Хто проходив детектор брехні при прийомі на роботу ?

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем StasLviv, 1 бер 2011.

1. StasLviv

StasLviv миється в бані

Всі хто проходив детектор брехні по роботі або при прийомі на роботу будь-ласка поділіться досвідом .
    Планую влаштовуватися на роботу обовязкова умова детектор брехні після співбесіди в Києві .
    Майбутні колеги підказали пару тем питань це : наркотики, родичі в орагнах, родичі за кордоном - це все що мені вдалося дізнатися .
    Особливо приховувати мені нічого, я чистий , але перестороги є наприклад родичів за в органах нема але є друзі і знайомі , родичі за кордоном можуть бути в США а моуть і в Молдові погодьтесь різниця є , щодо наркотиків то тут теж є нюанси : ну хто в юності не пробував "травку" ? тим більше, всіх "перло" а мене ні , друзі були щиро здивовані чому на мене не діє, ще можна згадати легкі наркотичні речовини не галюциногени той же дімедрол+ще якась бяка від алергії, який мені давним давно призначали з лікувальною метою - от мене "перло" , але потім так ламало що ну його на фіг , быльше так лікуватися не хочу . З тих давніх пір пройшло купа часу і зараз я навіть алкоголь не вживаю.
    Зараз мене мучить думка варто пробувати фальсифіквати результати ( знаю що можна зїсти щоб стати овочем на короткий час ) з іншого боку всі непорозуміння будуть трактуватися не на мою користь а їхати за свої грошики в Київ на співбесіду і витрачати час впусту теж не хочеться ...

2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Я проходив. Головне-не БРЕШІТЬ! А з наркотою...якшо ви дійсно тим бавились-може вам пощастить.

3. StasLviv

StasLviv миється в бані

якщо вам не важко можете тут або в приватному повідомленні розказати деталі: послідовність ( відправили в туалет мити руки, чи мили руки на місці ,зайшли роздяглись щось підписали і т.д.) які контрольні питання полюбляють, яка загальна тривалість, темп опитування, чи дали теми питань наперед , температура приміщення , освітленість, які датчики куди і т.д.
    підготований значиьть озброєний, не те що мені варто щось приховувати, сам факт такої перевірки не приємний хочу зробити результати "не читабельними" тобто не інформативними , або давати однакову реакцію на всі питання , або давати взагалі мінімальну реакцію, наскільки вдасться не знаю .

4. vseprav

vseprav Well-Known Member

дитектор брехні все одно не дає точних результатів

5. StasLviv

StasLviv миється в бані

цікава думка тих хто проходив, з коментарями, вже двох знайшов, але вони щось не дуже хочуть ділитися враженнями :)

6. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Детектор-це не то шо показують в кіно.На буку чи компі дається перелік питань.Питання можуть повторюватись(зміст той самий але вставлено 3 слова які не міняють змісту питання).Час-напр. 100 питань-45 хв.Ніяких датчиків на пальці рук і ніг, на голову ніхто вам натягати не буде.Просто,тому шо в тих питаннях і ваших відповідях є алгоритм виявлення брехунів і т.д.

7. StasLviv

StasLviv миється в бані

ми говорим про різні речі

• Подобається Подобається x 1
  8. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Хто...ви?Тоді бажаю успіху в проходженні тестування.

9. UpShifter

UpShifter Member

Сам Буш признався, що курив. А що таких не беруть в шпійони?

10. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Буш бушем,а брехунів вираховують в 99,99%

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Не проходила таких тестів, але з цікавістю почитала тему.. Здається, що метою таких тестів є визначення чи людина бреше, а не чи вона курила/пила/крала. Тому треба казати правду. Якщо не можете, то і йти не треба на таку роботу, де це вимагають.

• Подобається Подобається x 2
  12. StasLviv

StasLviv миється в бані

не цікаво обговорювати мотивації чому я хочу ,або чому я щось не хочу. Чому я роблю щось або зробив щось в данному контексті обговорюєм не мене, а роботу поліграфа.
    Питання ось в чому - хто проходив поліграф - допоможіть правдиво брехати , поділіться досваідом, таких багато бо банки то часто практикують , якщо таких нема то інші моральні аспекти теми мало суттєві.

---------- Додано в 17:54 ---------- Попередній допис був написаний в 17:53 ----------

http://psyfactor.org/lib/polygraph-3.htm

13. vseprav

vseprav Well-Known Member

та мій знайомий проходив таку процедуру, коли його брали на роботу у банк, головне питання було чи не має він родичів чи знайомих в СБУ, ше люблять такі підступні питання чи не крав колись
    бо як був малий то в сусідньому дворі обїдав вишні і коли спитали за крадішку дитектор брехні і показав шо він злодій:)

---------- Додано в 11:58 ---------- Попередній допис був написаний в 11:56 ----------

краще не брехати, все одно не вийде

14. Interferon

Interferon Well-Known Member

Тоді Вам треба домовитись зі своїм орагізмом - сповільнювати серцебиття, понижати тиск, навчитись керувати залозами потовиділення та температурою тіла. Джеймс Бонд так вмів, може і у Вас вийде.

15. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Бо форумляни намагаються дати мудру пораду, а не відповідь "довідкового бюро".
    Моя порада: не витрачайте час.
    Порядна фірма не візьме людину, яка у відповідь на нагадування про заборону повторної реєстрації реєструється повторно і незґрабно бреше.
    Непорядна - грошей не заплатить.

• Подобається Подобається x 4
  16. Bambook

Bambook Persona non grata

Вам нецікаво - не значить, що нецікаво вам. Я от не розумію - ви хочете обдурити потенційного працедавця і так собі просто просите про допомогу. Якось нема бажання допомагати когось дурити...

• Подобається Подобається x 5
  17. StasLviv

StasLviv миється в бані

Власне повторюсь щоб не продовжувати оффтоп перефразую
    У КОГО Є ДОСВІД по проходженню поліграфа, які засоби ( в т.ч. лікарські) опробували, як вони спрацювали чи ні

18. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Не смішіть цілий форум. Вище все розписано

19. Bambook

Bambook Persona non grata

У мене є досвід. Спрацював найбільш надійний спосіб: не брехати :)))

20. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

А чи не бажаєте шоб хтось з форумлян пішов з вами на тестування як група підтримки?

а де твій аватар? :)