Хто розбив Феррарі під Львовом?

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем MARTINI, 11 лип 2010.

1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Фото зроблено сьгодні по дорозі на Стрий трохи не доїжджаючи до Миколаєва. Звиняйте за якість, фотографував на ходу і щоб не опинитися на його місці, дивився на дорогу а не на фотоапарат :)

Синій Феррарі з київськими номерами збив приблизно 25 метрів огорожі, що розділяє смуги руху та зупинився розвернутий на 180 градусів посеред дороги. Лівий бік суперкара весь побитий, правому мабуть теж дісталося, бачимо що дзеркало на капоті валяється. Які причини аварії і чи хтось постраждав, невідомо. Я думаю, нам деталі розкажуть у новинах.

• Подобається Подобається x 6
  2. Ravin

Ravin Well-Known Member

Красивая машина.:good:

3. Люша

Люша Member

Там поряд стояв розвернутим чорний Хаммер, мені здалося (з пошкоджень Феррарі), що огорожу збив таки Хаммер :dntknw:, але машинку шкода, я взагалі перший раз бачила Феррарі.

• Подобається Подобається x 1
  4. poetka

poetka Дуже важлива персона

Ага!!!!!І головне,шо люди всі цілі і здорові,а хамер чи феррарі то пусте....ми якраз теж там їхали,нас зупинило гаї просило шось заповнити,як свідків.....Хіба таких аварій мало?Алеж то хаааамер ,феррарі, ну і власник не простий,зашуршало...

5. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Машина то красива, але там де я сьогодні побував, їй не проїхати :) [​IMG]

Вибрався під самі скелі Довбуша :)

• Подобається Подобається x 5
  6. nikolas

nikolas Well-Known Member

Файна у вас машинка.

• Подобається Подобається x 1
  7. Forest

Forest Moderator

Взагалі-то він не збивав цієї огорожі, її там не було вже зо 2 місяці перед тим. Як би збив стільки, ми би вже не впізнали Феррарі :).

А щодо причин - вони явні, - хтось з правого ряду вискочив вліво прямо перед Ферарі, відтак водію не залишалося нічого як втікати від удару на відбійник. Думаю, вартує відмітити особливий професіоналізм водія суперкупе - трішки пошкоджений правий та лівий бік машини свідчить про те, що він з особливою філігранністю уникав фронтального удару, втискуючись між авто якогось лося, що не подивився в дзеркало перед зміною смуги та власне відбійником.

• Подобається Подобається x 3
  8. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

В нас про такі аварії звично кажуть: автопоцілуй. (Не знаю чи кажуть в вас також? :dntknw:)
    Та й думаю, що купував володар цього авто її не на останні гроші, тому нічого серйозного!

• Подобається Подобається x 4
  9. Templar

Templar Дуже важлива персона

тюфу....
    машина..
    вот якби мотоцикл так поцарапав, то я б заридав :cry:

10. Сашко

Сашко Well-Known Member

До речі про мотоцикли, не знаю причин аварії, але знаю точно хлопака на ферарі "зацепився" на "а я лечу швидше" з одним із мотиків, які йшли з Мотосльоту з Ужгорода

11. Vexler

Vexler Well-Known Member

каско рулить!!!!!!!! думаю, що ферарі був застрахований))

а де твій аватар? :)