Хто ж переможе, ми чи бандити?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем KO3AK, 31 січ 2010.

1. KO3AK

KO3AK Active Member

В Україні вибори. Вибір між олігархократією і демократією.
    Або ми отримаємо надію на волю і добробут, або станемо рабами ахмєтків НАЗАВЖДИ.

Прокуратура їхня.
    ЦВК їхнє.
    Адмінсуд їхній
    СБУ не наше.

Сьогодні МВС і його керівник Луценко - остання фортеця демократії.

Саме тому бандюки прикладають максимум зусиль, щоб нейтралізувати міліцію в цьому протистоянні.

Тоді народ залишиться сам на сам з озброєною до зубів бандою. Ото будуть вибори.

Хто переможе? Як думаєте?

• Подобається Подобається x 4
  2. Чупага

Чупага Well-Known Member

Перемогти повинна Україна чи буде її демократія "суверенною" або "бандитською" не можу знати.
    Бандити теж громадяни- виборці .

До речі пан Янукович чи не з Литовської шляхти?
    Ось що з селом його батьків за сто років стало.

"Янукі насельніцтва

* напачатку ХХ стагодзьдзя — каля 20 двароў, 135 жыхароў
    * 1921 — 26 двароў, 140 жыхароў
    * 2004 — 6 жыхароў
    * 2007 — 5 жыхароў"

Хоч про совок мав би розуміти

• Подобається Подобається x 1
  3. KO3AK

KO3AK Active Member

Хто ж переможе, люди чи бандити?

Питання сьогодні стоїть саме так.

• Подобається Подобається x 5
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Не треба бути максималістом.
    Влада Тимошенко і її оточення - суть така ж банда,як і влада Януковича і його оточення.
    Відверті кримінальні злочинці.
    А про поклоніння ковось з отих...кандидатів гарно сказав Макаревич...

причины искать не надо -
    Просто любят бараны стадо.
    Ну а то, что в стаде их режут,
    Так ведь это не всех, так ведь это все реже.

И по кругу пойдет дорога,
    Им баранам не нужно много.
    Забросают в загон питание, -
    Вот и все проблемы бараньи.

Чтоб решать проблемы бараньи,
    Существует голосование.
    Все по карточкам, все законно,
    Все, конечно, внутри загона.

А зачем баранам наружу?
    Там ведь ум не бараний нужен!
    Там ночами от страха жарко,
    Там - пастух и его овчарка.

Пастухи без особых хлопот
    Над баранами ставят опыт, -
    Не спросившись про их желания,
    Ставят опыт на выживание.

Вечерами за шашлыками
    Громко цокают языками,
    Удивляясь на стадо с кручи, -
    Ох, живучи! Ну и живучи!

• Подобається Подобається x 11
  5. Gron

Gron тафгай

Пане Ромку, за вірші, Вам з Андрієм +.
    За песімізм(Ваш) -.
    Тому що ягнята, яки зараз на мене барана дивляться, на генетичному рівні звикають до того, що владу можливо змінювати демократичними засобами.
    Все, залежить від них.
    Ще б зрозуміли, що від волків, овчарок, та сусідніх баранів, захищати цю можливость треба...

• Подобається Подобається x 3
  6. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Обхочешься, Юля и Луценко это демократия?

• Подобається Подобається x 2
  7. smeet

smeet просто спілкуюсь

Не зовсім але все-таки більша ніж у Януковича.
    Один з останніх ефірів на котромусь з каналів ТБ не пам"ятаю вже якому.Якась жінка сказала Януковичу,що його однопартійці били її ногами(Не пам"ятаю жінка не то з Чернігова не то з Черкас).Янукович на то сказав так:" Вы ко мне подойдите после передачи и раскажите поподробнее, у нас руки длинные мы их достанем и накажем".
    Так от любий лідер демократичної партії сказав би примірно так:"Будьте добрі,дайте мені інформацію,я як народний депутат дам звернення в генеральну прокуратуру і винних буде покарано". А то як сказав Янукович -яскравий приклад сленгу з серіалу "Бригада" і аж ніяк не демократичний.

• Подобається Подобається x 4
  8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Та ви шо,в сасну ударілісь,внатурє? Справжня бєзпонтова дємократія - то,ясєнь пєрєц,Янукович,бєз базара....:preved:

9. Тим22

Ромко, как можно считать демократами прожженую воровку бюджетных средств или министра МВД, нарушаещего законы и при котором ментовские взятки подскочили в 10 раз. И когда я агитировал за Януковича, он мне так же омерзителен как и Юля, никакой разницы между ними нет. А то что донбассяне голосуют за Януковича, ничего удивительного нет. 5 лет правления померанчевых убедят кого угодно

10. Ома

Ома Дуже важлива персона

Хорошо. Ющенко плохо правил - лишился власти. А вы не боитесь, что если прийдет Я и будет плохо править, то лишить его власти так просто через нормальные выборы уже не получится?

11. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви хочете сказати що у 2004 донеччани голосували за Ющенка?Якщо Ви вважали що Янукович Вам "омерзителен как и Юля" то чому Ви все таки агітували за Янека.Його батьки служили німцям,ваша рідна совєцька влада садила його в тюрми а Ви й так за нього агітували.я Вам скажу чого,Ви його вважаєте своїм рассєйскім,тому ви занього і голосуєте і агітуєте,але саме смішне в тому,що він цього ніколи не зробить(я маю на увазі другу державну).

12. Тим22

И вот тогда я приеду в Киев и выйду на Майдан

13. Ома

Ома Дуже важлива персона

Что лишний раз подтверждает, что демократия и гражданское общество идет с Запада. Т.е. ЗУ до Майдана дозрела уже в 2004г., а Донбасс, дай Бог, к 2020 в лучшем случае.
    Что и требовалось доказать. ЗУ, наш локомотив, надежда только на вас.

• Подобається Подобається x 6
  14. Тим22

И когда же я за Янека агитировал?

А вот этого я не заметил, хотя часто бываю на ЗУ. То же правовое бесправие, коррупция и бандитизм, плюс национализм, чего нет у нас

15. Ома

Ома Дуже важлива персона

Гражданское общество - это готовность граждан контролировать власть и отстаивать свои права.
    Донбассу было недостаточно фальсификации выборов, давления админресурса и прочей карусели в 2004. Вы вот сами ждете еще раз подтверждения, чтобы уже наверняка.
    А про национализм. Да, у них - украинский национализм, а у нас - российский шовинизм. Вы думаете, что это лучше?

• Подобається Подобається x 3
  16. Чупага

Чупага Well-Known Member

17. Тим22

То же самое было во время выборов и на ЗУ. А я как то не заметил в Донецке проявления российского шовинизма. Сравните влияние пророссийских партий в Донецке и укронационалистов во Львове

---------- Додано в 13:10 ---------- Попередній допис був написаний в 13:07 ----------

Джентельменов может и больше, а вот бандитов не меньше. Мой друг, у которого бизнес связан со Львовом, сравнивая с нашими бандитами, львовских обзывает беспредельщиками

18. Ома

Ома Дуже важлива персона

А дело даже не в партиях, а в настроениях в обществе.
    Спросите у окружения, кому нравится Путин и кто хотел бы порядка как в России. Спросите расстраивает ли их ущемление интересов России (ЧФ, язык, риторика и пр.). При этом даже глупо у них спрашивать а как насчет ущемления украинских интересов. Спросите кто думает, что мы - единый народ и должны жить "вместе". Спросите, что им больше нужно - ЕС, НАТО или Россия. И в таком духе.
    Интересно, какой вывод вы сделаете?

• Подобається Подобається x 1
  19. Тим22

Вы знаете, из всех моих родственников, знакомых в России, только мои бывшие земляки считает, что мы - единый народ и должны жить "вместе". Остальным по фигу.
    Насчет НАТО и ЕС. Неужели вы не видите, что там нас не ждут, а если и пригласят, то за такую цену, что лучше оставаться нейтральными.

20. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А 10 років Кучми в чому переконали?

Тим22 (та інші), Ви наївно вважаєте, що при Янеку і хабарі зникнуть, і бізнесу стане легше?
    Ось підійдуть "братки" до бізнесмена і скажуть: "Ми купуємо твій ресторан за 500 кілобаксів!"
    - Та ні, він мені в 2 мільйони тільки обійшовся!
    На ранок знайдуть бізнесмена з півдюймовою трубою в голові.

(Дніпропетровськ, жовтень 2004 року. Того ресторатора особисто знала пані з нашої філії).

• Подобається Подобається x 7
а де твій аватар? :)