є один хлопчина... мешкає в росії.... прославився тим, що робить нестандартну озвучку до фільмів.... які у вас від нього враження?....
Відповідь: хто такий гоблін?.. http://oper.ru знайшов його оффсайт...... іронічний чувак..... з таким приємним сарказмом.....
Відповідь: хто такий гоблін?.. "Володар кілець" - саме те єдине місце де він конкретно обісрав всю свою репутацію в моїх очах. Зобразивши (озвучивши) потворного ватажка орків як Ющенка, він виказав свої політичні погляди, митці не повинні такого дозволяти. А за "Давай, пан Ющенко, виваді орков на майдан" я б йому у пику дав. Не зважаючи на це, його "правильні" перклади з англійської, з використанням нецензурних виразів, заслуговують на увагу як дуже точні.
Відповідь: хто такий гоблін?.. деякі фільми з його озвучкою дуже сподобалися, а деякі зовсім ні загалом ідея такої озвучки дуже класна
Відповідь: хто такий гоблін?.. шовініст паскуда. але дещо виходить смішно. хоча подивишся один фільм будь-який - інші в його перекладі втрачають привабливість - одноманітні.
Відповідь: хто такий гоблін?.. Пупере, зараз я вумничатиму: Словом "ахтунґ" падонкі означали ... людей нетрадиційної сексульної орієнтації чоловічої статі, а ще швидше саму спробу нетрадиційних стетевих стосунків, заподіяну з боку гомосексуала до гетеросексула. Ще згадується такий анекдот: Дід розповідає онукові: - Був я партизаном. Повзу, значить, кущами, аж раптом ззаду хтось як гаркне "Ахтунг!"!!! - Еге-ж, діду, у ваші роки це не звучало так страшно ... Так от, зауважте, вже троє вважають гобліна ахтунгом. ЛФ начебто хоче сказати гоблінові, не підходь до нас ззаду, гобліне ... Додано через 3 хвилини Мушу Вас розчарувати, ідея альтернативної до офіційної озвучки тиняється Європою вже років з 20 Спражнє своє - гарно вкрадене чуже!
Відповідь: хто такий гоблін?.. з маленькою поправкою: падонкі кажуть "ахтунг" (а написано?)... так і кіно "тиняється європою" останні сто років.....
Відповідь: хто такий гоблін?.. а гобліни це насправді міфічні (вигадані) створіння. вони розумніші за орків, але по суті це та ж порода. цікавий факт у книзі "Гобіт" Імлисті гори заселені гоблінами, які й прокопали ходи під землею (шляхом використання рабської праці), а вже в "Володарі перстенів" - Імлисті заселені орками, які прийшли туди після того, як гноми втекли звідти (з копалень Морії), "розбудивши" в глибоких підземеллях "Прокляття Даріна" - прадавнього демона Балрога, який і вигнав гномів з Морії.
Відповідь: хто такий гоблін?.. Ну не знаю, не знаю. Мені іноді здається, що гобліни також досить часто трапляються і в наші дні, серед нас. Деякі індивіди своєю культурою і поведінкою дуже часто подібний до гоблінів, як і до орків.
Відповідь: хто такий гоблін?.. Прікольний чувак, переклади робить класні (як зі зміною суті фільму, так і без (з матюками)). Насміятись можна конкретно