Вчора дали мені замовлення.... В зв’зку з тим,що притиснуло,кидаюсь на все. Знайомий має станцію технічного обслуговування, що займається установкою і ремонтом автосигналізацій...от купив би пару сканерів... Щось отаке Хто знає,чи реально десь купити? Бо в тому я троха..кгм..профан...
Точно стверджувати не можу, але можна попробувати запитати на радіоринку (біля автостанції №2 на Б. Хмельницького. Працює в середу, пятницю, суботу і неділю з 9 год.). Там можна купити практично все. Є кіоски спеціалізовані на автосигналізаціях.
найкраще в середу, трохи гірше в суботу і ще гірше в інші дні Сьогодні буду на радіоринку, спробую напитати . Якщо захочуть побити чи будуть криво дивитися, буду валити все на Romkа (ех, шкода що поголився. Коли в мене щетина, то всі асоціюють з бандюком якимось) Во, добре мати знайомих . Подзвонив розпитав. Така фтука-дрюка рахується кримінальною, і коштувало щось подібне біля 5000 гамериканських грошей. То все що дізнався з того що міг пояснити. Тому навряд чи на радіобазарі знайду, але спробую ще розпитати пару знайомих для підтвердження інформації
Звітую. Був на радіобазарі. Всі кого питав "морозяться". Дехто казав що чув але не має і не знає де взяти. Чого і слід було чекати Так що прийдеться хіба Romko_ві зі своїм другом на живця ловити сканерщиків і забрати в них
Ромку, за Вашим лінком - опис глушника брелків. Це - передавач. А сканер (точніше - кодграбер - приймач) використовують зловмисники, щоби "зняти" код брелка автовласника. Сидять у засідці і чекають, поки вийде господар і відімкне тачку. Для чого конкретно потрібна залізяка? Тобто яке тех. завдання поставив директор техстанції ? Кидаю у ПП ноу-хау (в принципі відоме фахівцям), але може згодитися.
Страшно. Розробникам,виробникам і продавцям кухонних ножів теж страшно. Бо левина доля вбивств здійснюється кухонними ножами.. В принципі я трохи розібрався... Хлопчина(мій замовник) дійсно має станцію автосервісу...там все ок... І проблєма купити теж..є...але...але..але...
один мій знайомий пішов до свого колєги, який сторожував на стоянці... от вийшли вони на балкончик сторожової будки і бачать якісь два фацети крутяться біля стоянки. Потім чують якийсь "пштик" і мов ефект доміно відкрилися центральні замки з пару десятків машин. Сторож почав сварити, мов, шляк би вас трафив, що ви тут робите і таке інше..... І знову почувся "пштик" і всі машини закрилися... Тоді донісся голос від одного з тих фацетів: -Видиш, Стефцю, а ти казав, шо я фігню купив!!!
Просто насколько я знаю сам факт владения сканером это уже проблема. Найдут и понавешивают все автомобиле в городе.... И пофиг какой там СТО или продуктовая лавка...
таки й справді... не уявляю яким боком така "штучка" на СТО може знадобитися. Та й взагалі її призначення не дуже зрозуміле. Де її можна використати? Ну хіба що на стоянках платних для запобігання викрадень та в спеціальних органах.
Часом бувають випадки,що людина загубить/забуде ключі....от,для того,щоб не ламати авто і потрібні отакі штучки... Але..кожен бачить все в міру своїєї.хм...розпущеності... Я того хлопця знаю добре.... Він те,про що ви тут тлумачите...вже переріс...
Поясню. На Стрийській є теж організація, що ставить сигналізації, миє машини..... Один знайомий розповідав історію. Помив машину, ключі віддав мийщикам. А за пару днів після помийки машину вкрали. А потім знайшли, ніби та організація співпрацювала з угонщиками. Всяке буває...
А в нас недавно моя тещо мала небувалу нагоду повампіритись... В сусідньому будинку наркоманка кухонним ножом на кавалки порізала свою маму... Кровищі було...
важку придумати, яку хорошу справу можна зробити за допомогою сканера. Одне зло, а от кухонним ножем... від нього є користь.
Ну от загубе/забуде людина ключі. І як ви збираєтесь використати блокіратор щоб це виправити??????????
Йдеться не про блокіратор А про сканер. І не я його буду використовувати. Мені про етику не йдеться. Людина зробила замовлення. Я шукаю.