Вчора їздила замісто до файной фризиерні, та попуті вирішила заглянути в цукерню, купити щось смачне. Ну така стою, дивлюся на цимес, потяглась до марципана, а продавец як начала йобкать мені! Такого рейваху стварила що ваще. Тому що я до товару доторкнулася, а яж не зафраєр- я беру!.. Я шваркнула усе взад, да цофнула від цукерні. Прибігла я додому, хряпнула чемергесу, сижу аж рука за дзигарем тягнется від нервів... В ушах досі єйний лай стоить Як отомстити сварливой шкандибе?.. Може інспекцію натравити?
Передаю привіт усім, хто серйозно відповідав у темах цього ТС. Особа має на меті дискредитувати український форум. Бажаю бути більш розбірливими.
Frayda штучно спотворює мову, антиукраїнськи смітить. Я й відповідно відповідаю, і пропоную, щоб інші форумляни приструнювали шкідника, а не підтримували його провокації.
То кривда. Я розмовляю як можу, я намагаюся! А ви, вмісто того щоб допомогти і нашрайбувати як треба, посміхаєтесь!
Було б дивно якщо б її не було. I хоч я народилася у Львові, в ранньому дитинстві мене удочерили американці і я усе життя живу в Америці. Нерідко відвідують думки повернутися, але куди я там з такою мовою? та і взагалі...