Хто знає як в домашніх умовах можна заблокувати ЖПС і як можна його знімати з машини шоб їздити по своїх справах а шеф думав шо машина стоїть настоянці. Буду вдячний за будь-яку інформацію....
Відповідь: Хто знає як можна заблокувати ЖПС В технике настолько не разбираюсь... ИМХО, проще снять шефа.
Відповідь: Хто знає як можна заблокувати ЖПС Ніяк, але там воно всерівно зберігає дані спідометра. Такшо і його тре буде відкруувати назад. Датчиків від 2-7 по ідеї. Нє, то дурна справа ..або ювелірна ...
Відповідь: Хто знає як можна заблокувати ЖПС Якась нова модель? Я думав Джі-пі-ес датчик тільки дає сигнал про власне місцезнаходження у просторі... Це ж не тахограф, щоб кілометраж і т.д. контролювати?
Відповідь: Хто знає як можна заблокувати ЖПС Хм, я думав автор про логістичні установки ГПС на авто МТС навіть таку послугу надає ... Центральний комп отримує: кординати знаходження, швидкість, кілометраж, висоту щодо рівня моря ... і таке подібне. А якщо простий ГПС ... то мона його просто в гаражі лишати , хіба ні ? =)
Відповідь: Хто знає як можна заблокувати ЖПС механік зробіть експеримент: обмотайте GPS (приймальний блок) фольгою, з"єднайте з масою коротким дротиком і з"їздіть кудись (куди накаже шеф). Повернувшись на місце, де Ви зробили фольговий екран, зніміть його. ЩО буде записано у пам"яті навігатора ? "Тіпа стоянка" / "тіпа нєпонятка" / поїздка без навігатора ? Ось тоді й поговоримо.
Відповідь: Хто знає як можна заблокувати ЖПС молоток, ватний тампон і йод (молоток для ГеПееС, йод і тампон для воділи)
Відповідь: Хто знає як можна заблокувати ЖПС а) машина б) програма жпс в) суть проблеми Забігаючи наперід, скажу, що жпс в машині це проосто інформування водія про його місцезнаходження на даний момент. Відтак висновки шефа про те, що знайде і покарає це просто залякування. P.S. Якщо ви працюєте інкасатором чи просто возите мішки з грошима - так і напишіть - матиму уточнення...
Відповідь: Хто знає як можна заблокувати ЖПС ні я простий механік вожу фільтра і мастила Додано через 3 хвилини я просто ше незнаю яка сами марка GPS мають постави чи просто всьго навсяго буде маячок
Відповідь: Хто знає як можна заблокувати ЖПС Механіку, це не маячок. Зазвичай ЖПС-навігатори використовуються для визначення місця перебування, а також (більш продвинуті) мають мапи міст і можуть підказати оптимальий маршрут. І лише деякі моделі мають "пам"ять" пройдених маршрутів. Лише в цьому випадку Вам треба думати, як обманути ЖПС.
Відповідь: Хто знає як можна заблокувати ЖПС буду шось думати може договорюся з тим чуваком шо має його ставити бо спеціалиіст має приїхати з Києва. Додано через 5 хвилин але я думаю шо мої шефи непоскупилися нарахунок памяті пересуваня авто за місяць.
Відповідь: Хто знає як можна заблокувати ЖПС Все одно - почніть з експерименту - екранування фольгою. Причому спочатку - на "чесний" рейс за дорученням шефа. Раз зробіть, два, три. Якщо шеф не кликатиме сервісмена, то можна вважати, що його не цікавить вміст пам"яті (якщо така є).
Відповідь: Хто знає як можна заблокувати ЖПС Думаю, що память, яка логує переміщення в автомобільному приймачі це щось фантастичне - для цього треба окремий зберігач, із незовсім зрозумілим розміром, адже за 10 років експлуатації авто потрібно би було цілий вінчестер. З іншого боку, якщо координати логуються тільки оди раз у день - навіщо тоді воно здалося? В усіх портативних приймачах, з якими доводилося мати справу була функція "записувати маршрут", яку можна тимчасово активізовувати, але на автокомплектах з таким не стикався. І ще. Думаю, не варто паритися з фольгою, бо через неї сигнал нормально проходить. Падає, але ловить. А ще антена з фольгою кидається в очі, і у випадку таки успішного замотування, шеф може поцікавитися, в який гараж заїжджала машина Моя рекомендація така: не паритися і їздити куди потрібно. Шеф не контролює вас і навіть, якщо таке говорить, це для залякування.
Відповідь: Хто знає як можна заблокувати ЖПС Екран із фольги (краще мідної) має охоплювати приймач з усіх боків; края завернути (типу "замкненого об"єму"). Екран з"єднати з корпусом авта (хоча би через саморіз кріплення); довжина з"єднувального дроту - не довше 20 сантиметрів! Короткий дріт (5-10 см) - ще краще.
Відповідь: Хто знає як можна заблокувати ЖПС як правило, автокомплекти мають зовнішню антену, тому приймач огортати не обов'язково P.S. В мене гпс працює і під фольгою.