останнім часом стало дуже вже дорого одягатись нормально. Витрачаю щомісяця до 1000 грн, але сказати, що вдягаюсь класно не можу. Поділіться, хто де купує одяг і взуття? В інтернеті на базарі, чи може за допомогою шопінг-клубів якихось?
Склади України на Ковпака Арбер на Червоноармійській Троєщина Але хожу завжди як бомж Доношую старе Взагалі в Києві майже не вдіваюсь ---------- Додано в 00:42 ---------- Попередній допис був написаний в 00:41 ---------- реклама, навєрно маркетинг
Рідко купую одяг, пару разів в рік. Переважно довго одяг ношу, поки не стане геть старим (протреться, наприклад). Деяким джинсам років 6-7, деяким курткам, футболкам, светрам років 3-5. Взуття всіх різних маю пар 10. Тому можу сказати, що шопінгоманією не страждаю Якщо треба щось купити, то йду в торговий центр і шукаю найдешевші магазини, або де сезонні знижки (до -70% особливо приваблюють ). Якщо кілька речей, то їду за місто на гуртовий ринок, на якому і в роздріб продають речі, які там дешевші, ніж в тих самих магазинах в місті (там закуповуються продавці з України, Білорусі, Росії). Взуття купую у великих спеціалізованих взуттєвих (тобто де тільки взуття), бо там великий вибір і ціни дешевші. В такі магазини, де продавців більше, ніж покупців, не заходжу Винятки. Недавно побачила в портфоліо знайомої дизайнерки одягу гарну сукню на її показі моди, то собі її замовила. По ціні вийшло так, як в дешевших фірмових магазинчиках. І ще до винятків віднесу віддані чи подаровані кимось речі. Свого часу свекруха жила в США і присилала одяг. Не сказала б, що дешевший, але по якості супер. Хоч і китайський. Ну і секонд. Не часто ходжу, але за 3 роки тут в Польщі купила собі пару речей практично нових і практично за копійки (від лижних штанів до плаття, в якому була на весіллі у знайомих!). Щодо цін, то не купила б взуття, яке коштує більше, ніж 100 доларів, і щось з одягу дорожче, ніж 50$. Бо маю невеликі прибутки, бо мало потребую, бо серед дешевого теж можна знайти хороші речі
Пипець. Про себе можу сказати що ціла проблема щось людське купити. Можу пів-місяця шукати по всіх магазинах те що треба наразі. При чому одночасно не виходить - якщо шкари треба - то пів-місяця шукаю суто шкари, а якщо ще курточку - то потім ще пів-місяця курточку. Асортимент убогий, що в столиці, що будь-де. Тому люди йдуть на найближчий базар чи кіоск "Все по 20 грн." і беруть перше шо прийдеться. Зараз якраз взуття треба на теплий сезон, але так не хочеться лазити по тих ТЦ, голова починає боліти, в китаї першому-ліпшому теж не хочеться ходити, тому ходжу поки що в старому.
Якщо щось конкретне треба купити то тільки в інтернет магазинах а так то приходиться лазити по всяких магазинах гарантії що не ношу китай - ніякої в мене в знайомого батьки займається бізнесом в Китаї, то там і Vertu так підробляють що не відрізниш про одяг нема що казати навіть до речі все китайське яке легально робиться на внутрішній ринок чудової якості
Якщо користуватися хорошими торговими марками, як "Тімберленд" наприклад, то за якість можна не переживати. Єдине що вибір може бути мінімальний, а якщо й подобається щось, то розміру не буде твого. Завалили взуттям "Екко" всі прилавки, я вже не можу дивитись на них. А колись шукав похідні черевики і вияснив що є знаменита модель - Meindl Borneo. Так цих Meindl в Україні взагалі не продають. Коротше ми ринок збуту всякого непотребу.
Ціни - космос, це факт. Скільки разів не бував в Європі, ніде на одяг таких цін не бачив. Я намагаюся купувати від акції до акції в перевірених магазинах, але не завжди вдається дочекатися розпродажу. Останнім часом відкрив для себе шопінг клуби - зареєстрований в декількох, але найбільше користуюся цим http://www.гуугля.ком.ua/
Я одягаюся і бутіках на розпродажу, і на ринку можна дещо купити. У Секонд ходю, там бувають класні шмотки. Тільки треба дивитися, що береш. У минулому році купила шубу на ярмарку.
По базарах скуповуюся. Краківський, Галицьке перехрестя. Колись купував взуття на Сихові на секонді (але нове). На рахунок асортименту частково згоден. От була рік чи два тому мода на мешти з вузькими носами, а в мене нога широка і такі мешти мене натирають і не розтопчеш навіть. А як і розтопчеш то вигляд в них зразу ніякий. Я 2 базари обійшов поки найшов собі з круглим носом мешти. Зара дивився на шкіряні куртки. Вони вроді і є, але таке враження шо вони не зі шкіри, а з паперу. Таке все тоненьке шо об першу гіляку порветься. А я от свою теперішню свинячу куртку ношу ше з 10-го класу весною, осінню і взимку і зносити не можу. Тільки красити доводиться. Загалом лахи купую не часто, але ношу довго (поки дири не повилазять). А буває так шо купиш шось гарне, положиш на полку і не носиш бо і так є в чім ходити. А носити то починаєшш через рік чи два. А то вже прикольно бо то вже з моди вийшло і вже в такому не ходять. Не люблю носити те шо інші. 12000 грн на лахи в рік то для мене забагато, але то ж ви в столиці. Мо в вас дорожче.
Мені якраз сьогодні трапилось таке щастя! Правда пізно, але краще пізно, ніж ніколи Збираюсь в гори, а взуття нема. Кроси з минулого року викинула, бо там вже не було як латати (практично діру в підошві протерла!). Грошей особливо нема.. Поїхала в гіпермаркет, там якраз акції на ніби то "треки". Закономірно, що дешеві були кепські, довелось купити дорожчі (65$). По дорозі додому зайшла на секонд глянути за блузкою для фотосесії.. І знайшла майже нові Тімберленди ще й мого розміру!!! Правда сьогодні був найдорожчий день на секонді, тому заплатила 16$, але у порівнянні з магазинною ціною - супер! Якраз сьогодні була в фірмовому магазині. Подібні коштували від 120$.
100% згідна... мене тошнить вже від Південного, від того китайського одноманіття, від тих скажених накруток на такий не дуже доброї якості товару... купити шось якісне і таке, шоб підійшло - важко, в мене таке є "щастя" або останнє, або з браком... Джинси стараюсь купляти фірмові, вірніше те фірмове, що в нас видають за нього )) вони носяться класно...останнім часом маю якісного хенду, а взуття купити - то проблема , хороше, щоб не деформувало ногу, ой як важко.... Половині шукали довго, я як пошуковий пес обходила все, бо по інету замовляти взуття боюсь, то треба поміряти, походити... футболки, стараюсь в магазинах купувати, а коли акція, то взагалі супер! а так, хочу сказати, що раніше речі були набагато якіснішими і доступнішими, на тій же Україні якшо то Італія, то була 100% Італія - і взуття, і гольфи все носиться і по нині. А от села, купили гольф чоловічий. то ціна скажена, але вже треба було )) а якість жахлива, хіба купувати на акцію в них, коли знижки ...
Я купую одяг в monton, motivi, oggi, kira plastinina, gloria jeans, junker, tally weijl, motor jeans, тощо... В основному, під час розпродажів
О, так я давно в темі значить ****** - дійсно хороший варіант. Мені особисто там не все підходить, але нещодавно придбав там гарні туфлі.
Куди нам до Києва рівнятись,теж туди зазираю,джинси купила ще з біркою і не зношуються,якість класссс,купила на Південному - на сезон...В основному хенд,правда взуття тільки нове ну і білизна звісно нова.
Для похідного взуття ще треба підошву Vibram. Ще я для себе маю таке поняття як "штучний стиль". Це для людей, в яких проблеми зі смаком, чи часу нема шукати довго - всілякі джинси, обліплені нашивками, бахромою якоюсь, обстрочені, сумки такі самі, курточки, футболки, кепки, з безглуздими надписами.
то взагалі.... не можу носити коли на джинсах, чи сумці "фірмові лейби" стоять, Дольче Габанна, і ще в стразах, вибачайте...
А які написи для Вас "мають глузд"? Мені подобається все, що є зі смаком, чого є акурат, і не проти, коли джинси зі стразами носить тоненька гламурна блондинка, інша справа, коли на себе їх натягує жертва кулінарії. Вдома. Якщо серйозно, то я одягаюсь в C&A чи Next, такий собі middle stream - спіднички, штани, светрики, якість відповідає ціні. Взуття в Баті, джинси купую в Олівера. Одягу маю дуже багато, одних спідниць десь з двадцять. Але це і тому, що акуратно ношу - маю плащ, котрому 16 років, а виглядає зовсім новий, чекає, коли мода повернеться. )
Можна і там подивитись. Але я їздила у Палац спорту. Там була виставка одягу з Івано-Франківська. Я тоді за ту шубу з кози віддала 1.200 грв. Це не дорого. Пальто у магазині зараз 7 тис. коштує. Ну взуття я беру і у секонді, якщо дуже класне. Купила там туфлі нові італійські, дуже зручні. А стосовно білизни, я ходю на ринок. Тут і не дорого і товар якісний.
мені подобається оригінальний одяг, не масовий, так сказати. Крамнички шукаю в європі, а також в неті, часто - на розпродажах стокових магазинів, іноді - вінтаж. на одяг багато не витрачаю, вдягаюсь оригінально за невеликі гроші, люблю цікаві аксесуари.