Де купують одяг українці? У магазинах, стокових центрах, на ринку, в секонд-хендах. Кожен обирає те, що йому до душі. Чи радше по кишені. Повний текст
дуже влучно сказано: "Україна поволі перетворюється на смітник для Заходу" от не розумію того як можна доношувати одяг за чужими людьми??? я не про стоки кажу, я про одяг який таки ношений був краще вже купити недорогий і не дуже якісний, але новий, імхо
недорогий не може бути якісний... тим паче, що цей "недорогий" має дві батьківщини: китай та туреччина... пс. не дуже якісний -- може вилізти боком, і я не тільки про те, що одяг зіпсується швидко, здоров’я може буди пошкоджене...
а тому б/у купувати краще? хоча я знаю що є дитячий одяг українського виробництва, і ціна невисока і якість нормальна я дитині такий купую
ну секонд є різний і бутіки є різні відповідно і ціни в них бувають різні от класифікація товару секонд-хенд, там є речі і недешеві: 2 сорт – одежда может содержать брак, видимый износ. 1 сорт – одежда современная, содержит небольшой процент легко устранимого брака. Extra – одежда современная, без видимых следов износа, без брака. LUX – одежда современная, без износа, без брака, содержит приличный процент новых вещей. Cream – современная одежда, без брака, без видимых следов износа, содержит приличный процент новых вещей. Кроме этого, это одежда самая интересная, самая отборная. Цена на Cream тоже не низкая. Stok – новая одежда.
гелено, вам не здається, що ви теоретизуєте?.. різний-то різний, але це не міняє того, що я вже написав...
та здається просто я ніколи не була в секонді, то не знаю ні цін, ні якості але знаю що в магазинах і бутіках можна купити нормальний одяг за більш-менш нормальними цінами новий а купити якусь ношену річ тільки тому що вона "фірмова, а те що на секонді ніхто не знає, зате я буду виглядати круто" я би не стала п.с. така тема вже була, щось мене знов понесло
я би не робив акцент на "виглядати круто", а ліпше на "почуватися зручно"... оскільки на секонді продають речі не китайські... переважно фірмові, які не факт, що й хтось носив...
Ну от я перейшлася цієї суботи по бутіках і купила собі трошки лашків. І хоч вони від 40 до 150 баксів коштують, то марочка на них або "зроблено в тайвані", або "зроблено в китаї". І з бутіків або фірмових магазинів. У мене лише кілька речей є, що зроблені в Канаді чи Штатах. Куповані переважно у таких магазинах, які в Гелени у класифікації називаються стоки. Це Marshals, Winners... О, подивилася свої капці, то деякі роблені в Бразилії. Навіть мої улюблені речі від Liz Claiborne зроблені в Китаї. Тільки косметика в Канаді та США зроблена. І що? Не купувати зроблених в Китаї речей?
Ну є різниця між китаєм в Канаді і китаєм в Україні. Хресна моєї доньки вислала їй одяг з америки( на усіх речах виробник китай). Але якість зовсім інша, нашим речам із китаю далеко до них. Якби вона не сказала що це речі із китаю, я б навіть не дивилася на бірки і ніколи б не подумала( не могла повірити, тому подивилася). Я б не проти такого китаю і в нас в Україні.
Моя теж любить Liz Claiborne . А ще Jacob , A&F , Banana Republic , Mexx i ще якісь. А я можу обійтися з Оld Navy . Або з Мark work warehouse(це більше робочий одяг) Ну ще АЕ , Gap ... Взуття люблю купляти дорожче , а одяг (на відміну від свої жінки) як вийде.
аналогічно - знайома вислала зі США малому кілька бодіків, мейд ін чайна, але якість хороша просто більшість нормальних фірм мають виробництво в країнах сходу, переважно Китай в інтернет-магазинах має бути
Секондів не цураються залевські-віктюки, а львів"яни полишені європейського кежелу - і подавно. Я вже говорила про те, що на Південному частина з того ж таки секонду продається (адже в нас на Сихові і стокові речі), але вже зовсім за іншими цінами. Інша річ, що на Сихові той продаж має знову ж таки місцеву ментальність - най рік та лаха валяється, а менше сотні коштувати не буде. і крапка. Отже частіше ніж раз на сезон я не бачу змісту туди заходити.
Завжди оминаю секонди, соромно там мені ритися в тих лахах.Краще нехай буде турецьке, але нове .Знаю багато знайомих, які там скуповуються на літо, для своїх дітей.Нічого поганого не можу сказати, ніякого осуду.Але я не можу носити вже ношені речі.