Хто відвідує матчі Карпат?

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Руда Кішка, 23 кві 2008.

1. Руда Кішка

Руда Кішка Well-Known Member

Панове, а яка останнім часом на стадіоні "обстанівка"? Бійки, таке-сяке.
    а то приїдемо в ніч на суботу до Львова і чоловік збирається одразу ж у суботу на матч з Шахтарем :) Виникло тільки питання брати малого з собою чи ні? (7,5 роки). тоті бійки мені спокою не дають...

• Подобається Подобається x 1
  2. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

Відповідь: Хто відвідує матчі Карпат?

малого не рушать :) навпаки - буде своєрідним "прикриттям"

3. Руда Кішка

Руда Кішка Well-Known Member

мої хлопці завжди як у Львові бувають і Карпати грають, то ходили. Все ОК було, але останнім часом я як бачу ті бійки :sad: Трохи переживаю.
    І це ми збираємося Євро-2012 проводити :sad:

4. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ну не знаю... Я б не брав нів'якому разі дитину на стадіон...

Культури вболівання в нас ніякої. То не для сімейних відвідувань.

• Подобається Подобається x 4
  5. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Малого не берите, фаны Карпат входят в черный список самых оголтелых

6. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

:cowboy: Було б на що ходити ...
    Ніколи нерозумів феномему високих з/п в бездраних командах...

7. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

та ще й російською спілкуються......
    патріЙОти...

8. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Пупер, навіщо ви так, фани Карпат дійсно розбищаки, згадайте як вони в Ужгороді відметелись

9. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

я не футбольний фанат, мені немає потреби кудись виливати свою підліткову агресію...
    спілкувався з київськими ультрасами....
    вони розповіли, що це був для них шок: приїхали до львова і зіштовхнулися зі львівськими фанатами, які чомусь російською вигукували до них....
    може провокація?..

пс. мені розповів учасник минулорічної бійки коло пам’ятника франку, про яку у нас на форумі писалося....

10. Muchaco

Muchaco Well-Known Member

7,5 років думаю ще замалий.Почути нецензурні вигуки (суддя пі....,на.. з поля,свисни в ... ).Нарахунок бійок,якщо взяти квиток блище до центральних секторів де сидить "еліта",все буде нормально.З другої сторони росте майбутній мужик,і як то тато ще досі сина не зводив на футбол,щоб він то всьо побачив:)

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

А мені сі понравило як грают Карпати. Спочатку три рази виграли, а потім три рази програли....

12. alex

alex Well-Known Member

Матчі улюбленої команди справжні вболівальники відвідують незалежно від результатів,які вона показує....

• Подобається Подобається x 2
  13. Stepan_Bandera

Stepan_Bandera Well-Known Member

Я відвідую кожен матч Карпат кілька років, незважаючи як вони грають і де (мається на увазі перша ліга чи вища).
    Що до того щоб заради прикриття брати дитину то непогоджуюсь.
    Сиджу я цьогго сезону через сектор від Львівських фанів.
    Як після деяких заворушень омон не встиг заблокувати фанів в своєму секторі то погнав їх на інші сектори і на наш зокерма.
    Знайомий був із сином, ми всі трохи почекавши все ж таки вирішили не випробовувати долю і пішли із сектора. А він залишився вважаючи що його з дитиною не чіпатимуть.
    Ну тіпа майже не чіпали, але наука із метання крісел не не надто точна наука і прийшлось малого прикривати своїм тілом, а там і кийок ненароком по спині поскакав. Після цього звісно він також пішов із сектору.
    Отже моє резюме таке:
    Якщо хочете іти з дитиною а матч принциповий або як в цьому випадку було договорняк (Карпати здавали матч, власне через це і почались заворушення) то краще сідати в безпечніші сектори з 1-го по 12 або в центральні на сонячній трибуні.
    В таких секторах на моїй памяті ще заворушеннь не було, хіба що в часи коли фани сиділи в 10-ому секторі.

14. STALKER

STALKER Well-Known Member

УРААААААА!!! ВПЕРЕД, КАРПАТИ, МИ З ТОБОЮ!!!!
    + 10

15. Ольга

Ольга Well-Known Member

нині в церкві бачили одного фаната Карпат, який привів своїх друзів вболівальників Шахтаря. Одразу видно, що у церкві себе почували незвично немісцеві, але свічки поставили... - от і маєш Сх і Зх разом на практиці, а не в гаслах!

• Подобається Подобається x 3
  16. Skiner

Skiner New Member

Мене батько перший раз повів на футбол у 10р. і від тоді я без вболіваня на стадіоні неможу.Хто найкращий в цілім світі?!ЛЬВІВ КАРПАТИ!!!!

17. Fran4eska

Fran4eska Well-Known Member

Бійки бувають, але головне сісти подальше від фанівського сектору, там спокійніше;)

18. Персі

Персі La mafia è immortale!

Я часто відвідую матчі Карпат. Власне, приходжу на стадіон майже на всі домашні матчі, хіба якась оказія стає на заваді. Бійки зазвичай "локалізуються" в фанатському секторі і ближніх. Але щодо дітей, то готуйтесь до того, що дитина буде чути нецензурні вислови, від яких вуха в'януть, незалежно від того, на якому секторі ви будете.

19. Я як сумлінний вболівальник постійно відвідую ігри КПФ"КАРПАТИ"
    в мене навіть є ігрова футболка Самсона Годвіна. Сем її мені особисто подарувавё! (Він мене називає КошІк). А ще в мене є власна ігрова футболка на ній пише Коля № 8 її мені подарували співробітники.

20. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

а де твій аватар? :)