У 2007р. закінчила МАУП. Правознавство. Диплома досі не видали. Юристом вже працюю, але диплом мені ДУЖЕ необхідний. Хочу подавати позов. Хтось Вже судився з МАУП за диплом???????????77
Відповідь: Хто закінчив МАУП і не одержав диплом? О, так і знав, що шось тут не то, після широкого піару щось почне вилазити...
Відповідь: Хто закінчив МАУП і не одержав диплом? Елю, Ви же правознавець! тому: 1. Пишіть позовну (і приліпіть моральну шкоду на 20-50 тис грн). 2. Зберіть компромат на МАУП (знаєте, на яку тему) 3. В пресу (яка особливо не любить МАУП) - Газета по-Киевски, Україна молода, Вечерние вести.
Відповідь: Хто закінчив МАУП і не одержав диплом? оппа Додано через 1 хвилину і ше ...з дипломом МАУП хіба десь беруть на роботу за спеціальністю?
Відповідь: Хто закінчив МАУП і не одержав диплом? Елю, Ви же правознавець! тому: 1. Пишіть позовну (і приліпіть моральну шкоду на 20-50 тис грн). 2. Зберіть компромат на МАУП (знаєте, на яку тему) 3. В пресу (яка особливо не любить МАУП) - Газета по-Киевски, Україна молода, Вечерние вести.[/QUOTE] Переглянула Єдиний державний реєстр судових рішень. Там аналогічних справ немає. А мене цікавить в першу чергу судова практика! Додано через 10 хвилин А який Ви МАУП закінчили? Тернопільський. Додано через 15 хвилин Хто може мені щось підказати пишіть на електронку(її найчастіше переглядаю): artristi@bigmir.net
Відповідь: Хто закінчив МАУП і не одержав диплом? Так створіть прецедент. Наприклад, я був першим київським позивачем (2001 рік), якому ухвалили відшкодування моральної шкоди 10 тис при запрошених 15. Попередникам відшкодовували не більше 1 тис грн. якщо цікавитеся, пошукайте в Інеті "критерії відшкодування моральної шкоди". Десь маю на папері. Якщо пощастить, на вихідні знайду, відсканую для Вас.
Відповідь: Хто закінчив МАУП і не одержав диплом? Елю, відразу скажу, що усі мої "заготовки" - втрата ділової репутації, недоотриманий прибуток, завади в нормальній виробничій діяльності та інші суд не прийняв до уваги (а була то квартирна крадіжка, де зник робочий ноутбук). Прийняли лише липову довідку від друга-психіатра - "ситуаційно-обумовлений астено-депресивний синдром" і розписаний лист "лікування". Уся сума відшкодування моральної шкоди пішла на покриття гонорарів ментам та представнику (адвокату).
Відповідь: Хто закінчив МАУП і не одержав диплом? Дело в том, что Николаенко аннулировал лицензии региональных МАУП в 2006 году. Потом были суды, которые то разрешали лицензии, то запрещали. По видимому на время судебных разбирательств выдачу дипломов заморозили. Для начала потребуйте от ректората письменного объснения причин невыдачи диплома
Відповідь: Хто закінчив МАУП і не одержав диплом? Запитів поки не пишу. Інакше можуть не видати академічну довідку, на яку я дуже розраховую і де вказані всі оцінки. Це буде в суді доказом належного виконання договору з моєї сторони. Мене цікавить оформлення позову. В ЦПКУ суд за місцезнаходженням відповідача. Виходить, це у Києві. Я живу у Тернополі. Може є якісь варіанти?
Відповідь: Хто закінчив МАУП і не одержав диплом? Майже 5 тисяч випускників МАУП досі залишаються без дипломів 26 вересня Київський апеляційний адміністративний суд зупинив виконання рішення Господарського суду м. Києва від 08.06.2007 р. про зобов'язання Міністерства освіти України видати Міжрегіональній академії управління персоналом 4655 дипломів для осіб, які закінчили навчання у 2005/2006 році.
Відповідь: Хто закінчив МАУП і не одержав диплом? Міністерство освіти і науки звертається до широкої громадськості, батьків, студентів Міжрегіональної академії управління персоналом стосовно розповсюдження у засобах масової інформації неправдивих відомостей про нібито відмову міністерства у видачі більш ніж чотирьох з половиною тисяч дипломів випускникам академії.http://zaxid.net/newsua/2007/8/9/170504/
Відповідь: Хто закінчив МАУП і не одержав диплом? Всі статті в інтернеті, що стосуються МАУП я вже перечитала. І це, правду кажучи, зовсім мене не тішить. Додано через 2 хвилини В такому випадку оплачені адвокату кошти треба було включити до позовних вимог. За таких умов суд неодмінно б їх задоволив.
Відповідь: Хто закінчив МАУП і не одержав диплом? www.reyestr.court.gov.ua Цей реєстр офіційний. Проте зараз знаходиться в процесі створення. Тому містить, мабуть, соту частину всіх справ.
Відповідь: Хто закінчив МАУП і не одержав диплом? Формально так. Але дуууже різнилися суми через касу і в руки. Там були свої нюанси, для яких я запросив представника.