...застрягти в ліфті? Уявіть собі, що сталося чудо і Ви маєте таку можливість будь-де, у Стрию, на Сихові, в Одесі чи Донецьку - якщо вже застрягти у ліфті, то вже з кимось неординарним. Хто б це був? (один варіант відповіді).
Не дай Бог) Мене в дитинстві майбутній чоловік налякав..ми в ліфті застрягли, а він, зараза, придумав, що повітря може не вистачити, я ж зовсім мала була..до сих пір боюсь))) Так..в Одесі я і без ліфту все розпитаю, що мені треба, у всіх))) А як треба, то й у ліфті застрягну...) Найвеселіше було б з нашим одеським Полковником та його дружиною, а ще Густавом та Кертісом. У Львові...мабуть, з Левандівкою, бо тема Бандери на футболці залишилась нерозкритою, а ще з Іспанкою та Мавпусик, прикольні, веселі дівчата - нам ще плящечки 2 шампанського і можна ліфт пару годин не відчиняти)) У Москві...є користувач одного -двох форумів Акуліна, цікавуща людина, на жаль, давно не спілкувалась. Ще міста пригадаю - допишу)
Un.Known, в Праге с Вами, во Львове, наверно с Левандийкою, в Стрию, конечно, з Василем, в Одессе - LunaOd,
Народ, в мене та тема, взагалі-то, виникла після перегляду фільму з Брюсом Уіллісом.... )))) Я от з Луною в ліфті застрягати зовсім не хочу - навіщо, якщо можна зустрітись десь в Одесі, дивитись на море і щось там попивати...)) А в Празі є цікавіші місця, ніж ліфти. )
О, домовились))) Хтось з нас та неодмінно потрапить - чи Ви до Одеси, чи я до Праги, бо давно хочу. А в ліфті голвоне щоб не з сусідом моїм, бо задовбав своїми розмовами про ціни)))
А с губернатором? "Губернатор Одесской области Эдуард Матвийчук застрял в лифте в ходе осмотра квартир, полученных ветеранами в жилкомплексе на улице Пестеля в Одессе. Как сообщают местные СМИ, лифт с губернатором опускался вниз, в районе 11-го этажа кабину потрусило, а, добравшись до четвертого этажа, лифт застрял. Вместе с губернатором там оказалась и съемочная группа телеканала Интер. Кабину пришлось открывать вручную. http://korrespondent.net/ukraine/ev...a-proveryaya-gotovnost-kvartir-dlya-veteranov