Хто що знає про цей конкурс?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем kafka, 13 гру 2009.

1. kafka

kafka New Member

Хочу прийняти участь у цьому конкурсі - https://acemanager.bnpparibas.com/blog. Це нібито економ змагання для студентів з усього світу.
    Але не дає мені спокою думка чи не "розвод" це?
    Та чи варто на нього витрачати час...?:dntknw:
    Дуже сподіваюся, що хтось з вас вже мав з цим справу і дасть мені пораду)))

2. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Там за реєстрацію нічого не вимагається?
    "Розвод" зазвичай ставить перед собою мету збити побільше грошенят:):)

3. kafka

kafka New Member

Ні, нічогісінько.
    Просто не дуже зрозуміло, якщо дойдеш до фіналу, (припусимо, люблю помріяти)))) а він відбувається у Парижі - то хто сплачує витрати на дорогу?

А так ніде в поясненнях про гроші не пишеться :) Цей конкурс влаштовують власники "УКрссібу" - сподіваюся вони на все це самі розкошеляться))))

4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Напишіть листа до організатора з питанням і будете знати :)

5. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

"Попытка не пытка". Спробуйте. а як дійдете до фіналу - тоді й будете думати:):)
    Час не буде потраченим дарма.

6. Iriska

Iriska Well-Known Member

Недавно взнавала за схожу пропозицію... Сказали одне - в Європі і без нас грусно... або на останньому етапі захочуть грошей, або тупо викачування інтелектуальних здібностей...
    На скільки я зрозуміла, суть "конкурсу" - написання бізнес-плану... От і маємо... пишете бізнес-план, нехай навіть недосконалий, але якщо концепція цікава, то Вас пошлють за недосконалість, а концепцію використають і через рік-два, Ваша ідея буде мати реальне відображення у чиємусь бізнесі...

• Подобається Подобається x 3
  7. kamila

kamila миється в бані

Сама задцікавилась ще до цього цим конкурсом і багато про нього подізнаваласася - оскільки це не перший тур, а другий - було з чого робити висновки.
    Це дійсно абсолютно безкоштовний конкурс, якщо доходиш до фінального туру - за поїзку у Париж не платиш. Там взагалі ні за що не платиш.

А стосовно розробки бізнес плану - ідея то по суті є.
    А якісь інновації у стратегічному бізнесі без певного досвіду і навиків навряд у когось будуть...

Взагалі то ми уже зібрали команду - буде дуже приємно познайомитись ще з такою ж на форумі :)

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)