Нова фішка у вашій панелі керування - журнал модерування. В цій табличці виводяться останні дії, які були вчинені щодо вас чи ваших дописів модераторами форуму... У нас всі ходи записані...
Молодець, Олю! (Бойцова Рибка) Так тримати. А в мене скільки тих дій модераторів...ооо Поведінка у вересні на "два" Ото я троха нечемнота :girl_haha: І маленьке питання. Навпроти моїх видалених дописів у профілі пише "м'яко видалено" . А то як? Шо буде ше "твердо"?
М'яке видалення - допис фізично існує, але ви його не бачите (тільки модератори). Тверде (радше жорстке) - повний капут повідомлення. Вроді так, наскільки я зрозумів О так, було весело )
Дякую за пояснення. :vo: І таке ще уточнення, якщо можна. У профілі має бути інформація про всі видалені дописи (хто, коли і з яких причин видалив): і про м'які дописи, і про жорсткі?
Прошу сказати про який допис йдеться Останні дії модератора у ваших дописах/темах Дата Тема/Допис - Розділ Модератор Дія 01.11.2009 22:20 Грип/Застуда Розділ: Здоров'я syavych Не схвалений допис
Вже не пам'ятаєте що писали? Був допис від нати-к з рекламою русмедсерву, який успішно пішов в забуття, і, як наслідок, Ваш допис, який був відповіддю на цей допис, а саме:
За Сталіна садили і тих хто розказував анекдот і тих хто слухав. Нє? І тихо бурмочучи під ніс: Сиділи троє рибалок у човні. Ранок. Сходить сонце. - Яка краса! - сказав один. -Точно... - підтакнув другий. А третій подумав-подумав і викинув з човна обох. За офф-топік і флуд.