Хто такий "Косатятко"?

Тема у розділі 'Книгарня', створена користувачем rvl, 13 вер 2011.

1. rvl

rvl New Member

Це обкладинка моєї книжки, яка щойно вийшла з друку:

Перша в світі пізнавальна казка про косаток. На прохання багатьох читачів - тепер українською!

Це яскраве видання містить 20 яскравих, барвистих ілюстрацій. Унікальна казка про найрозумніших тварин - косаток, яких деякі вчені ставлять на 2-е місце за інтелектом після людини. Це погляд на світ і на саму людину очиму дуже розумної морської істоти.

Казка побудована на науковому підгрунті, під час роботи над нею я консультувався з експертами по косаткам з Росії та США. Не тільки дитина, але й дорослий читач дізнається з цієї книги багато нового про цих дивовижних тварин. А казкового в ній лише те, що косатки "розмовляють". Хоча, і це не казка: вчені стверджують, що в них є своя мова - можливо складніша за нашу.

Книга вийшла дуже доброю, в ній зовсім немає політики, прихованої ідеології, як немає її в житті розумних косаток - їм нічого ділити. А людям є чого в них повчитись в плані моралі, відносин в сім'ї. Люди лише мріють про таку згуртованість, відданість, порядок.

Шукайте мене з новою книгою під час Форуму Видавців 15-18 вересня на проспекті Свободи в наметі "НОВА ДИТЯЧА ЛІТЕРАТУРА", де я буду разом з двома іншими дитячими письменниками - Оленою Сумською (м. Запоріжжя) та Микитою Кашницьким (м. Київ).

А ще в цьому наметі можна буде дуже дешево придбати отакі вот цікаві календарики на 2012 рік за моєю книгою:

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Приходьте до нас з дітками - будемо раді бачити всіх біля нашого намету!:good:

а де твій аватар? :)