На порозі свободи націонал-демократи полюбляли кпити зі совєтських ідеологем “дружби народів”. Повний текст
Відповідь: З анналів українського расизму Люди, поясніть східнякам (в т.ч. і мені) значення слова "кпити". Дякую.
Відповідь: З анналів українського расизму :D :D :D :D Прошу підвищити мені платню до 10 USD на годину
Відповідь: З анналів українського расизму Дякую. Колись була "заказна" хвиля щодо їзди Ющенко-молодшого з шаленою швидкістю вулицею Лютеранською, де він нібито "наїхав на їжачка". Я тоді провів розслідування: їжачки там живуть тільки в скверику за будинком № 18 ("Сулимівка"). Ухил Лютеранської теж виміряв - і в процентах, і в градусах. Тест-драйв показав, що розвинути швидкість більше 50 км/год на 700 метрах такого ухилу не зможе навіть Subaru Impreza. Тож "лютеранські" їжачки можуть спати спокійно Ще є запитання/побажання щодо їжачків ?
Відповідь: З анналів українського расизму Та облиште їжачків, космічні швидкості - ось що головне! Як Ющенко гнав - то сяйво в небі було --->>> тож швидкості понад 50 км/год ще не межа. Ох, був би Шумахер за кермом!:D