Хто винен?

Тема у розділі 'Львівська газета', створена користувачем gazeta, 1 січ 1970.

Статус теми:
Закрита.
  1. gazeta

gazeta Well-Known Member

Між Ю. Тимошенко та В. Ющенком – чергова заочна перепалка в уже всім відомому стилі “сам дурень”. На черговій прес-конференції прем’єр-міністр заявила, що Президент несе персональну відповідальність за погіршення відносин України з Росією. Водночас в оточенні глави держави Юлію Тимошенко звинувачують у перекладанні “з хворої голови на здорову”. Повний текст

2. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Відповідь: Хто винен?

Цитата: "Пан Гончарук запевнив, що Президент Ющенко в останній телефонній розмові зі своїм російським колегою під*твердив налаштованість україн*ської сторони продовжувати конструктивні та стратегічні відносини з РФ..."
    ================================================================
    Цікаво, і куди "послав" його російський колега??? Прям як в анекдоті: "Тю, Іване, а ти шо? образився?".

3. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Відповідь: Хто винен?

Не утверджуйте в народi думку про безвuхиднiсть Українu,нiбu-то iншого виходу нема,як лише з путiнською Росiєю.Чей не всi мислять стадно...

4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Бачите, цим таваріщам 350 років життя під Росією було мало, бо ще мало їх винищили як духовно так і фізично. Їм ще давай! Вмєстє с Расєєй! Поки живий бодай хоч ще один українець.

5. Степаныч

А як? Росію на Марс відправимо? Самі на Марс полетимо? Що Ви пропонуєте конкретно?

6. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Не оффтопте. [​IMG]
    Тут питання "кто віноват?". а "Что дєлать?" не запитуєцця...

7. Степаныч

Та тупі люди! Ви, западенці (а один западенець розумніший усіх східняків разом взятих), і так і так пояснюєте, що Росія ворог, що вона українців гнітила стрррррашшшшно, винищувала три з лишнім століття, ... окупанти кляті, з ними без дулі в кишені навіть розмовляти український патріот не буде... А "ці таваріщі" не розуміють свого щастя! ДурнІ! Їм пропонують жити в одній сім"ї з галичанами (правда, людьми десь там другого-третього сорту, і то при умові щоб мову знали, Бандеру і УПА шанувати, як мінімум), а вони не хочуть! Щастя свого ніяк не усвідомлять. Шось треба робити!

Я наводив вже цитату, повторюся: "Президент Ющенко в останній телефонній розмові зі своїм російським колегою під*твердив налаштованість україн*ської сторони продовжувати конструктивні та стратегічні відносини з РФ". От мене і цікавить думка форумлян, якими повинні бути ці "конструктивні та стратегічні відносини"? Де ж тут оффтоп???:shok:

Останнє редагування модератором: 20 вер 2008
  8. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Думаю, може в розділі "Про ЦЕ" описати?[​IMG]

9. Pedro

Думаю, більш доречнішим тут бувби Ваш дороговказ з написом "Море тут".
    Адже правила відносин між двома незалежними державами були вироблені вже кілька тисяч років тому. Ось Росія їх чомусь ніяк не може вивчити.

Останнє редагування: 20 вер 2008
  10. Степаныч

Що за правила? Я чесно не знаю. І, до речі, які держави жили і живуть за цими правилами?

11. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

В первую очередь Австралия и Новая Зеландия!!!
    Во вторую Австралия и Великая Британия!
    И т.д.[​IMG]

12. Pedro

Степанич, Ви маєте сусіда з яким живете дружньо? Абсолютно на таких самих умовах будуються добросусідські стосунки між державами.
    Це означає - взаємоповага, Ви ніколи не будете вмішуватися в справи сусіда, як особисті так і бізнесові і з ким він повинен утворювати якісь асоціації. І в ні в якому разі Ви не будете старатися щось поцупити, навіть якщо на Вашу думку воно йому непотрібно.
    І, звісно, взаємовиручка і взаємодопомога. Іноді зберетеся за одним столом...

Читачу, швидше "во вторую", Австралія і США. Щодо Великобританії, то як не дивно, її контакти з Австралією є дуже рідкі. Мабуть тому що вони є члени Євросоюзу і для Англії Латвія, наприклад, ближча ніж Австралія.
    Проте, Австралія старається жити зі всіма країнами дружньо.

13. Степаныч

Гммм... Ну давайте попробуємо. Ви здали сусіду в оренду свій гараж для того, щоб він туди машину ставив до 2017року, а за 10 років до цього строку почали вимагати, щоб він забирався якнайшвидше. Або от у сусіда є скважина, а через вашу садибу лежить труба, якою сусіда воду іншим подвір"ям подає. Домовились, на яких умовах сусіда вам воду дає, на яких умовах ви дозволяєте йому через свою частину труби воду качати. Потім ви кажете: "Сусіду! А давайте я як усі інші буду вам за воду грошима платити. А ви мені за оренду труби". Сусід здивувався, а потім каже: "Ну давайте. Але все ж сусіди. Я усім воду продаю за 1 грн літр, а вам по 50 коп та поступово буду наближати ціну до 1 грн". А ви у відповідь: "Караул! Шантаж! Гвалт! Шо це за недобросусідське відношення!". Або от іще: давно якось сусіда частину свого города вам віддав. Просто так. А коли ви паркан між садибами поставили, він і каже: "Сусіде, усе, що було вашим до того, як паркан поставили, так вашим і залишиться". А ви: "Йой, та він хоче в мене частину города забрати!". Сусід: "Та ні, не хочу!" А ви: "Та ні, хочеш. Я краще знаю! А шоб ти на мою територію не зазіхав, я породичаюся з твоїми ворогами, тоді спробуй у мою сторону навіть косо подивитись!" Сусід: "Та ви шо, ми ж мирно живемо, один одному не загрожуємо!" А ви: "Та яке мирно! Ти мій ворог споконвічний! Окупант клятий, гнобитель! Я от знаю, колись давно мої предки твоїм морду били. Не самі, правда, а разом з твоїми ворогами. Так от я це буду як свято відмічати. І взгалі, я своїх дітей навчу, що ти ворог був, є і будеш завжди. І усі нещастя моєї сім"ї із-за тебе!" Сусіда каже: "Тьфу! Ну й пішов на ..., але ж я свої інтереси теж маю захищати. І буду це робити." А ви: "Гвалт, я ж казав! Ворог він ворог і є!" А сусіда: "Та, чесно кажучи, коли я тобі частину города віддавав, то одна грядка фактично моєю залишилася." Ну і пішло-поїхало...

• Подобається Подобається x 1
  14. Romko

Romko Дуже важлива персона

Степаничу...
    От щось нагадалася стара оповіданка,як за часів кріпаччини у селі на колоді сидять Петро та Іван. Курять люльки, про щось гомонять. Десь із кущів вибіг щенюк, обнюхав Іванову штанину, підняв задню ногу і… мітить…

Іван став, випрямився, лице його засяяло від щастя…

— Що? — здивувався Петро.

— Панський пес прибігли…

Кріпацтва московського в нас уже ніби нема.
    Але світогляд кріпацький ніде не дівся...
    Ото, Івани цвітуть від щастя: “Таки ж ізволили нас обляпати…”

• Подобається Подобається x 3
  15. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

я знаю іншу історію...
    один сусід з якимись дядьками приходив до другого сусіда, все ламав, забирав, просто крав....

народилися в сусідів діти, ніби й живуть мирно, бо батьків нема....
    та все ж цьому сусіду хочеться прийти до другого, та й щось собі забрати (батьки ж так навчили)...

16. Степаныч

Це Ви до чого? Не бачу зв"язку з моїм дописом. Хоча... асоціації "то така річ"(с, НОТОЦО)...:shout:

Нізачот! Вони тоді не були сусідами, одним двором жили. Правда, "українська" половина двора була охайніша, багатша, так що з території майбутьнього сусіда намагалися перебратися туди віка доживати. А щодо того, хто ламав, забирав, просто крав, - то в сім"ї не без урода. В кожній. От уроди тоді і "куролесили".

І що ж "забрати" хто в кого намагається?

17. Romko

Romko Дуже важлива персона

Блін..понад 300 років...от,живучі уроди...

18. Степаныч

Та нє. Всього трішки більше 70 років. А у частині сьогоднішнього подвір"я взагалі біля 50 років.

19. Pedro

А ось, Степанич, приклад, як не робиться в міжнародних відносинах.
    Це гірше від свині, яка пхає своє брудне рило куди її не просять.

"Лавров про "якийсь геноцид" і дискримінацію російської мови

Москва стурбована утиском прав російськомовних громадян України.

Про це йдеться в статті міністра закордонних справ Росії Сергія ЛАВРОВА «Про кавказьку кризу і українську політику Росії», опублікованій в тижневику «2000».

«Серйозну стурбованість викликають дії України щодо дискримінації і фактичного витіснення з усіх сфер життя російської мови, утиску тим самим прав мільйонів російськомовних громадян України», - говориться в статті.

С.ЛАВРОВ зазначив, що РФ не може погодитися і з псевдоісторичним трактуванням Києвом подій, пов`язаних з голодом 30-х років у СРСР – «як якогось «геноциду українського народу», що просто є образливим щодо пам`яті мільйонів жертв голоду інших національностей».

«Чи допустимо займатися етнічним чищенням історії? А як можна миритися в Європі з героїзацією військових злочинців, які співробітничали з нацистами в роки Другої світової війни? З жалем можна констатувати зростання русофобських, а також антисемітських настроїв серед націоналістично налаштованих організацій України», - зазначив С.ЛАВРОВ.
    "

постiйна адреса статтi:
    http://www.unian.net/ukr/news/news-274037.html

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)