хто приходе взимку в гості? дід мороз, святий миколай чи санта клаус?

Тема у розділі 'Свята і вітання', створена користувачем duncan, 30 гру 2011.

?

хто приносе подарунки?

1. святий Миколай

33,3%
  2. санта Клаус

6,7%
  3. дід Мороз

46,7%
  4. ніхто

13,3%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

я ті всі свята не святкую, але подарунок на Миколая дитині дарую :)
    а ви?

2. Милена

Милена Дуже важлива персона

А я люблю эти праздничные дни, постоянно верю в чудо )))), глупо, понимаю и все равно жду.
    Люблю запах елки, мандарин, сверкание гирлянд и игрушек, люблю смотреть как дети разворачивают подарки, люблю банальную миску оливье и ведро холодца ), да и шампанское в эти праздники вкуснее почему-то :)

3. duncan

а подарунки Вам хто приносе? ;)
    від Миколая Ви що цього року отримали? сподіваюся -- не різку? о_О

4. Милена

Милена Дуже важлива персона

Ні, не різку :)), подарунок ( невеличкий) був, хто приніс - Миколай ;)

5. duncan

а до киян приходе "дєдушка мороз"

Вкладення:

6. tanna

tanna Дуже важлива персона

Святой Николай - это 19 декабря. Дарю племяшкам подарки. Дед Мороз - это на Новый год. Опять дарю племяшкам подарки. :)) Ну а Санта Клаус - нет, не приходит. Не привыкшие мы. :rolleyes:

7. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

А що даруєте діткам своїм?о_О

8. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Не знаю хто до кого і коли приходить, але віддуватись перед онуками за них приходиться мені (ну так склалося, що я в них єдиний дідусь...:pardon:)

9. STK

STK Дуже важлива персона

Я в дитинстві вірив тільки в Святого Миколая, відповідно й подарунки отримував тільки від нього :)

10. duncan

був малий, то тільки раз дєдушка мароз подарунок приніс (дитячий більярд), а от від Миколая значно більше було подарунків, не зважаючи на те, що в нас російськомовна сім’я :)

11. Лана Николана

Лана Николана Well-Known Member

Святой Николай к нам обязательно заглядывает, мы ведь хорошо вели себя весь год. Получаю поздравления от друзей ( просто потому что Николаевна). Ну а Дед Мороз....это из детства ( только на табуреточку становиться не надо). Моя дочь рада подаркам всегда, и не важно кто их приносит...

12. forester

forester Well-Known Member

Дед Мороз, разумеется! Кто же ещё? Сам у сына спрашивал...

13. ГРАНД

14. Вольха

Вольха Верховная Ведьма

а к нам и святой Николай, и дед Мороз приходят. причем первый не так давно, всего 4 года как вошел в семью, с тех пор как старшая в сад пошла. притом что сад русскоязычный - но обязательно про каждый праздник и традиции им рассказывали. ну и куда уже деваться))

15. ГРАНД

Вам вже діватись видно нікуди. Головне щоб дитині життя не покарьожили і не від вернули від українських традицій та мови. Бо буде такіж питання задавати на форумах і маятись від роздвоєння. І так без кінця.

16. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

До онука - святий Миколай і Дід Мороз.

17. ГРАНД

Знову роздвоєння. Перший природній зі своєю стародавньою історієй, а другий хімера та плід атеістично-більшовицької пропаганди. При чому пропаганди , яка не витримувала тиску природнього і вимушена була народити це недолуге явище як той дід.

18. ГРАНД

19. lyrics

lyrics без статуса

[OFFTOP]Фея, та, что может нафеячить - где Вы?[/OFFTOP]

20. Вольха

Вольха Верховная Ведьма

дитина буде обирати сама, традицій якої з своїх кровей дотримуватись. а моє завдання - виховати її в повазі до усіх традицій, незалежно від національностей та вірувань.

а де твій аватар? :)