x 9
  4. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Ніколи не кажіть ніколи.;)
    Пи. Си. Тим більше, що Ви написали про "серце підкаже".

• Подобається Подобається x 6
  5. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

А навіщо ставити дітей у "непросту ситуацію"? Навіщо "самовизначатися"? Невже це так обов"язково? Якщо обов"язково, то для чого?

6. Я не представляю, как можно полюбить чернокожего.

7. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Аби не москаль! (с)

Не оффтопте. Є гілка "про національну гордість"!

8. pukhnastyk

Ну напевно :scratch_one-s_head: так як і полюбити будь-яку людину. :pardon:

• Подобається Подобається x 1
  9. Мужчина моей мечты не такой...:give_rose:

10. pukhnastyk

Не поніме? о_О То мене стосувалось? :scratch_one-s_head:
    Пи. Си. Слова "москалі" не вживаю. ;)

11. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ні! Чорнобривих.
    (у дійсності - політики. Ггг... :) )

12. harmony

harmony Well-Known Member

Чорнобриві хай кохаються з ким завгодно, лиш би по любові і не з неграми, щоб не вироджувалась білошкіра нація, на зміну якій можуть прийти мулати. Звичайно темношкірі теж люди і теж не погані, але чомусь маленькі діти їх бояться...

• Подобається Подобається x 5
  13. рівноденник

не знаю, як у вас, а в нас на Сході завжди боялися москалів. :sad: існувала думка, що москалі можуть бути хворі на венеричні хвороби, тому з ними намагались не зустрічатися.
    але сьогодні це вже значно менше стоїть на перешкоді. схоже, мине ще трохи часу, і до чорних цілком усі ставитимуться нормально, як до будь-якого іншого народу. причина страху - уявлення. :scratch_one-s_head:

Останнє редагування: 4 лис 2008
  14. pukhnastyk

А й справді...:smile:А мені вже всякі "лавсторі" міжетнічні :kiss3: захотілось розказати, аж глянула - тема ж в розділі "Політика і політики" :cool:
    Подумалось, якось вийде "несерйозно". :crazy:
    До речі, а чому така тема в ТАКОМу "тяжкому" :download: розділі? Може хтось повість?:pardon:

15. рівноденник

та думав теж, куди більше пасуватиме? хіба що «Всяке різне»?

а пані хай розповіда-розповіда! ;)

16. mirawoo

mirawoo Well-Known Member

Серце підказує бути проти )

17. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Я за збереження генофонду нації, а тому люблю справжнього українця:)))А взагалі то, серцю не прикажеш тому й кохаються не тільки з москалями:)

18. Max_

Max_ кл. москаль

Ставим, значит, детей в непростую ситуацию самоопределения - кто они есть - я правильно понял и выразил мысль ? ))
    Излагаю свою скромную думку - нормальные люди женятся/выходят замуж по любви, и национальность тут - дело десятое. А если вдруг захотелось подумать о самоопределении детей - это к уважаемому Степанычу, он наверняка поможет )) ибо это клиника ))

19. рівноденник

да и не только самоопределение детей находится под угрозой. вся семейная жизнь родителей приобретает национальный окрас для ребёнка, такой он, процесс воспитания. не знаю, на чём специализируется товарищ Степаныч, но ведь этим вопросом занимаются психологи в том числе и не один год, что же в этом крамольного? извините, но если бы ваш отец был бы из племени тумба-юмба, думаю, вы бы говорили иначе.

20. harmony

harmony Well-Known Member

Москаль ще може стати українцем за багатьма ознаками, проте негр - ніколи...
    Тому кохання з москалем іноді може стати стимулом для самого москаля, щоб стати українцем.

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)