Хто ЗА війну з Росією?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Lutra, 7 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lutra

Lutra Well-Known Member

Чому ми такі слабкі? Це просто виводить мене з себе. Росія на нас наплювала, втоптала в землю наш прапор і нашу честь. Ми називаєм себе вільними людьми, але хіба прогинатись перед сильнішим противником не уділ рабів? Просто мовчимо і ковтаєм образу надіючись на євросанкції. Чому СБУ і військові досі не вигнали росіян і сепаратистів з Криму? Чому ми маємо дотримуватись якихось договорів з Росією, якщо вона нагло порушила майже всі? Які ще борги за газ? Обійдуться. Закрити кордон з Росією, відкликати посла, евакуювати людей з Криму і вигнати всіх росіян ("туристів-провокаторів") з території України треба було вже давно. Я знаю, що це не по-християнськи, але ці нацисти реально дістали, мені просто соромно. Я хочу бачити удар у відповідь! Хто ЗА війну з Росією? Що думаєте?

2. Locke

Locke невиправний реаліст

Раз пуцькін каже, що то те російська армія, то згідно Женевської конвенції на бойовиків без знаків розпізнавання, які вважаються найманцями чи терористами, не поширюються міжнародні угоди і їх можна знищувати як скажених собак. І потім посилатися на слова пуцькіна, що війни з Росією немає, а є ліквідація терористів, як скажімо було у Беслані чи при теракті в Норд-Ості. І ніхто не посміє тоді і слова сказати.

• Подобається Подобається x 7
  3. Gavrila

Gavrila Active Member

начать войну - очень легко...
    не допустить - очень тяжело...
    но то, что сейчас происходит в крыму считаю, что основная причина - недальновидность и попустительство нашего правительства :sad:
    -------------------
    скажу так, что я, не смотря ни на что, против войны с россией... но если начнутся боевые действия - пойду без малейших сомнений.
    и так же думают люди моего круга общения в харькове

---------- Додано в 21:53 ---------- Попередній допис був написаний в 21:51 ----------

проблема в том, что наши затянули с официальным запросом - его отправили только вчера(или позавчера).
    официальный запрос нужно было делать сразу, как только все началось.

• Подобається Подобається x 4
  4. Guelder Roze

Guelder Roze Well-Known Member

Краще б тема називалася "МИ ПРОТИ ВІЙНИ З РОСІЄЮ"

• Подобається Подобається x 6
  5. Locke

Як тільки все почалося, коли три десятки бойовиків з автоматами і кулеметами почали захоплювати будівлі, треба було відразу їх знищувати без всяких "запросів", а не гаяти час.

• Подобається Подобається x 1
  6. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ви з дуба впали, пардон?

Кров людська - не водиця...

• Подобається Подобається x 14
  7. Gavrila

Gavrila Active Member

згоден, треба було, але наказ - є наказ...
    самих кримських військових я не засуджую, але засуджую їх командирів

• Подобається Подобається x 2
  8. Locke

Звичайно, що ми ВСІ ПРОТИ ВІЙНИ. Але якось треба агресора зупинити. Вони не зупиняться на Криму. Трохи оговтаються і підуть "відстоювати інтереси" і на південні і східні області. Так недовго і до Львова, Тернополя і Івано-Франківська дійти, бо там бандерівці п"ють кров російських немовлят, в тернопільському метрополітені тримають і гвалтують російських жінок, а у Львові по річці Полтва пливуть баржі з тілами закатованих росіян.

9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Наказ не застосовувати зброю було віддано для того, щоби закордонні спостерігачі, аналітики та журналісти побачили "справжнє обличчя роSSії" і зафіксували наявність роSSійської агресії плюс повну відсутність підстав для тих "лякалок", які звучать серед кримської біомаси.
    Тепер головне - пильно стежити за перевдягненими провокаторами.

10. kharkov

kharkov Well-Known Member

Ну вы ребята даете!Война это очень страшно.Это в американских фильмах,да красиво.Вы посмотрите документальные фильмы о Чечне...Когда умирают молодые солдаты срочники,которым по 18-20 лет,которым нужно получать образование,жениться заводить семьи.
    Вот фильм Прокляты и забыты.Фильм очень тяжелый...Вы посмотрите что такая война.Федеральные войска РФ кидали солдат как пушечное мясо на верную гибель.И ради чего? Политики уроды!!!
    http://youtu.be/c3gbePL91pU
    В нашем случае нужно решать всё мирным путем,благо ЕС на нашей стороне.

11. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

А сенс? Навіщо було його відправляти і кому? Якщо той утирок кацапський на увесь світ заявив - ЦЕ НЕ РОСІЙСЬКІ ВІЙСЬКА. ЦЕ САМООБОРОНА.

12. Lutra

Lutra Well-Known Member

Не до мене питання а до Путіна. Йому на це начхати, він не знав, що наші війська не будуть стріляти а значить 100% був готовий йти по крові. Я розумію на що йду. І готова відстоювати свої переконання.

"МИ ПРОТИ ВІЙНИ З РОСІЄЮ"

Значить готові стати перед Путіном рачки? Це соромно! Тим паче, що зараз на нас дивиться весь світ. Я теж проти війни, але не тоді коли об тебе витирають ноги. У нас давно уже була війна. І інформаційна, і економічна, і лише зараз вона стала явною. Я завжди думала, що краще поганий мир, ніж будь-яка війна, але Росія перетнула всякі межі.

13. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

А не соромно відіслати на небеса ще не одну Небесну сотню? Не соромно перед їхніми матерями, дружинами і дітьми? Я навіть думати не хочу про те, що хтось із близьких і дорогих мені чоловіків може піти воювати. Мені страшно втратити когось із них.

• Подобається Подобається x 6
  14. Green belt

Green belt Well-Known Member

Провокативне питання.
    Lutra , Ви реально чекали реакції : можна я і дайте двє?
    Ви врятували в своєму житті хоч одну людину? Чи допомогли в ситуації коли від Вашого рішення залежало все?

• Подобається Подобається x 3
  15. Gavrila

Gavrila Active Member

сенс в тому, що те що сказав путлер в ефірі - це можно тлумачити по різному... та не є насправді офіційним заявленням
    але відповідь кремля на офіційний запит вже буде підтвердженням того, що саме російські війська в криму, або навпаки

16. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Почекайте, я щось не все зрозумів. Хтось намагається атакувати Росію?
    Якщо ні, то про що йдеться? Щоб дозволити Путіну окупувати Україну? В такому разі зявиться не то що небесна сотня, а небесні сотні тисяч. І рабство на довгі роки.
    Я вже немолодий. Але якщо ця кацапська недораса нападе на Україну, я постараюсь за всяку ціну приїхати і, по крайній мірі, хоч одного ублюдка відправити на той світ.
    Може досить дозволяти тій падалі тероризувати нашу благородну націю.

17. Guelder Roze

Guelder Roze Well-Known Member

Савік Шустер прямо зараз послухайте Андрій Ілларіонов

18. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Можно начать войну с отключения воды и электричества.

19. Lutra

Lutra Well-Known Member

Ніякої реакції я не чекала. Усі бояться слова "війна" і мені теж страшно. Дуже страшно. Я боюся смерті як і всі, ще більше боюсь каліцтва. Та ніхто не буде жити вічно, і де гарантії того, що росіяни не почнуть стріляти вже завтра? Якщо ми і далі будем гаяти час, жертв з нашої сторони буде набагато більше. Я дуже хочу, щоб це все нас минуло, але певні дії, такі як евакуація населення, наприклад, повинні були б прийняті ще тиждень тому. І надзвичайного стану не було, таке враження, що солдати на вулицях міста це цілком нормальна річ. Вам не здається, що нас усіх Путін поставив рачки? "Самооборона" розпродує зброю з наших складів, захопила літаки, згвалтувала 2-ох дівчат ( це з того, що нам відомо з преси) і диктує свої правила, а ми просто безпомічні і безпорадні як котенята. Сидимо з великими круглими очима перед екранами і не знаєм, що робити.

20. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Та наразі такого не чула. Я до того веду, що якщо є можливість боротися безкровними, дипломатичними методами - то треба до останнього уникати кровопролиття. Якщо ж москалі, не дай Боже, почнуть стріляти по наших хлопцях, то я не вважаю, що треба здаватися в полон, навпаки - треба боротися.

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)