Хто така Інна Богословська?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Forest, 28 лип 2009.

?

Хто цей кандидат?

1. Спасіння країни

1 голосів
    1,9%
  2. Просто розумна та освічена людина

5 голосів
    9,6%
  3. Кандидат, що не переможе

13 голосів
    25,0%
  4. Інструмент інших політичних сил

27 голосів
    51,9%
  5. Не знаю, теж цікаво

8 голосів
    15,4%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Forest

Forest Moderator

Політикою цікавлюся мало, мабуть таки більше політтехнологіями. Вчора від одного колеги почув, що згадана пані має чималий передвиборчий штаб і серйозно розраховує на перемогу. Власне я чув про неї небагато, але з того, що чув, виглядає, що вона себе з запасом переоцінює, принаймні не уявляю, чим вона буде брати. Чи хтось знає, хто за нею стоїть, хто вона така і хто її електорат? Цікаво що думають про неї форумляни.

2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Сприймаю її як "клоунесу".

З електорату можу назвати тільки 30-річну спортсменку-масажистку, відв"язну хіпарку, усю в тату і пірсінгу.

Богословська - абсолютно непрохідна кандидатка, тут нема чого й думати.

• Подобається Подобається x 2
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

В трупі театру абсурду під керівництвом Пасічника!
    Петросян - дитина порівняно з ними...

• Подобається Подобається x 1
  4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Мені байдуже, з ким вона кучкується та тусується.
    Я ще не чув, щоб її хтось сприймав всерйоз, окрім татуйованої масажистки. :)

5. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Придурочна істерична баба, така сама як Ганя Герман. Коли дивлюся ток-шоу з їх участю, то завжди заздрю витримці їхніх опонентів, як вони умудряються їм в рило не заїхати...

Хоча я не знаю, можливо саме такий істеричний стиль нормально сприймається сільськими бабульками.

• Подобається Подобається x 3
  6. Forest

Forest Moderator

ААА! зараз лусну!!!

Ну гаразд, але хтось же її фінансує, просто так грошей ніхто ж не дає, значить є якийсь електорат, на когось жеж розраховано, щось у ній таки повинно бути позитивне чи то привабливе...

7. MARTINI

Позитивний імідж , треба визнати, був. Зокрема під час участі у проекті "Команда озимого покоління". Був образ такої красивої, сильної і розумної жінки, професійного економіста, яка справді знає як вивести країну з дупи. Проте, потім імідж був різко змінений і включилася інша особистість - базарна баба, яка перманентно впадає в істерики. "ШАНОВНИЙ!!! ВИ БРЕШЕТЕ!!!" - це є головний аргумент ІБ в політичних та економічних дискусіях.

Хто фінансує... Дуже довгий час пов"язують її з Пінчуком, ніби-то саме він фінансує всю громадську активність цієї пані. Пінчук як бізнесмен людина зовсім не публічна. І от Богословська в цьому плані є його лобістом. Якщо якісь проблеми в бізнесу, Інна Германівна грудью кидається на амбразуру, розкриває рота на всіх пінчуківських телеканалах і тоді "хавАйся"... Так було кілька років тому з Нікопольським феросплавним заводом, який намагалися реприватизувати

• Подобається Подобається x 4
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

відколи Пінчук став пасічником?

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А причому тут Пінчук?
    Трупою, як він сам "думає", "керує" самий пасічний Пасічник, Самий ложкорізний Ложкоріз, самий вишиванковий Вишиванкоскуповувач, самий ситий Голодоморець...

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

бо саме він фінансує Богословську.

а російська пропаганда на вас впливає на всі 100.

11. sem41

sem41 Well-Known Member

Дивно.Тема дивна. Таких можна штук 30 відкрити. І на Люду Супрун, і на Наташу Вітренко і т.д. і т.п. Навіщо Вам це Forestе. Я Вас волів би асоціювати з Forestovymy фото Львова. Ото і направду тема.(до речі де вона?). А Богословські,Вітренки і так ааажж до того ж Ющенко-Януковича з додатками Тимошенко- лабуда та і тільки.Вибачте якщо неправий,але це щиро.

12. консультант

консультант Дуже важлива персона

Навіть не знаю, що тобі сказати... Краще промовчу...

13. MARTINI

не бачу в тому нічого поганого, якщо людям є що сказати про цих персонажів

http://www.youtube.com/watch?v=cMIAg3miG4A

Останнє редагування модератором: 2 сер 2009
  14. Forest

Forest Moderator

Я ж написав, тому що хочу знати. Чи Ви вважаєте, що я недостойний? Або може читачам форуму не потрібно знати правди?
    Будь-ласка, я даю згоду.
    Вона на місці, чекає на Вашу відгадку. Чесно кажучи мене дивує, що не зважаючи на те, що цю тему Ви вважаєте поганою а фототему доброю, Ви відписуєте саме тут, а не там :) Маєте якісь зацікавлення? То радше просіть не мене, а форумлян, щоби не писали нічого поганого про цю пані. І голосували так, як Вам цікаво :) Не ображайтеся, але інтернет - це демократичний простір і Ви не маєте права вказувати мені, правда про що і кого може мене цікавити а про що і кого я не маю права питати. Щиро.

15. sem41

sem41 Well-Known Member

Не ставив собі такої цілі,щось комусь вказувате.Прийміть офіційні вибачення:)

16. Forest

Forest Moderator

Приймаю і перепрошую, якщо був надто різким.

Я чув, що Яценюка теж. Чи це значить, що згадана кандидатка буде притримуватись тієї ж політики?

17. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

чудо в перьях .....

18. MARTINI

Гірше буде, якщо Яценюк візьме собі істеричну манеру спілкування Богословської :)

19. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Лузер.
    Ви дійсно маєте надію взнати правду на форумі (будь-якому)?

20. Forest

Forest Moderator

Ну якщо її немає в ЗМІ, то де ж іще її шукати, як не в народі?

а де твій аватар? :)