Хочу прийняти участь у цьому конкурсі - https://acemanager.bnpparibas.com/blog. Це нібито економ змагання для студентів з усього світу. Але не дає мені спокою думка чи не "розвод" це? Та чи варто на нього витрачати час...? Дуже сподіваюся, що хтось з вас вже мав з цим справу і дасть мені пораду)))
Там за реєстрацію нічого не вимагається? "Розвод" зазвичай ставить перед собою мету збити побільше грошенят
Ні, нічогісінько. Просто не дуже зрозуміло, якщо дойдеш до фіналу, (припусимо, люблю помріяти)))) а він відбувається у Парижі - то хто сплачує витрати на дорогу? А так ніде в поясненнях про гроші не пишеться Цей конкурс влаштовують власники "УКрссібу" - сподіваюся вони на все це самі розкошеляться))))
"Попытка не пытка". Спробуйте. а як дійдете до фіналу - тоді й будете думати Час не буде потраченим дарма.
Недавно взнавала за схожу пропозицію... Сказали одне - в Європі і без нас грусно... або на останньому етапі захочуть грошей, або тупо викачування інтелектуальних здібностей... На скільки я зрозуміла, суть "конкурсу" - написання бізнес-плану... От і маємо... пишете бізнес-план, нехай навіть недосконалий, але якщо концепція цікава, то Вас пошлють за недосконалість, а концепцію використають і через рік-два, Ваша ідея буде мати реальне відображення у чиємусь бізнесі...
Сама задцікавилась ще до цього цим конкурсом і багато про нього подізнаваласася - оскільки це не перший тур, а другий - було з чого робити висновки. Це дійсно абсолютно безкоштовний конкурс, якщо доходиш до фінального туру - за поїзку у Париж не платиш. Там взагалі ні за що не платиш. А стосовно розробки бізнес плану - ідея то по суті є. А якісь інновації у стратегічному бізнесі без певного досвіду і навиків навряд у когось будуть... Взагалі то ми уже зібрали команду - буде дуже приємно познайомитись ще з такою ж на форумі