Мій коханий хоче купити китайця. може хтось скаже якісь зауваження до такої машини? може якісь проблеми з нею були? Чи варто купляти таке чудо?
Відповідь: Хто купив китайську машину? Аааа..до машини Як випадковий пасажир таксі китайського автопрому можу сказати, що вже за кілька хвилин пересування починає нервувати грюкіт всіх запчастин автівки (я про Чері). На бруківці вона дуже вже шумна. Навіть з Ланосом - не до порівняння.
Відповідь: Хто купив китайську машину? може якісь знайомі мають таку машину? а то коханий на форумах сидить, то там хороші відгуки. а я от в страховій працюю, то мене всі засміяли -((((. і не знаю, де правда -(((
Відповідь: Хто купив китайську машину? То от раз ви в страховій працюєте, то мусите знати статистику страхових випадків, які стаються з китайцями. От і порівняйте. Краш-тести нехай чоловік в неті подвиться. Там є над чим задуматись....
Відповідь: Хто купив китайську машину? Ви пригадайте інші товари китайського виробництва (одяг, взуття, техніка) - вигляд дуже гарний, а от якість....
Відповідь: Хто купив китайську машину? через 2-3 роки (якраз коли закінчується гарантія) якраз і дастся чути весь шарм китаю ))) Пізніше ви її хіба шо на металолом здасть або продасть за символічну суму, бо ніхто поламаної та ше й китайської б/у машини купляти не захоче. Подумайте. А про краш-тести я взагалі мовчу. Це треба тільки дивитися.
Відповідь: Хто купив китайську машину? Если люди решили купить "китайца" - значит бюджет такой ( была бы возможность взяли бы что-то из .....), и нечего к китайцам так предвзято относиться. Правильно было замечено - наши машины недалеко ушли по КАКчеству. Но никто же не "фукает" когда человек из "нашеньких" что-то берет. Но вроде теперешних "китайцев" на ЗАЗе собирают, так что почти наша машинка - отечественная, согретая теплом рук наших запорожских товарищей.)))
Відповідь: Хто купив китайську машину? У мене знайомий купив "амулет" QQ - надзвичайно здоволений машиною, до того ж каже шо машина коштує тих грошей
Відповідь: Хто купив китайську машину? Кажу ж - "предвзято" люди ставляться до Китаю... Не все так погано. Зрештою, це ж на ЗАВОДІ роблено, а не на коліні дома(футболки і т.і.) хоч якійсь контроль є.
Відповідь: Хто купив китайську машину? Не у всех есть денюжка, что бы Тоету или БМВ купить, а машину то хочется.
Відповідь: Хто купив китайську машину? Відвалитися може в будь якої марки, враховуючи наші дороги. Вон зять Тимошенко жалівся, що не може на своему мопеді по Україні ганяти, бо дороги, бачиш, йому не такі - скутер купи та їзди і не вимахуйся. ( але якщо дійсно в його Харлея труба відлитить - тож не від того що мопед поганий)
Відповідь: Хто купив китайську машину? згодна.....я от збираю на Ніссан мікру!....страшне як хочу, але 16тисяч доларів і то ше поки пошукати треба, але може протягом року спадуть, бо мені ше довго прийдеться збирати стіки грошей.....
Відповідь: Хто купив китайську машину? А китайцы делают нашу мечту - реальностью - 8 тыс.у.е -и вы за рулем
Відповідь: Хто купив китайську машину? Суб"єктивно - я би не брав. Подивіться краще на Ланоси, Матізи. Про Чері Амулєт наслухався від таксистів таке, що взяв би його тільки безкоштовно для облаштування курника.